• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۳۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰
اقتصادی » اقتصاد کلان
در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مطرح شد؛

حل مشکل تخصیص روغن واحدهای صنفی و صنعتی

قائم مقام وزیر صمت در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، از رفع مشکل تخصیص روغن به واحد‌های صنفی و صنعتی خبر داد.

حل مشکل تخصیص روغن واحدهای صنفی و صنعتیبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای بابک دین پرست در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جمع خبرنگاران گفت: گزارش‌هایی که درباره تخصیص روغن از بخش‌های مختلف به دست ما رسید با دستورات وزرای کشور و صمت همراه و در این باره جلسات خوبی در وزارت کشور تهیه شد که گزارش این جلسات برای رئیس جمهور ارسال شد و با اعطای یکسری مجوز‌ها و دستوراتی که رئیس جمهور به وزارت صمت داد موجب شد که مشکل تخصیص روغن به سندیکا‌ها و واحد‌های صنفی و صنعتی حل شود.

وی افزود: میزان نیاز کشور به روغن در بخش خانوار و صنف و صنعت یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن است که از این میزان حدود ۲۰۰ هزار تن تولید داخل و بقیه یعنی ۹۰ درصد دیگر وارداتی است.

قائم مقام وزیر صمت در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید همچنین گفت: ما در ستاد تسهیل به قولی که می‌دهیم عمل می‌کنیم و در این تردید نداشته باشید، زیرا این ستاد، تشریفاتی نیست و براساس بند آخر مصوبه جلسه هفته گذشته، روند اجرای مصوبات ابلاغی از سوی دستگاه‌ها از جلسه بعد و در پایان هر جلسه در اختیار رسانه‌ها قرار می‌گیرد و در آن مشخص می‌شود که کدام دستگاه‌ها مأموریت محوله را انجام دادند و کدام دستگاه‌ها به تکلیف عمل نکردند که حتماً برای برخورد با دستگاه‌هایی که تعلل می‌کنند از هیچ اقدامی فروگذار نمی‌کنیم.

آقای دین پرست در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضع کالا‌ها و مواد اولیه‌ای که در گمرکات و بنادر رسوب شده افزود: در سفر دو هفته قبل معاون اول رئیس جمهور به استان هرمزگان تصمیمات خوبی در این باره گرفته شد، زیرا مواد اولیه بسیاری از بنگاه‌ها در بنادر و گمرکات رسوب شده است از این رو روز گذشته در مذاکراتی که با مدیران گمرک داشتم آن‌ها موارد را احصا و گزارش خود را آماده کردند که هفته بعد در جلسه اختصاصی با مدیران گمرک در وزارت صمت، فهرست احصا شده در اختیار ما قرار می‌گیرد سپس ما آن فهرست را با مصوبات ابلاغی معاون اول در سفر به هرمزگان تطبیق می‌دهیم اگر هر دستگاهی کوتاهی کرده باشد حتماً به رئیس جمهور و معاون اول اعلام خواهیم کرد تا تصمیمات مقتضی برای دستگاه‌هایی که تخطی کرده اند اتخاذ شود. 

راه اندازی ۱۸ مرکز فوریت‎های بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی و طرح‎های سرمایه‎گذاری

قائم مقام وزیر صمت در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، از راه اندازی ۱۸ مرکز فوریت‎های بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی و طرح‎های سرمایه‎گذاری خبر داد.

آقای بابک دین پرست در حاشیه نشست این ستاد در جمع خبرنگاران افزود: در ابلاغیه به استانداران سراسر کشور مقرر شد که این مراکز ظرف ۱۰ روز در سراسر کشور راه اندازی گردد که این مهم به همت استانداران به خوبی در دستور کار قرار گرفته و این مراکز شبانه روزی در ۱۸ استان کشور راه اندازی شده است.

در ابلاغیه به استانداران سراسر کشور مقرر شد که این مراکز ظرف ۱۰ روز در سراسر کشور راه اندازی گردد که این مهم به همت استانداران به خوبی در دستور کار قرار گرفته 

وی گفت: ۵ مرکز فوریت‎های بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی و طرح‎های سرمایه‎گذاری فردا و ۴ مرکز دیگر نیز روز ۵ شنبه، افتتاح می‌شود که تا آخر هفته ۲۷ مورد از این مراکز در سراسر کشور به بهره برداری خواهد رسید.

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور اضافه کرد: این مراکز کار پنجره واحد را انجام خواهند داد و حضور نمایندگان دستگاه‌های ذیربط از ۸ تا ۲۰ در این مراکز الزامی خواهد بود.

دین پرست گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز یک خط تلفن ۴ شماره‌ای ملی را به این مراکز اختصاص داده است که به زودی اعلام عمومی خواهد شد.

وی در خصوص جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز افزود: می‌خواهیم در اکثر جلسات این ستاد، مشکلات تعدادی از واحد‌های بزرگ مقیاس استان‌ها را که کارگروه‌های استانی قادر به حل مشکلات آن‌ها نبوده اند، مورد بررسی و پیگیری قرار دهیم.

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور ادامه داد: در همین راستا امروز مشکلات ۵ واحد تولیدی استان لرستان به عنوان نخستین استان در این طرح با حضور استاندار و مسئولان استانی مورد بررسی لازم قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

در این جلسه روند تسویه مطالبات بانک‌ها از واحد‌های تولیدی که تسهیلات ارزی از صندوق توسعه ملی و سایر منابع بانکی دریافت کرده بودند، نیز مورد بررسی قرار گرفت.

دین پرست گفت: همچنین در این جلسه روند تسویه مطالبات بانک‌ها از واحد‌های تولیدی که تسهیلات ارزی از صندوق توسعه ملی و سایر منابع بانکی دریافت کرده بودند، نیز مورد بررسی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در خصوص دریافت کنندگان تسهیلات از حساب ذخیره ارزی، ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولید را به عنوان یک ماده قانونی حمایتی در اختیار داریم و در ارتباط با سایر دریافت کنندگان تسهیلات نیز تبصره ۳ ماده ۲۰ این قانون، ماده ۴۶ این قانون و ماده ۴۶ قانون برنامه ششم توسعه را در اختیار داریم که مقرر شد دبیرخانه جلسات خود را در ستاد برگزار کند و در عملکرد دستگاه‌ها در خصوص این تکالیف بررسی شود.

بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی زیرمجموعه شستا و بنیاد مستضعفان

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: مشکلات واحد‌های تولیدی زیرمجموعه شستا و بنیاد مستضعفان نیز در جلسه امروز بررسی شد که در این خصوص نیز نامه‌ای به رئیس بنیاد مستضعفان ارسال شده است.

دین پرست با بیان اینکه اقدام متقابل دولت برای مطالبات واحد‌های تولیدی نیز دیگر دستور کار جلسه امروز ستاد تسهیل بود افزود: این موضوع در دبیرخانه ستاد تسهیل قرار است بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه اقدامات دستگاه‌های خدمات رسان برای ارائه خدمات نیز در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت، ادامه داد: در هیچ جای دنیا این عرف نیست که سرمایه گذار شخصاً به دنبال تامین آب و برق و دیگر زیرساخت‌های واحد تولیدی برود که مقرر شد این موضوع مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با وزیر راه و شهرسازی
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از خانه سالمندان حضرت یوسف ارومیه
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با ارامنه شهرستان ارومیه
همزیستی ادیان، سرمایه‌ای راهبردی برای توسعه آذربایجان‌غربی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)