• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۱۷۹۱
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹
سیاسی » دولت

تاکید رئیس جمهور بر خودکفایی دانشگاه‌ها

رئیس جمهور بر تقویت همکاری دانشگاه‌ها با مراکز تولیدی و شرکت‌های دانش بنیان برای رسیدن به خودکفایی مراکز علمی تاکید کرد.

به گزاش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، آقای روحانی در ادامه اظهاراتش در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه و مراکز پژوهشی و فناوری کشور گفت: اکنون دانشگاه‌های ما در مسیری هستند که می‌توانند خودکفا باشند و بر روی پای خود بایستند.
رئیس جمهور افزود: اگر همکاری دانشگاه‌ها با شرکت‌های دانش بنیان افزایش یابد دانشگاه‌ها می‌توانند در آینده نزدیک به روزی برسند که نیاز به بودجه دولت نداشته باشند.
آقای روحانی در عین حال گفت: تا روزی که لازم باشد تامین نیاز‌های مراکز دانشگاهی در اولویت دولت است و دولت در این زمینه به تلاش هایش ادامه خواهد داد.
رئیس جمهور با اشاره به رشد چشمگیر شرکت‌های دانش بنیان اظهار داشت: شمار این شرکت‌ها از ۵۴ شرکت در سال ۹۲ به بالای ۵ هزار شرکت در حال حاضر رسیده و شمار این مراکز حدود ۱۰۰ برابر افزایش یافته است.
آقای روحانی همچنین درآمد این شرکت‌ها را در هفت سال گذشته ۶۰۰ برابر اعلام کرد.
رئیس جمهور در بخش دیگری از اظهاراتش تاکید کرد: امروز، روز تاب آوری مضاعف برای ملت بزرگ ایران است تاب ​آوری در برابر تحریم‌های بی سابقه‌ای که با توطئه‌هایی علیه ملت ما اعمال کرده اند.
آقای روحانی همچنین تاب آوری در برابر ویروس خطرناک کرونا را نوع دیگری از تاب آوری مضاعف برای ملت ایران برشمرد و تحقق این تاب آوری مضاعف را در سایه امید و اعتماد ممکن دانست.
رئیس جمهور گفت: اگر ملتی به خودش اعتماد نکند و احساس کند در برابر فشار عظیم بیرونی شکسته می‌شود از اهداف بلند ملی باز می‌ماند.
آقای روحانی افزود: علت اینکه ملت توانست ۴۲ سال در برابر فشار‌ها بایستد و در سه سال اخیر در برابر فشار‌های بی نظیر اقتصادی مقاومت کند اعتماد مردم به خودشان، ساختار، نظام، فرهیختگان، دانشگاه‌ها و استادان است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور تاکید کرد: تا روزی که این اعتماد است ملت به مقاومتش ادامه میدهد و در کنار این اعتماد ملی امید وجود دارد.
آقای روحانی گفت: همانطور که سرمایه اجتماعی برای هر کشور سرمایه بزرگی محسوب میشود امید و اعتماد ملی نیز مهم است و اگر به آینده امید نداشته باشیم نمی‌توانیم در برابر مشکلات بایستیم و آن را رفع کنیم.
رئیس جمهور نقش دانشگاه‌ها را در اعتماد و امید آفرینی بسیار مهم دانست و افزود: این شبیه به نقشی است که بیمارستان‌ها و عوامل بهداشت و درمان در تضمین سلامت مردم ایفا کردند و به آنان امید دادند.
وی گفت: مردم در مواجهه با مشکل کرونا از فعالیت پزشکان دلسوز و حاذق، تخت‌های مجهز و بیمارستان‌های آماده، اطمینان داشتند و این امکانات به مردم اعتماد می‌دهد و اضطراب را از آنان دور می‌کند.
رئیس جمهور افزود: مردم با وجود فداکاری جامعه بهداشت و درمان و نیز امکانات و تجهیزات دراین عرصه هراس را از خود دور کردند و اگر این امکانات و آمادگی‌ها نبود، اعتماد هم ایجاد نمی‌شد.
وی اضافه کرد: علت اینکه مردم اعتماد دارند این است که می‌بیننند در شرایط تحریم حتی در تابستان برقشان قطع نمی‌شود و وزارت نیرویی دارند که در هشت سال ۲۰ هزار مگاوات برق جدید برای کشور تولید می‌کند.
آقای روحانی گفت: علت اعتماد ملت این است که می‌بینند در شرایط سخت کرونا آبشان قطع نمی‌شود و در هفت سال گذشته ۴۳ سد ملی به بهره برداری رسیده است و تا پایان این دولت از ۱۰ سد دیگر نیز بهره برداری خواهد شد.
وی افزود: وقتی مردم می‌بینند که در شرایط کرونایی، دانشگاه‌ها و تحصیل دانشجویان و فرزندانشان فراموش نشده و با هر سختی و مشکلی حضوری و غیر حضوری دانش اندوزی فرزندان آن‌ها ادامه خواهد داشت و وقفه‌ای در زندگی آن‌ها ایجاد نخواهد شد و اضطراب برای آن‌ها بوجود نمی‌آید می‌توانند به نظام و کشورشان اعتماد کنند.
رئیس جمهور گفت: این ما هستیم که باید دست به دست هم بدهیم تا اعتماد ملی و امید را برای آینده جامعه حفظ کنیم.
وی افزود: دانشگاه‌های ما نقش بسیار مهمی در سرمایه‌های اجتماعی و امید اجتماعی و در اعتماد ملی دارند و من درخواست می‌کنم از همه اساتید و دانشجویان و می‌دانم که سال بسیار سختی است و تحصیلات آن‌ها در شرایط سختی آغاز شده، اما می‌توانیم با دادن امید و نشاط به جامعه شرایطی بوجود بیاوریم که مردم با هراس کمتر و بدون اضطراب و با امید کامل نسبت به آینده مسیر و راه زندگی خود را ادامه دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی فرمانده قرارگاه امام سجاد (ع) و سپاه مهاباد ازحضور حماسی مردم
مرکزی، یک استان شور و شعور در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حضور پرشور و حماسی مردم لارستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
وزش باد همراه با تندباد‌های لحظه‌ای در جنوب غرب خوزستان
یادواره‌ای به پاس قدردانی از مقام شامخ شهدا در فومن
برگزاری جلسه داوری جایزه ملی صنایع‌دستی در جشنواره صنایع فرهنگی و خلاق ایران
سکوت انگلیس درباره حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عباس اقبال؛ از تصحیح انتقادی تا تاریخ نگاری نوین
­آغاز لیگ ژیمناستیک هنری از فردا
قدردانی رئیس قوه قضائیه از حضور پرشکوه مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن
حضور دهه نود و چهارصدی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن زنجان
بازدید میدانی وزیر میراث فرهنگی از طرح‌های گردشگری
انگلیس شمار نظامیانش را در نروژ دو برابر می‌کند
حضور حماسی روستائیان اردبیل در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مردم ایران پای عهد خود ایستاده‌اند
افتتاح ۶۵ طرح عمرانی و خدماتی در کازرون
اعزام بانوان زائر اولی همدانی به کربلا معلی
قدردانی نماینده ولی‌فقیه در لرستان از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برگزاری چهلمین روز شهادت «فرج الله شوشتری»، پنجشنبه در مشهد
پیام زینبیان ایلامی به دنیا مخابره شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)