• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۷۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

نخستین قدرت نمایی زیردریایی فاتح و پهپاد سیمرغ در ذوالفقار ۹۹

امیر دریادار سیاری: مراحل اصلی رزمایش مشترک ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی ایران از فردا آغاز می‌شود وبه مدت سه روز ادامه دارد.

نخستین قدرت نمایی زیردریایی فاتح و پهپاد سیمرغ در ذوالفقار ۹۹به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش، گفت: مراحل اصلی این رزمایش با حضور یگان‌هایی از نیروی دریایی، نیروی هوایی، نیروی پدافند و نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه‌ای به وسعت دو میلیون کیلومترمربع در محدوده آب‌های شرق تنگه هرمز، سواحل مکران، دریای عمان و شمال اقیانوس هند تا مدار ۱۰ درجه شمالی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این رزمایش در سه مرحله اشراف اطلاعاتی، تاکتیکی و نمایش قدرت اجرا می‌شود، افزود: شناور‌های سطحی، زیرسطحی، پروازی و بخشی از تجهیزات و تسلیحات موجود در سازمان رزم ارتش در این رزمایش حضور دارند که از مهمترین آن‌ها حضور قدرتمند زیردریایی بومی فاتح است.
امیر دریادار سیاری با بیان اینکه این رزمایش بزرگ، گوشه‌هایی از اقتدار و آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران را برای رویارویی در یک عرصه واقعی به نمایش خواهد گذاشت، عنوان کرد: ارتقاء آمادگی و توان رزمی حوزه‌های دریایی، هوایی پدافند و زمینی در اجرای رزمایش مشترک و مقابله با تهدیدات فرامنطقه‌ای با تمرین طرح‌های عملیاتی و اطمینان از کفایت آن‌ها در مقابله کوبنده با هرگونه تجاوز احتمالی از جمله اهدافی است که در این رزمایش دنبال می‌شود.
فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش تمرین عملیات هلی‌برن، و هجومی آبخاکی را برای تصرف سواحل مورد نظر و مقابله قاطع با متخاصم را از دیگر تمرینات پیش‌بینی شده در این رزمایش برشمرد.

بهره‌برداری از سامانه‌های استقراری، تاکتیکی و شناوری

وی با اشاره به اینکه همزمان تمرینات آفندی و پدافندی و جمع‌آوری اطلاعات الکترونیکی با بهره‌برداری از سامانه‌های استقراری، تاکتیکی و شناوری اجرا می‌شود، گفت: در این رزمایش پهپاد ایرانی و دوربرد سیمرغ علاوه بر ماموریت گشت و شناسایی، در عملیات رزمی و تهاجمی علیه شناور‌های دشمن شرکت خواهد کرد و با بمب‌های هوشمند و نقطه‌زن، شناور‌های دشمن را مورد اصابت قرار خواهد داد.
امیر دریادار سیاری همچنین گفت: این رزمایش با فرماندهی قرارگاه ذوالفقار ارتش انجام خواهد شد و ناظران قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) در تمامی مراحل رزمایش حضور داشته و بر چگونگی اجرای سناریو‌های عملیاتی آن نظارت خواهند کرد.
فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش، کنترل و تامین امنیت منطقه و آب‌راه‌های بین‌المللی را از جمله اهداف رزمایش ذوالفقار ۹۹ عنوان کرد و افزود: امنیت منطقه غرب آسیا و آب‌راه‌های حیاتی و راهبردی آن در گرو بومی سازی امنیت با مشارکت سازنده همه کشور‌های منطقه و ممانعت از تسلط و حضور بیگانگان و نیرو‌های فرامنطقه‌ای در آب‌های منطقه است که جمهوری اسلامی ایران طی چهاردهه گذشته، همواره با تکیه بر توان داخلی و استفاده از نیرو‌های مومن، متعهد و جوان در پی تحقق این مهم بوده است.

امنیت پایدار در سایه اقتدار دفاعی

امیر دریادار سیاری با اشاره به شعار رزمایش «امنیت پایدار در سایه اقتدار دفاعی» خاطرنشان کرد: دشمنان جمهوری اسلامی باید بدانند که در صورت بروز هرگونه خطای راهبردی از سوی آنها، جغرافیای نبرد و صحنه پاسخگویی جمهوری اسلامی ایران به اقدامات آنها، منحصر به منطقه غرب آسیا نخواهد بود و با صحنه‌ای وسیع از نبرد مواجه خواهند شد.
وی یکی از ویژگی‌های این رزمایش را انتقال تجارب بدست آمده به نسل جوان و واگذاری مسئولیت‌های فرماندهی در بخش‌ها و مراحل مختلف رزمایش به جوانان عنوان کرد و گفت: حفظ تمامیت ارضی در برابر تهدیدات و تامین امنیت پایدار، در کشور در همه شرایط حتی در وضعیت بروز کرونا ضروریتی اجتناب ناپذیر است و ارتش جمهوری اسلامی ایران و سایر نیرو‌های مسلح باید با همین رویکرد آمادگی لازم برای مقابله با تهدیدات را در شرایط مختلف داشته باشند که یکی از مصادیق حفظ آمادگی برگزاری رزمایش و تمرینات رزمی برنامه‌ریزی شده است.
فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش در پایان با تقدیر از نقش پررنگ مردم در تامین امنیت کشور، گفت: پیش‌بینی‌های لازم برای اقدامات مردم‌یاری در منطقه عمومی رزمایش صورت گرفته و به طور ویژه خدمات درمانی توسط سامانه‌های بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران ارائه خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رکورد هشت مرحله ذوب متوالی و بی وقفه در کارخانه فولاد سفیددشت
گشتی در دل طبیعت و بلندای صخره‌ها
تدوین ۷۰ طرح سرمایه‌گذاری در کشاورزی آذربایجان غربی/ کنترل تب برفکی و رفع مشکلات نهاده‌ها
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
چمران: تهران تراکم‌فروشی به معنای گسترش شهر ندارد
توضیحات پلیس درباره جزئیات حادثه تصادف مرگبار اتوبوس در نطنز
آغاز ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
ثبت یک فوتی ناشی از بیماری آنفلوانزا در استان اردبیل
درخشش دانش‌آموزان سمپاد خوزستانی در کارسوق زبان
منچستر یونایتد ۴-۴ بورنموث؛ تساوی یونایتد در الدترافورد
ساخت دستگاه پایش دوز پرتو با خوانشگر بومی
مسدود شدن زیرگذر ورودی جهرم
صادرات بیش از ۸۰۰ هزار دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان در کاشان
آغاز شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی در خراسان رضوی
اوج بار تابستان امسال با اجرای ۱۴ مگاپروژه، ۲۵۰۰ مگاوات کاهش یافت
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموزی از بخش‌های سنگر و کوچصفهان
جهاد کشاورزی خراسان رضوی برای مزارع آبزی‌پروری هشدار صادر کرد
راه اندازی بزرگترین بیمارستان سیار کشور در مروست
پیشرفت ۵۰ درصدی قطعه سوم جاده گچساران به چرام
لزوم تسریع در تکمیل استخر شنا آغاجاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۵ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)