• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۹۹۲۷
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۶
اجتماعی » جامعه و شهری

تبدیل اتوبوس‌های گازوییلی به برقی با هدف کاهش آلودگی هوای تهران

شهردار تهران: نصف اتوبوس‌های تهران گازوییلی و مابقی آن CNG هستند باید تمامی اتوبوس‌های گازوییلی را به برقی تبدیل کنیم تا میزان آلودگی را به حداقل برسانیم.

تبدیل اتوبوس‌های گازوییلی به برقی با هدف کاهش آلودگی هوای تهرانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، پیروز حناچی در حاشیه مراسم اهدای ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز مناطق زلزله زده سی سخت و سیل زدگان سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران افزود: ارزش ماشین‌آلاتی که امروز به مناطق بحران زده دو استان سیستان و بلوچستان و کهگیلویه بویر احمد اهدا می‌شود، حدود ۱۵ میلیارد تومان است که به تصویب شورای شهر رسیده است.
حناچی ادامه داد: تفاوت اهدای این ماشین آلات با کمک‌های قبل این است که این کمک‌ها به شکل زیربنایی و به صورت تجهیزات و امکانات است که در مناطق ماندگار است و می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.
وی افزود: همچنین کمک‌های مردمی، اعزامی و کمک‌های جمع آوری شده نقدی و غیرنقدی توسط همکاران ما در شهرداری در نقاط مختلف و حوادثی مانند سیل و زلزله در کرمانشاه، کردستان سیستان و بلوچستان گلستان و آتش سوزی جنگل‌های زاگرس انجام شد.
حناچی ادامه داد: آتش نشانی تهران نخستین دستگاهی بود که در سیل سال ۹۸ به استان گلستان اعزام شد و در آتش سوزی جنگل‌های زاگرس نیز خدمات گسترده‌ای را برای اطفای حریق انجام داد.
شهردار تهران اضافه کرد: این کمک‌ها بخشی از مسئولیت اجتماعی شهرداری تهران است که با تصویب شورای شهر و ابلاغ آن به شهرداری انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه امروز برای مناطق زلزله زده سی سخت همچنین شهر‌های سیل زده استان سیستان و بلوچستان امکاناتی را پیش بینی کردیم، گفت: در زلزله کرمانشاه حدود ۳۳ دستگاه خودرو، سیستان و بلوچستان ۱۱ دستگاه و در خصوص زلزله سی سخت نیز چهار دستگاه کامیون و تجهیزاتی دیگر مانند موتور برق اهدا شد.
شهردار تهران با اشاره به امضای تفاهم نامه در خصوص تولید اتوبوس‌های برقی گفت: یکی از شرکت‌های دانشگاهی وابسته به دانشگاه تهران با همکاری یکی از شرکت‌های خودروسازی داخلی، اتوبوس برقی با باتری لیتیومی تولید کردند که حدود ۷۵ درصد از ساخت آن تولید داخل است و تست‌های مختلف را نیز طی کرده است.
حناچی ادامه داد: از آنجا که اصلی‌ترین نقطه و هدف شهرداری تهران اتوبوس‌های برقی است، از این حرکت حمایت می‌کند و از دولت نیز خواستیم که اعتباراتی را برای برای این کار اختصاص دهد و تفاهم نامه‌ای را در این خصوص با این شرکت امضا کردیم.
شهردار تهران با اشاره به اینکه فعلا تفاهم نامه این کار امضا شده و هنوز به قراداد منجر نشده، توضیح داد: شهرداری پیگیر تامین اعتبارات این مسأله می‌شود و از دولت نیز درخواست کردیم که اعتبارات اختصاصی را به این بخش هدایت کند. کار پیچیده‌ای نیست و کارخانه اتوبوس سازی تنها خط تولید خود را تغییر داده است و دانشگاه نیز برای تولید اعلام آمادگی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نصف اتوبوس‌های تهران گازوییلی و مابقی آن CNG هستند. ایده آل این است که تمامی اتوبوس‌های گازوییلی را به برقی تبدیل کنیم تا میزان آلودگی را به حداقل برسانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
تیم سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)