• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۱۵۷۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
تیتر امشب؛

واکسن فخرا، موجب فخر ایران می‌شود

مدیر پروژه واکسن فخرا گفت: در تولید واکسن فخرا تمامی استاندارد‌های لازم و با ایمنی کامل انجام شده است و امیدوارم این واکسن، فخر ایران باشد.

واکسن فخرا , موجب فخر ایران می شودبه گزارش خبرگزاری صداو سیما، آقای احمد کریمی در برنامه تیتر امشب ۳ شنبه شب شبکه خبر افزود: فروردین کارآزمایی بالینی فاز یک واکسن فخرا تمام می‌شود و همزمان با تست‌های بالینی فاز دو و سه، فاز صنعتی سازی این واکسن انجام می‌شود.

وی افزود: امیدوارم صنعتی سازی واکسن فخرا در تابستان امسال به بهره برداری برسد و اواسط تابستان هم به تولید انبوه برسیم.

مدیر پروژه واکسن فخرا گفت: به همت شهید فخری زاده از روز‌های اول ورود کرونا به کشور، وارد تشخیص و تولید کیت‌های تشخیصی شدیم.

وی افزود: فرایند تحقیق و توسعه واکسن کووید ۱۹ از سال گذشته آغاز شده است.

مدیر پروژه واکسن فخرا گفت: با جداسازی ویروس کرونا از بین ۳۵ هزار نمونه بیماران ایرانی و کشت ۳۰ ایزوله مناسب اولین بذر واکسن از بین آن‌ها انتخاب و تولید و تابستان مرحله کنترل کیفیت و تست‌های حیوانی آغاز شد.

وی افزود: تمامی استاندارد‌های لازم با ایمنی کامل انجام شده و امیدوارم این واکسن فخر ایران باشد.

مدیر پروژه واکسن فخرا با بیان اینکه دکتر فخری زاده درباره این پروژه زحمت زیادی کشیدند، تصریح کرد: واکسن ایرانی «فخرا» در سازمان «نوآوری و تحقیقات وزارت دفاع ایران» تولید شده است که این دانشمند شهید ریاست آن را برعهده داشت.

آقای کریمی گفت: فرآیند تولید شامل مراحل کشت سلول، تلقیح، تکثیر، جداسازی و تخلیص، غیرفعال‌سازی و فرمولاسیون در اندک زمانی راه اندازی شد و سپس تست‌های حیوانی و انواع تست‌های کنترل کیفی انجام شد.

مدیر پروژه واکسن فخرا گفت: این واکسن از ویروس غیر فعال انتخاب شده است و با ورود این ویروس غیر فعال، ایمنی بدن فعال می‌شود.

وی با بیان اینکه همه پلتفورم‌ها مزایا و معایبی دارند، افزود: برای این پلتفورم زیرساخت‌های لازم را داشتیم. این در جهان سابقه طولانی دارد و جواب داده است.

مدیر پروژه واکسن «فخرا» با بیان اینکه پس از طی مراحل آزمایشگاهی و تست‌های حیوانی، بی‌ضرری و اثر بخشی واکسن به اثبات رسیده است، گفت: هم زمان کار طراحی و ساخت کارخانه تولید انبوه این واکسن نیز آغاز شده است و امیدواریم تا تابستان وارد فاز تولید شود.

آقای احمد کریمی افزود: واکسن‌های موجود ایمنی ۱۰۰ درصدی ایجاد نمی‌کنند. ما باید تحقیقات را ادامه بدهیم و بر اساس نتایج جدید ایمنی واکسن را اعلام می‌کنیم.

آقای علیرضا بیگلری رئیس انستیتو پاستور ایران هم در در این برنامه گفت: این موسسه قدمت یکصد ساله دارد و پیشینه طولانی در ساخت واکسن دارد.

وی افزود: انستیتو پاستور ایران شبکه تشخیص کشور را برای کرونا راه انداخت.

آقای بیگلری با بیان اینکه با کوبا در طراحی واکسن همکاری داریم، افزود: واکسن این موسسه نوترکیب است و عوارض کمتری دارد.

وی افزود: در فاز یک و دو ایمنی این واکسن بررسی شده و قرار است فاز سه هم مشترک با کوبا انجام شود و این واکسن می‌تواند به جنگ چندین جهش ویروسی برود و این در واکسن نوترکیب ایران و کوبا لحاظ شده است.

رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: فاز سه این واکسن در نیمه فروردین بررسی و بعد از فاز سوم وارد مرحله تولید می‌شود.

وی افزود: به جز واکسن نوترکیبی که با کوبا تولید می‌شود واکسن دیگری هم در دست مطالعه است. واکسن دوم راحت‌تر از واکسن اول و به همین علت ارزانتر است. واکسن دوم هم ایمنی بخشی قوی دارد.

آقای کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: ۵ واکسن در کشور مجوز مصرف اضطراری دارد و تاکنون میزانی از این واکسن‌ها خریداری و به کشور وارد شده است.

وی افزود: ۹۲۰ هزار دوز واکسن از روسیه و هند وارد کشور شده است. از سبد کواس هم نزدیک سه میلیون دوز اوایل بهار وارد کشور می‌شود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: واکسن تولید مشترک با کوبا هم به کمپین واکسیناسیون سراسری می‌پیوندد و امیدواریم قبل از پایان سال میلادی عملاً پیش بینی‌های ما تحقق یابد.

آقای سعید کلانتری، محقق اصلی کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس هم گفت: پلتفورم ما سیستم ایمنی را بهتر تحریک می‌کند و فاز اول را شروع کردیم.

وی افزود: ۱۲۰ نفر مورد مطالعاتی فاز یک بودند و هیچ عارضه خاصی نداشته اند، اما در مورد ایمنی زایی زود است قضاوت کنیم؛ باید منتظر زمان بود.

آقای کلانتری گفت: فاز یک بعد از تعطیلات عید به اتمام می‌رسد و تا اینجای کار این واکسن عالی بوده است.

محقق اصلی کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس گفت: داوطلبان را به چهار گروه ۳۰ تایی تقسیم می‌کنیم؛ این فاز هم برای بررسی ایمنی واکسن است که واکسن بی خطر باشد و هم قصد داریم که دوز مناسب واکسن را پیدا کنیم.

وی افزود: در این چهار گروه، یک گروه واکسن‌نما را که ماده موثره واکسن را ندارد، دریافت می‌کنند. یک گروه واکسن را در دوز ۵ و گروهی در دوز ۱۰ دریافت می‌کنند.

آقای سعید کلانتری گفت: صنعتی سازی و در اختیار مردم قرار گرفتن این واکسن بعد از آزمایش‌های بالینی انجام می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام رگ گیری در بیمارستان ها یکی از مشکل ترین شغلهای پرستاری هست و از این رو یکی از پرستارهای بیمارستان امام علی کرج را معرفی میکنم پرستار ازمایشگاه خانم رامس با یک بار سوزن زدن به یک کودک ۲ ماهه رگ گیری موفق داره این خبر را ده تا کپی و ارسال به سایتهای مختلف انجام دادم ببینم پیگیری برای قدر دانی میشه یا نه
نظر شما
آخرین اخبار
نجات مصدوم سقوط از کوه در ارتفاعات زردکوه کوهرنگ
واقعه عاشورایی؛ شهادت رهبر انقلاب همراه با خانواده و ۱۶۰ کودک مظلوم میناب
فعال بودن اصناف خدمت رسان در تعطیلات پیش رو
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب
کمینه و بیشینه دمای دوازدهم تیر ۱۴۰۵
آماده‌باش کامل صدا و سیما سمنان برای پوشش مراسم بدرقه رهبر شهید
برای آخرین دیدار باید برخاست
طرح کانادا برای کاهش وابستگی نفتی به بازار آمریکا
تدابیر منطقه قم برای تأمین سوخت در ایام برگزاری مراسم رهبر شهید
پویش «باید برخاست»، با موضوع بدرقه آقای شهید ایران
آمریکا شیطان بزرگ و بزرگ‌ترین ناقض حقوق بشر درجهان است
پهپاد‌های ایرانی خطرناک‌تر از موشک‌های بالستیک
آمادگی صددرصدی فرودگاه‌های کشور
درگیری‌ها در سوریه
انتقام خون خواهی رهبر شهید مطالبه مردم در میدان‌ها
برپایی نمایشگاه لوازم خانگی در شهرستان شوشتر+فیلم
پایان رقابت ۱۰۰۰ امتیازی تنیس بانوان با قهرمانی یزدانی
توکل، عقلانیت و مردم‌باوری راز ماندگاری رهبر شهید است
افزایش شمار قربانیان گرما در اروپا
تشییع قائد شهید،تجدید بیعت با ولایت و نمایش اقتدار ملی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز
حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید
اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
جاذبه‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم
دستگیری عوامل تهیه و انتشار ویدئوی حضور خانم نیمه‌برهنه در پارک‌ یزد
ورود پیکر آقای شهید ایران به مصلی
برگزاری مراسم وداع با پیکر همسر شهید رهبر انقلاب
آلودگی هوا در شش شهرستان کرمان به وضعیت بحرانی رسید؛ شاخص از ۵۰۰ گذشت
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱۰۳۷ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۶ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۲ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)