• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۸۰۴۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۹
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
مدیرکل دفتر بازاریابی و تبلیغات گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی:

ارسال شیوه نامه ورود گردشگران بین‌المللی به ستاد ملی مقابله با کرونا

پیش‌نویس شیوه نامه بهداشتی ورود گردشگران بین‌المللی به کشور، در این هفته برای ورود به مرحله اجرا و عملیاتی شدن، به ستاد ملی مقابله با کرونا ارسال می‌شود.

بارسال شیوه نامه ورود گردشگران بین‌المللی به ستاد ملی مقابله با کروناه گزارش خبرنگار حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما.
آقای محمد قاسمی یکشنبه ۱۹ مرداد با بیان این خبر گفت: با توجه به اینکه طی چند ماه گذشته تهیه شیوه نامه بهداشتی ورود گردشگران بین‌المللی با حضور مستمر معاون گردشگری کشور و مسؤولان ارشد نهاد‌های فرابخشی مرتبط در دستور کار قرار گرفته بود، از این رو طبق آخرین نشست تصمیم بر آن شده است تا پس از تأیید نهایی نمایندگان، متن نهایی شده شیوه نامه بهداشتی در ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب و پس از آن به شکل رسمی و از طریق مجاری ذی‌ربط در کشور‌های مختلف اطلاع‌رسانی شود.
او در تشریح روند مشابه به منظور تهیه شیوه نامه بهداشتی ورود گردشگران بین‌المللی در کشور‌های مختلف افزود: شیوع ویروس کرونا، صنعت گردشگری جهان را به شدت دچار آسیب‌های جدی کرده و ضرر وزیان‌های مالی هنگفتی به دنبال داشته است، بنابراین کشور‌های مختلف، برای کاهش اثرات منفی اقتصادی و همچنین اجتماعی ناشی از همه‌گیری این بیماری، رویکرد همزیستی مسالمت‌آمیز با کرونا را در پیش گرفته‌اند، بدین ترتیب که ضمن حفاظت از سلامت جامعه در چنین شرایطی تاب‌آوری اقتصادی را نیز افزایش داده و در این مسیر اقدام به تعریف و تعیین شیوه نامه‌های بهداشتی پذیرش گردشگران خارجی کرده‌اند.»
مدیرکل دفتر بازاریابی و تبلیغات گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: در واقع کشور‌های مختلف با تهیه شیوه نامه بهداشتی مربوطه، شرایطی مطمئن برای ورود گردشگران خارجی فراهم می‌آورند و در بلندمدت به این معتقد هستند که روند جابه‌جایی گردشگران در چارچوب ضابطه‌مند امکان‌پذیر خواهد شد.
او همچنین تهیه شیوه نامه بهداشتی ورود گردشگران بین‌المللی به کشور را تضمین‌کننده سفر ایمن به ایران دانست و اظهار کرد: ساختار تهیه شده می‌تواند به‌عنوان عامل شفافیت و اعتمادساز بین‌المللی، مشوق و محرک تقاضا برای گردشگران ورودی به کشور باشد.
آقای قاسمی نقش کمیته تدوین شیوه نامه بهداشتی مورد نظر با حضور و هم‌فکری مشارکت‌جویانه، مستمر، مجدانه و دلسوزانه نمایندگان دستگاه‌ها و نهاد‌های ذیربط شامل وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت صمت، وزارت اطلاعات، وزارت راه و شهرسازی، بیمه مرکزی و پلیس مهاجرت با محوریت دفتر بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری را در دستاورد حاصل، مؤثر خواند و گفت: در ابتدای نشست‌های مشترک برگزار شده، تلاش کردیم با مطالعه و الگوبرداری از نمونه‌های انجام شده خارجی و بومی‌سازی آن‌ها و بهره‌گیری از اقدامات مشابه داخلی، پیش‌نویس شیوه نامه بهداشتی مورد نظر را تهیه و سپس به صورت جزء به جزء در جلسات کارشناسی مورد بررسی، مداقٌه، بحث و تبادل نظر تخصصی و انطباق با ملاحظات موجود در هر دستگاه و نهاد قرار دهیم تا بالاخره با برآوردن انتظارات تمامی اعضا، پیش‌نویس مذکور نهایی شد.
او یادآور شد: تمام تلاش بر آن بوده است تا این شیوه نامه بهداشتی به صورت جامع تهیه شود، به گونه‌ای که تمامی ملاحظات در دو مرحله قبل و بعد از ورود گردشگران مدنظر قرار گیرد. در این شیوه نامه بهداشتی منظور از گردشگر بین‌المللی ورودی هم گردشگران خارجی ورودی به ایران است و هم ایرانیانی است که از سفر خارجی به کشور برمی‌گردند.
مدیر کل بازاریابی و تبلیغات گردشگری افزود: شیوه نامه بهداشتی ورود گردشگران قرار است در تمامی مرز‌ها و ترمینال‌های ورودی اعم از فرودگاه‌ها، بنادر و پایانه‌های زمینی اعمال شود، به این منظور پیوست اجرایی برای آن تدوین شده است که ناظر و مجریان هر یک از وظایف در آن مشخص می‌شوند.
این شیوه نامه بهداشتی براساس شرایط روز کشور و دانش موجود بهداشتی و به منظور استفاده در دوران بازگشایی مرز‌ها و برداشتن محدودیت‌های ورود گردشگران به کشور پس از فروکش کردن موج جهانی و منطقه‌ای بیماری کرونا تهیه شده است و در صورت تغییر شرایط این قابلیت وجود دارد تا به فراخور مقتضیات زمان به روز رسانی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)