• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۱۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۲
خراسان جنوبی » اجتماعی
خراسان جنوبی

راه‌اندازی بازارچه‌های موقت فروش صنایع‌دستی با اولویت بنا‌های تاریخی

بازارچه‌های موقت فروش صنایع‌دستی با اولویت بنا‌های تاریخی به منظور کمک به جذابیت بنا‌های تاریخی راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی با اشاره به راه‌اندازی بازارچه‌های موقت فروش صنایع‌دستی با اولویت بنا‌های تاریخیاقدامات انجام شده در ایجاد بازارچه‌های صنایع‌ دستی گفت: بازارچه صنایع‌دستی بیرجند در کاروانسرای امینی بازار مرکزی راه‌اندازی می‌شود که از محل اعتبارات مرمت می شود و امیدواریم با تخصیص به موقع این اعتبار امسال به اتمام برسد.


رمضانی افزود: در شهرستان بشرویه نیز خانه فیاض‌بخش به عنوان بازارچه صنایع‌دستی فعال شده و برای شهرستان فردوس در پارک گردشگری تون احداث بازارچه در نظر گرفته شده که ۱۲۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی برای آن هزینه می‌شود.


وی گفت:  بازارچه صنایع‌دستی در شهرستان سرایان احداث شد و در شهر خضری نیز مراحل پایانی را سپری می‌کند.


مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی با اشاره به احداث بازارچه صنایع‌دستی طبس به همت بخش خصوصی گفت: در شهر‌های مود و شوسف هم با همت بخشداری و شهرداری فضا‌هایی اختصاص یافته که در فروش صنایع‌دستی کمک بزرگی می‌کند.


رمضانی گفت: در خور موافقت اصولی برای ایجاد بازارچه صادر شده و در خوسف با توجه به موافقت سه جانبه با فرمانداری و بنیاد‌مسکن زمینی در کوشه اختصاص یافته که اقامتگاه، بازارچه و کارگاه در آن راه‌اندازی می‌شود.


وی گفت: در شهرستان نهبندان هم زمینی توسط مسکن و شهرسازی اختصاص یافته که به زودی عملیات اجرایی آغاز می‌شود.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی ابراز امیدواری کرد: با اختصاص اعتبار بازارچه‌های صنایع‌دستی شهرستان‌های فردوس و بیرجند تا تیر سال آینده به بهره‌برداری برسد.

 

رمضانی بر اهمیت ثبت نشان نیز تاکید کرد و گفت:پس از ثبت نشان حوله‌بافی خراشاد، به دنبال افزایش روستا‌های ملی در سطح استان هستیم که نایبند با حصیربافی، خور و خوسف با سنگ‌های قیمتی و پارچه مله پیشنهاد شده و در حال پیگیری است.


وی گفت:با افتتاح خانه برک در مود این صنعت فراموش شده توسط ۲۰ کارگاه فعال دوباره احیا می‌شود و همزمان با هفته صنایع‌دستی بازارچه صنایع‌دستی روستای جهانی خراشاد کلنگ‌زنی و جشن جهانی شدن این روستا برگزار خواهد شد.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی افزود: راه‌اندازی کارگاه حوله‌بافی در روستای سرچاه، اجرای طرح (خداقوت صنعتگر) برپایی نمایشگاه عکس سربیشه، راه‌اندازی کارگاه پخل‌بافی چاهداشتی و بازارچه‌های موقت در قهستان و اسدیه از دیگر برنامه‌های هفته صنایع‌دستی در خراسان جنوبی است.


رمضانی با تاکید بر اهمیت بسته بندی صنایع دستی افزود: آماده کمک‌های بلاعوض برای بسته‌بندی مناسب هستیم و متقاضیان از تسهیلات بانکی نیز می‌توانند در این راستااستفاده کنند.


وی با تاکید بر اینکه بزرگترین انتظار در حوزه صنایع‌دستی این است که بخش خصوصی برای بازاریابی به صورت حرفه‌ای وارد عمل شود گفت: تا زمانی که بخش خصوصی فعال صنایع‌دستی اصول بازار و الزامات را به صورت حرفه‌ای نیاموزد مستقل نخواهد بود و همیشه تابع بخش دولتی است.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی کارگاه حوله‌بافی روستای حاجی‌آباد را نمونه موفق صنعتگران در عرصه بازاریابی معرفی کرد و افزود: این صنعتگر توانسته با ثبت برند حوله‌بافی و بسته‌بندی مناسب اقدامات بزرگی در عرصه فروش محصولات انجام دهد.

 

رمضانی گفت: پارسال رقم صادرات صنایع‌دستی استان ۲ میلیون و پنجاه هزار دلار بود که با وجود مشکلات اقتصادی، اما با توجه به افزایش سفر، فروش صنایع‌دستی در نوروز امسال مناسب بود که رقم آن به حدود ۲ میلیارد تومان رسید.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بی‌مهری به کتاب، مانع پیشرفت واقعی جامعه است
رقابت درون‌تیمی و تمرین پنالتی بازیکنان تیم نوجوانان ایران
فراخوان جشنواره بین‌المللی «ایران جوان» در زنجان
عناوین برتر دو اثر از کیش در سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
خانه علم زنجان برگزیده ملی ترویج علم ۱۴۰۴
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
عاقبت مرغ های تریاکی
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)