• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۳۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۵
بین الملل » مقاومت
روزنامه البناء لبنان بررسی کرد

شکست نقشه پمپئو علیه حزب الله و مقاومت

روزنامه البناء نوشت طرح وزیر خارجه آمریکا برای لبنان که هدف آن نابودی حزب الله و مقاومت بود با شکست مواجه شده است.

شکست نقشه پمپئو علیه حزب الله و مقاومت   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، پایگاه اینترنتی روزنامه البناء لبنان در مقاله‌ای نوشت: در مارس ۲۰۱۹ پس از اینکه سوریه و محور مقاومت اهداف آمریکا را مدفون ساختند و «راهبرد قدرت کور تروریستی» را به شکست کشاندند مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا طرح جایگزینش را برای لبنان تدوین کرد تا این شکست را جبران و سوریه را از بهره برداری از پیروزیش محروم و سپس این پیروزی را نابود کند.
طرح پمپئو برای لبنان مبتنی بر «راهبرد قدرت پنهان هوشمند» بود که هدف از آن نابودی حزب الله، سلاح آن و مقاومت از طریق مراحل پی در پی بود که از ایجاد خلل امنیتی و حرکت مردمی آغاز می‌شود و به دنبال آن هرج و مرج و فتنه می‌آید که با تحریم‌ها و تروریسم اقتصادی آمریکا تشدید می‌شود و با خلاء سیاسی ایجاد شده، جنگ داخلی آغاز می‌شود که ایجاب می‌کند اسرائیل برای انجام ماموریت اقدام کند و مقاومت را ریشه کن سازد.
بخشی از طرح پمپئو که به نظر می‌رسد بر آن اصرار دارد، منزوی کردن مقاومت و از بین بردن روحیه آن و وادار کردن مقاومت است تا به جای اینکه نیرویی برای دفاع از لبنان، حقوق و ثروتهایش باشد، سلاحش را به داخل نشانه بگیرد.
پمپئو که در آمریکا از وی به عنوان بدترین وزیر امور خارجه آمریکا یاد می‌شود در بخشی از طرحش در لبنان موفق بود، زیرا در داخل کسانی را پیدا کرد که به وی پاسخ مثبت می‌دهند و طبق اوامر وی کار می‌کنند. اما در تحقق هدف اصلی این طرح شکست خورد. مشخص شد که وی قادر نیست به مقاومت از نظر مادی و معنوی آسیب برساند و همه آنچه را که به حال و آینده آن مربوط است از بین ببرد؛ بنابراین نمایش اخیر شبعا را به راه انداخت که اسرائیل با خفت وخواری و حساسیت فراوان این نمایش را بازی کرد تا این شکست را تایید کند.
آمریکا موفق شد دولت سعد الحریری را ساقط کند تا خلاء سیاسی ایجاد کند، اما نتوانست مانع تشکیل دولت جایگزین شود با اینکه همه متحدان و دنباله روهایش در لبنان از مشارکت در این دولت خودداری می‌کردند. این در حالی است که موفق شد لبنان را از نظر مالی و پولی محاصره کند و پول ملی را بی ارزش سازد و این کار را از طریق کسانی انجام داد که به نفع آمریکا کار می‌کنند و صاحب مناصبی در دولت لبنان هستند. آمریکا موفق شد لبنان را از نظر معیشتی در تنگنا قرار دهد. این امر دو علت داشت. یکی به سبب فساد در مدیریت و سیاست لبنان و دیگری به علت مزدوری و طمع برخی مقامات لبنانی است که در خدمت آمریکا قرار گرفتند تا از آن‌ها حمایت و برای آن‌ها مصونیتی ایجاد کند.
اما آمریکا تا این لحظه نتوانست بین مقاومت و محیط آن شکافی ایجاد کند و عموم مردم با وجود مشکلات اقتصادی به وجود آمده در اثر تحریم‌های آمریکا به مقاومت ادامه دادند. عموم مردم با افتخار و اطمینان به مقاومت پایبند هستند. آمریکا در ایجاد فتنه شکست خورد. 
مقاومت امروز که ۱۶ ماه از آغاز طرح پمپئو ضد مقاومت در لبنان می‌گذرد دارای چنان قدرتی است که از سال ۱۹۸۲ یعنی سال تاسیس مقاومت بی سابقه بوده است و از انسجام و محبوبیت بالای مردمی و عمق منطقه‌ای بی سابقه برخوردار است؛ بنابراین پمپئو می‌تواند بگوید سبب گرسنگی ملت لبنان به شکلی جنایتکارانه شد، اما نتوانست مقاومت را به زانو در آورد. طرح روز افزون مقاومت و افزایش قدرت آن ادامه دارد و به نظر می‌رسد اسرائیل آن را درک می‌کند و از آن واهمه دارد و احساس می‌کند مقاومت به فعالیتش ادامه می‌دهد و سبب سردرگمی و وحشت شده است که در نمایش شکست خورده و مسخره مقامات نظامی و سیاسی اسرائیل خودش را نشان داد. ابهت آن ارتشی که شکست ناپذیر توصیف می‌شد از بین رفت و اکنون این ارتش آنچه را که لابلای صخره‌ها و درختچه‌های مزارع شبعا می‌بیند گمان می‌کند که مردان مقاومت هستند و از آن‌ها می‌ترسد و به طرف آن‌ها شلیک می‌کند و هواپیما‌های جنگی و توپخانه را فرا می‌خواند و سطح آماده باش را افزایش می‌دهد و شهرک نشینان صهیونیست را روانه پناهگاه‌ها می‌کند. 
مقاومت امروز صرفا با سکوتش در اسرائیل رعب و وحشت ایجاد می‌کند پس اگر حرف بزند چگونه خواهد شد و اگر به سوی دشمن شلیک کند و موشک‌های دقیقش را به کار گیرد، چه خواهد شد؟
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)