• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۳۴۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۳
فارس » اجتماعی

افتتاح نخستین موزه آموزش و پرورش فارس در شیراز

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت :موزه آموزش و پرورش فارس جایگاهی برای انتقال تاریخ است.

موزه آموزش و پرورش فارس جایگاهی برای انتقال تاریخبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در آیین افتتاح نخستین موزه تاریخ و اسناد آموزش و پرورش فارس در شیراز گفت: این موزه مکانی است که می‌تواند بخش عظیمی از تاریخ ما را که در کتاب‌ها نمی‌گنجد و نمی‌توانیم برای دانش آموزان تصویر سازی کنیم در کمتر از آنی به مخاطب و متربی خود همراه با هنر و لذت منتقل کند.
علیرضا کاظمی افزود: موزه بخش مهمی از فرهنگ یک جامعه است و شاید یکی از بزرگترین رسانه‌های گویا و موثر در فضای جامعه باشد که که اقبال عمومی دارد و مامی توانیم بخشی از تاریخ، هویت و فرهنگمان را دربهترین شکل ممکن به مخاطبانمان منتقل کنیم.
کاظمی با اشاره به اینکه این ظرفیت در هیچ استانی به این شکل نیست گفت: این رویکرد فرهنگی و این موزه و میراث فرهنگی بخشی از هویت، فرهنگ و تمدن ما را در واقع تشکیل می‌دهد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: نگاه ما در حوزه سند تحول بنیادین این است که اگر قرار باشد واقعا تربیت را به معنای واقعی و با همان رویکرد سند دنبال کنیم باید موقعیت‌های تربیتی رشد دهنده برای دانش آموزانمان فراهم کنیم و موزه یکی از این بخش هاست.
کاظمی بیان داشت: ماامسال اردو‌هایی یک روزه‌ای را تحت عنوان اردو‌های شمیم نور با هدف قرارگیری دانش آموزان در موقعیت‌های تربیتی طراحی کردیم و این موزه مانند باغ موزه دفاع مقدس در تهران و بسیاری از استان‌ها گنجینه ارزشمندی از تاریخ پرافتخار کشور ماست.
وی گفت: ما وظیفه داریم زمینه ارتباط دانش آموزان با این بخش مهم از حوزه فرهنگی برقرار کنیم و نگاه ما به موزه صرفا به عنوان یک مکان دیدنی نیست بلکه یک مکان تربیتی، رسانه گویا است.
همچنین مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: موزه آموزش و پرورش فارس در مباحث رونق گردشگری فرهنگی بسیار مؤثر است و باعث هویت بخشی به دانش آموزان می‌شود.
فرهاد اسماعیلی با اشاره به اینکه اهمیت سند در زندگی یک ملت همانند اهمیت حافظه برای یک فرد است بیان کرد: ما در این موزه از ۱۳۰ سال گذشته اسناد، مدارک و مراحلی که طی نمودیم شامل فراز و فرود‌ها را به تصویر کشیدیم.
وی ادامه داد: این موزه محلی است برای محققان، پژوهشگران، دانش آموزان و تمام کسانی که می‌خواهند درباره نظام تعلیم و تربیت تحقیق کنند و کار‌های تکراری نکنند و خطا کمتر داشته باشند.
اسماعیلی گفت: استان فارس پیشینه بسیار غنی در آموزش و پرورش کهن و مدرن دارد که بیش از ۱۲۰ سال است که این استان چرخه تعلیم و تربیت را به حرکت در آورده است.
وی افزود: این موزه می‌خواهد این حرکت را به تصویر بکشد و برای محققان و پژوهشگران مرکزی برای پژوهش و تحقیق نظام تعلیم و تربیت در گذشته، حال و برای برنامه ریزی آینده باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه این موزه اولین مرکز اسناد اموزش و پرورش فارس و یک مرکز تخصصی است گفت: این موزه مکانی است برای تمام کسانی که می‌خواهند سیر تحول را در تکنولوژی آموزشی ببینند.
اسماعیلی اظهار داشت: ما در این موزه پذیرای اسناد و مدارکی هستیم که به نوعی به تاریخ آموزش و پرورش استان فارس مربوط می‌شود که به نام خودشان در این موزه نگه داری و در معرض دید همگان قرار خواهد گرفت.
به گفته‌ی مدیر کل آموزش و پرورش فارس این موزه که در یک عمارت تاریخی ساخته شده ۴۲۰ متر مربع زیر بنادارد و سیر تحولات آموزش و پرورش استان از سال ۱۲۷۷ تا کنون را به معرض نمایش گذاشته است.
اسماعیلی افزود: در این موزه بیش از ۱۶۰ اثر تاریخی شامل نسخ خطی، لوازم کمک آموزشی و اسناد و مدارک آموزشی جمع آوری شده است.
وی گفت: طرح توسعه این موزه هم قرار است با ورود بیش از ۳۰۰ اثر تاریخی دیگر تا دوماه آینده به بهره برداری برسد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اوقات شرعی اهواز، ۵ اسفند ۱۴۰۴
روایت کوچه‌ای پر از عشق
شورا‌های توانمند، محور آبادانی و پیشرفت جامعه
نظام مراقبت؛ راهبرد پیشگیرانه تأمین آینده دانش‌آموزان
تصویب برپایی نمایشگاه‌های بهاره در تبریز
­اعلام آرای لیگ دسته یک فوتبال
پرونده کوروش کمپانی ۵۰۰ شاکی دارد
اجرای اقدامات فنی و پیشگیرانه در رودخانه‌ها و سواحل آذربایجان شرقی
مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهر خوزستان فردا غیرحضوری شد
هشدار دادستان کل کشور به مقابله با برهم زنندگان امنیت دانشگاه‌ها
دیگر محرمانه نیست!!!
دیپلماسی اولویت داده شود، دستیابی به توافق ممکن است
افت فشار یا قطعی آب فردا چهارشنبه ۶ اسفند در برخی مناطق قم
پرچم ایران نمی‌سوزد
افزایش ۲۰ درصدی مصرف آب در قزوین هم‌زمان با خانه‌تکانی‌های نوروزی  
تخصیص اعتبار برای توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر لرستان
زمین لرزه‌ای به قدرت ۳.۳ ریشتر گلستان را لرزاند
پلیس راه راهور: ۱۵ استان زیر بارش برف و باران هستند
سقوط پایه‌ها و قطعی برق در شهر دوگنبدان
در دانشگاه چه گذشت؟
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
ثریا آقایی به کشور بازگشت
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
برگزاری مسابقات جام رمضان در تبریز  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)