• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۳۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال
فاطمه رستم خانی:

طراحی کانال صادرات مبتنی بر وب برای بانوان در وزارت کار

دستیار معاونت توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار از طراحی کانال یا کریدور صادرت مبتنی بر وب خبر داد و گفت: در این بستر به بانوان آموزش داده می‌شود تا با تولیدات باکیفیت فروش خوب داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری رادیو گفتگو؛ خانم فاطمه رستم خانی با حضور در برنامه «ضرب سکه» رادیو گفت‌گو با موضوع نقش زنان در تحقق رونق تولید گفت: با وجود آن که نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند، اما اثار این قشر از جامعه در بخش‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی و در ۵ سال اخیر در امور سیاسی نزدیک به ۷۰ درصد است.
وی افزود: نگاه و رویکرد بانوان به دلیل مسئولیت‌های چند منظوره که در نقش مادر، همسر، فرزند و کارمند بر عهده دارند، وسیع شده است. بانوان در حوزه آموزش، فرهنگ، خانواده و ورزش گام‌های بلندی برداشته‌اند، البته نگاه سیاستگذار به موضوع بانوان از برنامه سوم توسعه به بعد بسیار بالغ‌تر از پیش شده است.
دستیار معاونت توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار به گسترش فضا‌های تحصیلی برای بانوان در سال‌های اخیر اشاره کرد، گفت: این امکانات سبب شد این قشر با آموزش‌های باکیفیت‌تری مواجه شوند به طوری که گوی سبقت را از آقایان ربودند و در تحصیل پیشگام شدند.
رستم خانی ادامه داد: نقش بانوان در اقتصاد بیشتر به صورت خرد و مشاغل خانگی بوده است و این قشر در خود اشتغالی و کسب و کار‌های خرد فعالیت گسترده‌ای دارند.
وی درباره نقش مادری در مدیریت مصرف اقتصاد خانواده گفت: هرچه بلوغ فکری، توسعه اخلاقی و فرهنگی بانوان به دانش بیشتری مزین باشد، نقش آن‌ها در مدیریت مصرف خانواده پر رنگ‌تر خواهد بود. بانوان به عنوان یک مادر در هدایت مصرف، کنترل، ذخیره‌سازی و پرهیز از اسراف کالا‌ها توسط فرزندان خانواده تاثیر بسزایی دارند و همه این موارد با فرهنگ غنی از طرف مادر ترویج پیدا می‌کند.
رستم خانی اضافه کرد: زمانی که یک مادر درباره اسراف و زیاده خواهی در خانه گفتگو می‌کند، ناپسند بودن این کار را در ذهن فرزندانش نهادینه می‌کند. اگر همان بانو در جامعه مسئولیت داشته باشد می‌تواند دانش خود را در آن کسب و کار یا سازمان به کار ببندد.
این مقام مسئول در وزارت کار و امور اجتماعی جزییات طرح توانمندسازی بانوان را تشریح کرد و گفت: بخشی از این طرح که مربوط به آموزش است توسط جهاد دانشگاهی و سازمان فنی حرفه‌ای انجام می‌شود و بخشی هم درباره صدور مجوز و موضوع دیگر نوع آموزش به افراد است که پس از تولید بتوانند کالای خود را به فروش برسانند.
رستم خانی از طراحی کانال صادرات مبتنی بر وب خبر داد و گفت: در این بستر به بانوان گفته می‌شود چه چیزی و به چه شکلی تولید و بسته بندی کنند تا در فروش دچار زیان نشوند. این مراحل توسط وزارت کار رصد می‌شود و تمام تلاش دست‌اندرکاران این است که تولیدات این بانوان به استاندارد و کیفیت قابل برسد.
وی افزود: خوشبختانه در ۶ سال اخیر بانوان در کسب و کار‌های استارتاپی هم ورود داشته‌اند، وزارت کار و معاونت فناوری رئیس جمهور به خوبی از آن‌ها حمایت کرده‌اند که به صورت مشارکت مستقیم یا حامی بوده است. همچنین برای شتاب‌دهی این استارت آپها، صدور مجوز‌ها با سرعت بیشتری انجام می‌شود و اعتبارات و تسهیلات نیز ارائه شده است.
رستم خانی گفت: وزارت کار با ایجاد نهاد‌های پشتیبان مبتنی بر زیست‌بوم توسعه کسب و کار‌های فناوری در حال گسترش این برنامه است، همچنین فضای کار فری لنسر (آزاد کار) برای بانوان در حال شکل گیری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آذر ۱۴۰۴
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
ساخت یک اثر سینمایی با محوریت زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی
دیدار استاندار با مادر دو شهید در آستانه اشرفیه
قدردانی شورای عالی مقاومت ملی افغانستان از ایران
حجم مبنا در بورس حذف شد
اعلام نحوه فعالیت مدارس فارس در ۲۶ آذرماه
دریادار ایرانی: دشمن باید هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
امداد رسانی هلال احمر سمیرم به هفت در راه مانده
جدایی ۵ عضو شورا‌های شهری لندن از حزب حاکم کارگر
غیرحضوری شدن برخی مدارس شهرستان سمنان
اعزام تیم بسکتبال با ویلچر چهارمحال و بختیاری به مسابقات کشوری
تجلیل از پژوهشگران برتر مرکز پژوهش‌های مجلس
حادثه رانندگی در محور کرمان ــ راور
بارندگی دومین سامانه پاییزی در کیش از دریچه دوربین
فجر شجاع قهرمان جام بزرگ فوتسال ارس
راه‌اندازی اولین مرکز تست تصادف خودرو در ایران
قهرمانی تیم ملی دانش آموزی در مسابقات والیبال
تسریع در رسیدگی و کاهش موجودی شعب نامتعارف اولویت دادسراست
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
اعلام میزان بارش باران در فارس
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)