• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۸۴۹۸
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۸
اجتماعی
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری:

اجرای قطعی همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از مهر

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری پس از ابلاغ مجوز انتقال دارایی به این صندوق که بزودی صورت می گیرد، قطعا در مهرماه اجرایی می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، اکبر افتخاری امروز (چهارشنبه) در سفر به استان سیستان و بلوچستان و در نشست با روسای کانون های بازنشستگی این استان با قدردانی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان برنامه و بودجه برای توجه جدی به موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری، گفت: با هماهنگی های انجام شده با سازمان برنامه و بودجه همسان سازی حتما از مهرماه مطابق با ضوابط ابلاغی اجرایی می شود.
افتخاری، اظهار داشت: مقدمات اجرای همسان سازی و صدور احکام فراهم شده و این صندوق آمادگی دارد تا پس از صدور مجوزهای لازم از مراجع ذی صلاح و طبق ضوابط اجرایی ابلاغ شده نسبت به صدور احکام جدید اقدام کند.
به دنبال ارائه خدمات دندانپزشکی هستیم
وی در خصوص بیمه تکمیلی درمان نیز گفت: اولویت برنامه ای ما از روز اول، بهبود بیمه تکمیلی درمان بوده چراکه اگر هزینه های این بخش پوشش داده شود، به طور قطع کیفیت زندگی نیز بهبود خواهد یافت.
افتخاری ادامه داد: بیمه تکمیلی نسبت به گذشته یک گام اساسی بهبود پیدا کرده است. براساس بودجه تخصیص داده شده سرانه هر نفر از 60 هزار تومان به 140 هزار تومان افزایش یافته که با حفظ پرداختی بازنشستگان پوشش های آن دوبرابر شده و نسبت به گذشته کامل تر شده است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین یادآور شد: پوشش های بیماری های خاص از 45 میلیون تومان به 90 میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه «پوشش های فعلی براساس داده ها و آمار سنوات گذشته ساماندهی و تعیین شده است» گفت: در حال نهایی کردن فرآیندی هستیم که براساس آن بتوانیم خدمات دندانپزشکی ارزان تری برای بازنشستگان فراهم کنیم.
افتخاری تصریح کرد: علاوه بر افزایش حدود دو برابری سقف تعهدات، کمک هزینه های یک دست دندان، ویزیت، دارو، ویلچر و سمعک نیز به عنوان خدمت های جدید بیمه ای اضافه شده و راهی باز کردیم تا در سال های آتی نیز این خدمات با منابع بیشتر به بازنشستگان ارائه شود.

ارائه 4 هزار فقره وام ازدواج فرزندان تا پایان سال/ گواهی کسر حقوق بازنشستگان آنلاین می شود

وی همچنین به اجرای طرح های رفاهی با هدف افزایش قدرت خرید بازنشستگان اشاره و بیان کرد: طرح های متعددی از بیمه تکمیلی، وام ازدواج، وام ضروری، بسته های متنوع در قالب طرح یاری، خرید سهام تا تخفیف های هتل های ایرانگردی و جهانگردی اجرایی شده یا در حال نهایی شدن است که حداقل 25 درصد قدرت خرید این عزیزان را بهبود می دهد.
او درباره وام ازدواج فرزندان نیز گفت: همانطور که قبلا هم اعلام شده این تسهیلات فصلی بوده و در هر دوره به یک هزار نفر پرداخت می شود و دوره جدید آن نیز به زودی با تامین منابع لازم اجرایی و اعلام خواهد شد. تلاش می کنیم در مجموع 4 هزار نفر تا پایان سال از این تسهیلات برخودار شوند.
افتخاری به یکی دیگر از اقدامات انجام شده در حوزه دولت الکترونیک و خدمات برخط اشاره کرد و گفت: به زودی امکان صدور آنلاین (برخط) گواهی کسر از حقوق برای بازنشستگان فراهم می شود تا دیگر نیازی به حضور این عزیزان و رفت و آمدهای مستمر نباشد و از هر کجا که نیاز داشته باشند به راحتی از این خدمت استفاده کنند.
با ورود شرکت ها به بورس ارزش دارایی بازنشستگان افزایش می یابد
وی با تاکید بر اینکه «شرکت های صندوق را بورسی و شرکت های کاغذی را حذف می کنم»، گفت: تنها راه نجات فعالیت های اقتصادی صندوق بورسی کردن شرکت ها است. بورسی کردن به معنای فروش دارایی بازنشستگان نیست بلکه به معنی این است که امکان شفافیت، نظارت و ارزش افزایی بیش از گذشته فراهم می شود.
افتخاری همچنین گفت: با ورود شرکت های صندوق به بورس، ارزش دارایی بازنشستگان مطابق ارزش روز بازار ارزیابی می شود که با توجه به تعمیق بازار سرمایه مطمئنا دارایی کنونی بازنشسته ها در بخش اقتصادی از ارزش بیشتری برخوردار می شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری روحیه بانشاط و پرانرژی مردم و بازنشستگان سرزمین سیستان و بلوچستان را مثال زدنی دانست و گفت: با وجود سختی ها و مشقت هایی که در این استان وجود دارد، روحیه خاص بازنشستگان و انرژی شما به ما انگیزه دوچندان برای خدمت می دهد.
افتخاری اضافه کرد: اینکه شما عزیزان مشکلات و راهکارها را در کنار هم مطرح می کنید جای قدردانی دارد و ما هم با تمام توان برای حل مسائل و مشکلات موجود تلاش می کنیم.
در این نشست، کانون های بازنشستگی استان سیستان و بلوچستان بر صدور احکام و اجرای همسان سازی 90 درصدی حقوق با شاغلین همطراز، افزایش کیفیت خدمات بیمه تکمیلی و اضافه شدن بیمه دندانپزشکی، افزایش تعداد تسهیلات ازدواج و وام ضروری و برگزاری جشنواره ورزشی تاکید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز باران دانش‌آموزان هنرستان شهید رجایی زارچ در کویر چرخاب
رژیم‌صهیونی شدیداً خسارات دفاع‌مقدس ۱۲روزه را سانسور می‌کند
وداع باشکوه مردم ملکشاهی با دو شهید گمنام
شمیم عطر یاس‌های فاطمی در صفی آباد
حمایت قاطع دولت از طرحهای تولیدی و اشتغالزا
شیوه نامه اجرایی سند تسهیم درآمد محتوا
شناسایی دو هزار و ۴۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در لرستان
واحدهای تولیدی متخلف در چنگال قانون
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
دریای کاسپین منبع ارزشمند ایران
تعیین مهلت ۲ ماهه برای رفع آلودگی‌های صنایع در میبد
پذیرش بیش از ۱۵۰ ایده و طرح در رویداد تخصصی توانمند سازی صنایع خلاق
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل
خانه المپیاد دانش آموزی در شهرستان‌های فارس راه اندازی می‌شود
«سپیدتر از یاس» افتتاح شد
مروری بر برنامه های سیما در خبرهای رسانه
تشدید نظارت بر رفع نقاط حادثه‌خیز در شادگان
توسعه صنعت سبز در آبادان
خاتون بم در نخستین گام 1-3 مغلوب بنگال شرقی شد
لذت مدرسه‌سازی در هیچ کار دیگری یافت نمی‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)