تامین قارچ موردنیاز ایذه، در کارگاهی ۲۴ متری +فیلم
یک کارگاه تولید قارچ در مساحت ۲۴ متر، نیاز سالانه شهرستان ایذه به این محصول را تامین میکند.
وی درآغاز، فضایی ۱۲ متری را به تولید این محصول اختصاص داد و در اولین برداشت توانست حدود ۶۰۰ کیلوگرم قارچ برداشت کند.
حمایت خانواده، مشوقی برای افزایش فضای کارگاه کوچک او شد و خانم محمدی اکنون در مساحتی ۲۴ متری از محیط خانه، با ایجاد اشتغال برای ۳ نفر از اعضای خانواده، در ۳ دوره برداشت محصول، بیش از ۱ تن قارچ برداشت میکند.
بیشتر بخوانید : تولید زعفران گلخانهای توسط بانوی کارآفرین
این کارآفرین جوان با وجود سختیهایی که در این راه به جان میخرد میگوید: درصورت حمایت مسئولان و ارائه تسهیلات، علاوه بر گسترش کارگاه، میتوانم برای افراد بیشتری در روستای کل دوزخ ۱ و شهرستان ایذه ایجاد اشتغال کنم.
واقعا خلا کم کاری مسولین احساس میشه
وگرنه موفق تر میشدند این کار آفرین
خسته نباشید