• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۷۸۷۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۳
گیلان » اقتصادی

لزوم افزایش مبادلات تجاری بین گیلان و تاتارستان

استاندار: افزایش مبادلات تجاری بین گیلان و تاتارستان سبب افزایش مناسبات اقتصادی و تجاری طرفین می‌شود.

لزوم افزایش مبادلات تجاری بین گیلان و تاتارستانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ استاندار گیلان در ارتباط تصویری با رستم مینیخانف رئیس جمهور تاتارستان(فدراسیون روسیه)، به ارتباط آبی این جمهوری با استان گیلان به ویژه منطقه آزاد انزلی اشاره کرد و گفت: با استفاده از شبکه حمل و نقل دریایی می توان تجارت بین دو منطقه را افزایش داد و این امر، بستری برای دعوت از شرکتهای تاتارستان برای انجام فعالیتهای سرمایه گذاری، تولیدی و تجاری در منطقه آزاد انزلی است.


ارسلان زارع بر ضرورت تقویت ارتباط و همکاری اتاقهای بازرگانی دو طرف و تدوین نقشه راه مناسبات تجاری تأکید کرد و افزود: اتاق بازرگانی گیلان از اعضای فعال و اثرگذار اجلاس شورای بین المللی همکاری های تجاری اتاق های بازرگانی کشورهای منطقه دریای خزر است و با توجه به برگزاری جلسات سالانه این شورا در یکی از شهرهای ایران یا روسیه، پیشنهاد می شود که اجلاس بعدی در شهر قازان تاتارستان برگزار شود.


وی ظرفیتهای طبیعی و جغرافیایی منحصربفرد گیلان و همچنین جاذبه های دیدنی تاتارستان به ویژه شهر قازان را فرصت مناسبی برای تبادل تورهای گردشگری دانست و افزود: استانداری گیلان آمادگی خود را برای برگزاری نمایشگاه توانمندیهای اقتصادی و صنعتی جمهوری اسلامی ایران توسط بخش خصوصی در شهر قازان و نیز برای طرف روسی در رشت یا منطقه آزاد انزلی باتوجه به وجود سابقه فعالیت در این حوزه، اعلام می‌کند.


ارسلان زارع ایجاد ارتباط مستقیم و بدون واسطه تاجران و بازرگانان دو طرف را بستر مناسبی برای تبادل محصولات تولیدی بین دو منطقه دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران در صدد اجرای طرح بزرگی تحت عنوان طرح مویرگی ایجاد مراکز عمده فروشی کالاهای ایرانی در 12 استان روسیه است که جمهوری تاتارستان یکی از این مناطق به شمار می رود.


استاندار با اشاره به حاصلخیز بودن زمینهای کشاورزی و وجود ظرفیت آبی در جمهوری تاتارستان، پیشنهاد کشت و تولید محصولات کشاورزی، گلخانه ای و پرورش ماهی توسط شرکتهای گیلانی را ارائه کرد و افزود: باتوجه به وجود مراکز تحقیقات شیلاتی در گیلان، اجرای طرح های مشترک شیلاتی در خصوص تکثیر و پرورش انواع ماهیان به ویژه تاس ماهیان پیشنهاد می شود.


در ادامه این ارتباط تصویری رئیس جمهور تاتارستان گفت: روابط متنوع بین دولتهای ایران و روسیه در حوزه های مختلف در حال توسعه است.
رستم مینیخانف به روابط تاریخی، اقتصادی و فرهنگی قوی تاتارستان و ایران و وجود تجربه‌های همکاری میان دو طرف اشاره کرد و افزود: در راستای گسترش روابط میان تاتارستان و ایران، تفاهم نامه همکاری تجاری وجود دارد که شرکتهای دو طرف نیز ارتباطات و همکاری خوبی دارند.


رئیس جمهور تاتارستان با ابراز خرسندی از توسعه روابط با گیلان، به وجود ظرفیت های فراوان موجود در این استان اشاره کرد و گفت: با توجه به علاقمندی دو طرف برای گسترش فعالیت‌های تجاری، اقتصادی و تبادل محصولات ، این آمادگی از سوی تاتارستان نیز در سطح وسیعی اعلام می شود.


وی تاتارستان را یکی از پیشرفته ترین مناطق صنعتی روسیه عنوان کرد و افزود: همکاری در زمینه های علمی، فرهنگی، آموزشی، گردشگری و ورزشی بسیار مهم بوده و قابل گسترش است.


جمهوری تاتارستان در بخش اروپایی فدراسیون روسیه در میانه دو رودخانه ولگا و کاما واقع شده و عضوی از فدراسیون روسیه به شمار می آید.


مرکز جمهوری تاتارستان، شهر قازان است که بیش از یک میلیون و 216هزار نفر جمعیت دارد.

این جمهوری از لحاظ اقتصادی یکی از توسعه‌یافته‌ترین مناطق فدراسیون روسیه و از بزرگترین مراکز صنعتی آن کشور محسوب می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ بود
بولتون: ترامپ از دست انداختن دیگران لذت می‌برد!
قیمت نفت به قبل از جنگ علیه ایران باز نمی‌گردد
بیروت ادامه مذاکرات را به عقب‌نشینی اسرائیل از جنوب لبنان گره زده است
سناتور آمریکایی خواستار قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران شد
تعبیر دیلی تلگراف از تشییع پیکر رهبر شهید به دریایی از رنگ سیاه و سرخ
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در قم برگزار می‌شود
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت
اوکراین موشک آمریکایی پاتریوت دریافت می‌کند
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع) آرام گرفت
مشهد میزبان دلدادگان رهبر شهید
انتقاد نماینده مجلس لبنان از امتیازات داده شده در مذاکرات با رژیم اسرائیل
کشف ۲۰ تن برنج خارجی قاچاق در البرز
اوقات شرعی ۱۹ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
دستگیری سارق اماکن خصوصی در البرز
هشدار مدیریت بحران درباره گرمازدگی گروه های حساس
پسر بزرگ نتانیاهو نام خانوادگی‌اش را تغییر داد
اعزام اتوبوس‌ به مشهد مقدس برای انتقال زائران البرزی
اجرای پویش مصرف بهینه آب در البرز
ادعا‌های جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی
محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است
پایگاه‌های آمریکا در کویت، بحرین، قطر و اردن زیر آتش موشک‌های ایران
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در مشهد ساعت ۱۴ آغاز می‌شود
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
پایش شبانه مصرف واحدهای تجاری در اهواز در طرح ۱۰۰ شب، ۱۰۰ بازدید  (۱ نظر)