• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۶۷۶۱
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۰
اجتماعی » جامعه و شهری

حناچی: توسعه بخش حمل و نقل عمومی در اولویت است

شهردار تهران: برغم محدودیت در اختصاص منابع مالی تلاش کرده است حداکثر تخصیص اعتبار را به بخش حمل و نقل عمومی اختصاص دهد.

حناچی: توسعه بخش حمل و نقل عمومی در اولویت استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ پیروز حناچی شهردار تهران، در حاشیه مراسم افتتاح ایستگاه‌های متروی مرزداران و اقدسیه در جمع خبرنگاران درباره چگونگی رسیدن به راندمان ۱۴۴ درصدی عملکرد مترو در چهار سال گذشته گفت: محصول نهایی فعالیت مترو در این مدت محدود بهره برداری از ۳۰ ایستگاه مترو تا انتهای دوره و اضافه شدن چهل کیلومتر خطوط مترو است.
او افزود: امروز ایستگاه اقدسیه آخرین ایستگاه در خط سه است که به بهره برداری رسید و ایستگاه مرزداران هم در خط شش افتتاح شد.
حناچی گفت: ایستگاه مرزداران در خط شش مترو نزدیک تقاطع بزرگراه یادگار امام با خیابان مرزداران قرار دارد و شهروندانی که سوار این قطار شوند می‌توانند به سمت خیابان کوهسار در شمال غرب شهر یا به سمت شاه عبدالعظیم در جنوب تهران مسافرت کنند.
وی افزود: ایستگاه اقدسیه به عنوان آخرین ایستگاه بهره برداری شده از این خط هم در محله اقدسیه در شمال شرق تهران قرار دارد و مسافرانی که وارد این ایستگاه شوند می‌توانند تا شهرک قائم در شمال شرق یا ایستگاه آزادگان در جنوب غرب شهر سفر کنند.

افزایش حوزه نفوذ مترو در شهر

حناچی در مراسم افتتاح ایستگاه‌های اقدسیه و مرزداران در خطوط سه و شش مترو در ابتدا با تبریک عید فطر و روز فردوسی گفت: افتتاح ایستگاه باقرخان در جنب بیمارستان امام و ایستگاه شهرک آزمایش را در دستور کار داریم و به زودی آن‌ها را بهره برداری می‌کنیم و با افتتاح این ایستگاه‌ها حوزه نفوذ مترو در شهر افزایش می‌یابد، جز این توسعه برای حل مشکل ترافیک و آلودگی وجود ندارد و راه‌های مکمل هم در همین جهت است.
شهردار تهران با بیان اینکه مترو در زمان پول داری کشور باید توسعه پیدا می‌کرد؛ گفت: حوزه نفوذ مترو در شهر افزایش می‌یابد.
وی ادامه داد: زمانی منابع زیادی داشتیم که فرصت ساخت و توسعه مترو را فراهم می‌کرد روز‌هایی که سالانه کشور صد‌ها میلیارد دلار درآمد داشت گذشته است و این پروژه باید در همان زمان به عنوان اصلی‌ترین پروژه عمرانی تامین منابع می‌شد، اما این فرصت از دست رفت و امیدواریم در افق پیش رو گشایش‌هایی ایجاد شود و از این شرایط سخت تحریم خارج شویم و گشایش‌های مالی شامل مگا پروژه مترو در تهران و سایر کلانشهر‌ها هم شود.
شهردار تهران اضافه کرد: ما برغم شرایط سخت کرونایی و تحریم و کاهش شدید ارزش پول و منابع مالی مان به قول‌هایی که به مردم داده بودیم، پایبند ماندیم. توسعه مترو و فضای سبز و جلوگیری از تخریب باغات و همین طور ایجاد انضباط کالبدی و مالی در شهرداری تهران از اقداماتی بود که در دستور کار قرار دادیم و در این شرایط سخت به خود سخت گرفتیم، چون باید به قول‌های خود عمل می‌کردیم.
آقای حناچی گفت: اصلی‌ترین طرح ما در این دوره از مدیریت شهری به خصوص از نیمه ۹۷ به این سو جلوگیری از فروش شهر بود اتفاقی که به خاطر آن عارضه‌های سنگینی در کالبد شهر ایجاد شده بود، اما در این دوره مدیریت شهری در اقداماتی که در شهر انجام دادیم از طرح تفصیلی و برنامه‌هایی که برای تهران مصوب شده بود تخطی نکردیم. در واقع مگا پروژه ما شهر نفروشی بود به این معنا که ما از شرایط و ضوابط طرح تفصیلی عبور نکردیم و برای ساخت یک پروژه عارضه سنگینی به جا نگذاشتیم و باید این روش ادامه یابد.
حناچی با بیان اینکه میگویند اگر شما شهر نفروشی کردید چرا خانه تهران را فروختید؟ گفت: شهرفروشی این نیست که شهرداری املاک خود را واگذار نکند. بلکه شهرفروشی یعنی عبور از طرح تفصیلی که ما از آن عبور نکردیم و به عهد خود با مردم پایبند ماندیم و برای اثبات این ادعا می‌توانید به فهرست پروانه‌های ساختمانی که صادر شده است مراجعه کنید.
او درباره توسعه حمل و نقل عمومی گفت: حمل و نقل تهران حاکمیتی است و موضوعی که اصلی‌ترین نگرانی مردم تهران است و بعضا هم گفته می‌شود که نه شهرفروشی ادامه می‌یابد. توسعه حمل و نقل و مترو اصلی‌ترین موضوع شهر است.
شهردار درباره کاهش آلودگی هوا هم گفت: فقط با جلوگیری و کنترل آلاینده هاست که می‌توانیم هوای پاک را به مردم بدهیم که حق شان است و این جز با توسعه حمل و نقل پاک میسر نیست و حد اعلای حمل و نقل پاک هم مترو و اتوبوس برقی و خودروی برقی و موتور برقی است. سهم موتور‌های دوچرخ بنزینی از آلودگی هوای تهران بیش از ده درصد است و به تبع آن دوچرخه و اسکوتر برقی می‌تواند جایگزین مناسبی باشد هر چند استفاده از این‌ها در تهران مانوس نیست و در این دوره ۱۷۰ کیلومتر به مسیر‌های دوچرخه در شهر اضافه کردیم و راهی جز گسترش فرهنگ استفاده از دوچرخه نداریم.
او اضافه کرد: استفاده از دوچرخه از منزل تا اولین ایستگاه حمل و نقل عمومی هدف ما برای دوچرخه است و این اتفاق می‌تواند در شهر بیفتد و ما در حال برنامه ریزی آن هستیم و با بهره برداری از خطوط مترو و ایستگاه‌هایی که به بهره برداری می‌رسد می‌توانیم شرایط سخت تری برای تردد آلاینده‌های شخصی در سطح شهر ایجاد کنیم. اما تا وقتی این زیرساخت فراهم نیست این کار با اختلال می‌شود.
حناچی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از نظر اقتصادی در شرایط سختی هستیم جنگ اقتصادی در کشور وجود دارد و این بزرگترین تهدید برای اقتصاد و حاکمیت ملی ماست و ما تلاش کرده ایم این تهدید را به یک فرصت تبدیل کنیم. به این معنا که خط هفت مترو وقتی اجرا شد شرکت‌های خارجی و سوئدی میانه کار رها کردند و رفتند و همکاران ما در متروی تهران آن را تکمیل کردند و در ادامه خط شش به طور کامل داخلی اجرا شد. هواکش‌ها و سیگنالینگ خطوط که قبلا وارد می‌شد و در داخل ساخته شد مثال اعلای داخلی سازی قطار ملی بوده است و ما چرخه کامل ایجاد قطار شهری را داریم و امیدوارم با حمایت دولت محترم برای کشور‌های همسایه هم این را به ارمغان ببریم.
او در پایان گفت: در خاتمه سخنانم از پیمانکاران تشکر می‌کنم که این کار سخت را با وجود مشکلات ما در تامین منابع انجام دادند و امیدوارم در پروژه‌های بعدی کمی متفاوت‌تر عمل کنیم. از همکاران می‌خواهم در ساخت مترو محیط‌های داخلی مترو را مثل سایر مترو‌های بزرگ دنیا تبدیل به گالری باشکوهی از هنر کنند و زیبایی‌های هنری را در مترو بیشتر ببینیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)