• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۹۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سردار اشتری عنوان کرد

عزاداران حسینی مانع سوء استفاده دشمنان شوند

فرمانده ناجا: عزاداران حسینی با اجرای دقیق شیوه نامه‌های بهداشتی مانع هرگونه سوء استفاده دشمنان یا بهانه تراشی افراد معاند شوند.

عزاداران حسینی مانع سوء استفاده دشمنان شوندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار "حسین اشتری" در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین "محمد قمی" و هیئت همراه که با حضور جمعی از معاونان پلیس‌های تخصصی در ستاد ناجا برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد ماه ذی الحجه خصوصا عید سعید غدیر خم، گفت: مجموعه نیروی انتظامی و سازمان تبلیغات اسلامی در راستای اجرای ماموریت‌ها به خصوص در مناسبت‌ها و حتی در بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی دارای مشترکات زیادی هستند که باید با تعامل بیشتر از ظرفیت‌های یکدیگر بیشترین بهره را در این ارتباط ببرند.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص پلیس در تراز انقلاب اسلامی، تاکید کرد: نیروی انتظامی برای رسیدن به این نقطه باید حافظ و مروج ارزش‌های اسلامی بوده و با تمام توان از بروز هرگونه ناهنجاری، بزه و یا هر چیزی که در جامعه تهدید کننده نظم و امنیت باشد، جلوگیری کند.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور یادآور شد: تهدید‌ها و آسیب‌ها می‌تواند با توجه به گستردگی آن‌ها در ابعاد مختلف نظیر فضای مجازی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، امنیتی و ... رخ دهد لذا نیروی انتظامی همواره باید با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود و تدابیر و برنامه ریزی با اولویت اجرای کار‌های ایجابی حافظ ارزش‌های انقلاب اسلامی باشد.
سردار اشتری با بیان اینکه اتحاد، همدلی و هم افزایی نیروی انتظامی با سازمان تبلیغات اسلامی اقدامات سلبی را به ایجابی تبدیل می‌کند، عنوان داشت: در بحث عفاف و حجاب ۲۶ دستگاه مسئول هستند خوشبختانه نیروی انتظامی با اجرای طرح ناظر یک و دو که طرح موفقی هم بوده، توانسته در اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر به نتایج مطلوبی برسد.
وی با اشاره به اینکه دشمن سعی دارد تا با ایجاد دوگانگی و افتراء به نظام و ارزش‌های انقلاب اسلامی ضربه بزند، گفت: خوشبختانه با وجود پربرکت ولایت فقیه وحدت و همدلی در جامعه ما همیشه پایدار و استوار است.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با تاکید بر اینکه تفاوت پلیس مکتبی با پلیس‌های سایر کشور‌ها در این است که دلی کار می‌کند، گفت: تمرکز نیروی انتظامی از ایام قبل محرم شروع و برای اقناع سازی، اطلاع رسانی و هماهنگی است که هر چقدر این کار ویژه‌تر دنبال شود در تامین و حفظ نظم و امنیت جامعه موفق‌تر عمل می‌شود.
فرمانده ناجا با تاکید نیروی انتظامی در راستای برگزاری با شکوه مراسم عزاداری محرم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی هیئات عزاداری نظیر؛ برگزاری این مراسم در فضا‌های باز، رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و .. مطابق دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: پلیس در تمام مراسمات حضور موثری دارد و همواره در کنار مردم و پشتیبان آنهاست و ان شاء الله با شور و اشتیاق بیش از پیش بتوانیم خادم عزاداران ابا عبدالله الحسین (ع) باشیم.
سردار اشتری در خاتمه خاطر نشان کرد: طی سال جاری و با توجه به شیوع کرونا انتظار می‌رود تا عزاداران حسینی با اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی مانع هرگونه سوء استفاده دشمنان و یا بهانه تراشی از سوی افراد معاند شوند.
در این نشست حجت الاسلام والمسلمین "محمد قمی" رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و هیئت همراه ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی کارکنان خدوم نیروی انتظامی در راستای حفظ نظم و ارتقاءامنیت در جامعه، بر تقویت هم افزایی و تعامل دو دستگاه به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود تاکید کرد.
قرار شد تفاهم نامه جدیدی در این زمینه تهیه و کمیته‌ای نیز با حضور اعضای دو مجموعه با توجه به ویژگی خاص برگزاری مراسم عزاداری در ماه محرم امسال به منظور رسیدگی و پیگیری موضوعات تشکیل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار نمایشگاه اکسپو کودک دوحه ۲۰۲۵ با حضور موفق غرفه ایران
طعم شیرین انار و هنر دست‌ها در جشنواره پررونق روستای فرسمانه تفرش
بازچرخانی آب، راهکاری پایدار برای مدیریت و صرفه‌جویی در منابع آبی
دزفول عاری از بیماری وبا
ریزش معدن در دربید با دو مصدوم
۲۰ آبان، آخرین فرصت برای ثبت نام رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان
تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به دستگاه‌های اجرایی
پیش بینی تولید یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در مرند
کشف گنجینه‌ای ۲۰۰ قطعه‌ای از آثار باستانی، تاریخی در بوشهر
تأمین بیش از ۳۰۵ هزار تن نهاده دامی در کرمانشاه
دست ایران در تعداد و تنوع موشک‌ها پر است
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
مروری بر خبر‌های ۱۷ آبان در ۱۲۰ ثانیه
تاکید بر پرداختن به جنگ ۱۲ روزه با استفاده از موسیقی و نمایش
سدهایی که نیمه خالی مانده‌اند
بهسازی و آسفالت راه دسترسی امامزاده عبدالله در اندیکا
ورود قطار گردشگری مثلث طلایی به راه‌آهن اصفهان
مروری بر برخی برنامه‌های متنوع سیما
مدیریت منابع آب باید به حوضه‌های آبریز مستقل واگذار شود
درگذشت ابوطالب جوادی پیشکسوت فرهنگ هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)