برقراری پرواز مستقیم ساری - اکتائو قزاقستان در آینده نزدیک
استاندار مازندران گفت: بزودی پرواز مستقیم ساری-اکتائو قزاقستان برای تسهیل در صادرات کالاهای تولیدی استان برقرار می شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران؛ احمد حسین زادگان در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مازندران به توسعه حمل و نقل هوایی استان اشاره کرد و گفت: با موافقت شرکت هواپیمایی پارسایر بزودی پرواز مستقیم ساری-اکتائو قزاقستان برای تسهیل و تسریع در صادرات کالاهای تولیدی استان برقرار میشود.
وی افزود: موافقت اولیه با این شرکت با خرید حدود ۵۰ درصد از ظرفیت صندلی در نوبتهای پروازی انجام شد و بزودی این پرواز با هواپیمایی کوچک در مسیر ساری - اکتائو انجام خواهد شد.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: با راه اندازی این پرواز که از مطالبات تجار و صادرکنندگان استان نیز محسوب میشود، میتوان ظرفیتهای صادرات کالاهای غیرنفتی به خصوص کشاورزی به کشورهای آسیای مرکزی را نسبت به گذشته چندین برابر افزایش داد.
حسین زادگان با اشاره به اجرای تعرفه ترجیحی ایران - اوراسیا گفت: این مسال؛ فرصت خوبی برای گسترش سطح مبادلات تجاری بین استان مازندران با این کشورهاست و باید از این فرصتها به درستی استفاده شود.
ضرورت تقویت زیرساختهای حمل و نقل دریایی مازندران
استاندار مازندران به توسعه کشاورزی و تولیدات صنعتی استان و لزوم صادرات این محصولات به کشورهای همسایه اشاره کرد و گفت: زیرساختهای حمل و نقل دریایی خزر در حوزه استحفاظی مازندران نیاز به تقویت بیشتری دارد.
حسین زادگان افزود: در سالهای اخیر امکانات و تجهیزات زیرساختی خوبی در بنادر امیرآباد، فریدونکنار و نوشهر در استان مازندران فراهم شد که با تقویت تجهیزات حمل و نقل دریایی، کارکرد این بنادر افزایش خواهد یافت.
وی یادآور شد: راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در مازندران بستر مناسب برای جهش صادرات این محصولات را بیش از گذشته فراهم کرد که ضرورت دارد تجهیزات حمل و نقل دریایی به خصوص کانتینری نیز متناسب با این زیرساختها در دریای خزر فراهم شود.
استاندار مازندران بهروز رسانی تجهیزات حمل و نقل دریایی در گمرکات و بنادر مازندران را یک ضرورت دانست و گفت: گله مندی صادرکنندگان از به روز نبودن کانتینرهای کشتیرانی خزر در بنادر استان مازندران بجا است که برای حل این دغدغه باید اقدامات جدی سریع انجام شود.
حسین زادگان همچنین یادآور شد: کشتیرانی خزر برای ظرفیتهای حمل و نقل دریایی خود باید اطلاعرسانی دقیق تری به صادرکنندگان داشته باشد تا آنها بتوانند با آگاهی نسبت به تجهیزات از این ظرفیت بهرهمند شوند.