• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۲۳۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی

۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها

رییس دستگاه قضا از زندان رجایی شهر بازدید و هفت دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها صادر کرد.

۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در دومین بازدید از زندان‌های کشور در کمتر از یکماه از انتصاب به ریاست دستگاه قضا، به زندان رجایی‌شهر کرج در مرکز استان البرز رفت.
رئیس دستگاه قضا در بازدید از بخش‌های مختلف زندان از جمله بند زندانیان امنیتی و همچنین بند جرائم خشن ضمن گفتگوی چهره به چهره با زندانیان، از نزدیک در جریان وضعیت، مشکلات و کمبود‌ها و خواسته‌های آن‌ها قرار گرفت.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از ساختمان اداری زندان رجایی‌شهر نیز بازدید کرد و با رئیس و کارکنان این مجموعه درباره وضعیت کاری آن‌ها و مشکلات و نیازهایشان و همچنین امکانات بهداشتی و خدمات رفاهی و کارگاه‌های کارآفرینی و آموزشی زندان و فعالیت‌های مربوط به اصلاح و تربیت و بازاجتماعی‌شدن مددجویان به گفتگو نشست.
رئیس قوه قضاییه پس از این بازدید سه ساعته، در جمع مسئولان و کارکنان زندان رجایی شهر با تقدیر از زحمات رئیس و کارکنان سازمان زندان‌ها و همه کسانی که در مجموعه ندامتگاه‌های کشور خدمت می‌کنند، اظهار کرد: تا به حال زندانبانی نکرده‌ام، اما به‌دلیل حضورم در بخش‌های مختلف قضایی با بدنه زندان همکاری و با زندانیان برخورد کرده ام.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای کار زندانبانی را کاری سخت و دشوار دانست و افزود: زندانبان‌ها با افراد مختلفی ارتباط دارند؛ چه آن‌ها که مرتکب جرائم سنگین شده‌اند، چه کسانی که جرم کوچکی انجام داده‌اند و چه افرادی که مشکلات دیگری دارند.
وی بر همین اساس بر لزوم توجه به آموزش و تأمین نیاز‌های رفاهی کارکنان زندان تأکید کرد و گفت: باید با آموزش و نظارت، مراقب باشیم که زندانبان‌ها دچار لغزش و مشکلات و گرفتاری‌ها نشوند.
رئیس دستگاه قضا به مسئولیت سنگین سازمان زندان‌ها در مراقبت، تأمین نیاز‌های بهداشتی و رفاهی زندانیان و بازاجتماعی کردن آن‌ها تاکید کرد.
رئیس قوه قضاییه در ادامه سخنانش به بیان توصیه‌هایی برای کاهش جمعیت کیفری و بهبود وضعیت ندامتگاه‌ها پرداخت و از همه از مسئولان دادسرا‌ها و قضات خواست که در اجرای دستورالعمل‌های صادره، تا حد امکان از صدور قرار بازداشت موقت پرهیز کنند.
«استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس» دومین توصیه حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بود که تصریح کرد: هر قدر امکانات زندان‌ها افزایش یابد، باز هم پاسخگوی افزایش جمعیت کیفری نخواهد بود و برای کاهش جمعیت کیفری باید تا جایی که امکان دارد مجازات حبس ندهیم.
رئیس قوه قضاییه به صدور آرای خلاف شرع و قانون هم اشاره کرد و گفت: اگر بر اساس ماده ۴۷۷ به حکمی برخوردیم که خلاف بَیّن شرع و قانون بود، باید ضمن بررسی علت اینکه چرا بازپرس و قاضی چنین رأیی داده‌اند، به‌صورت ریشه‌ای از صدور آرای خلاف شرع و قانون جلوگیری کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بر جداسازی محل نگهداری افراد بازداشت موقت از زندانیان نیز تأکید کرد و گفت: در برخی زندان‌ها افرادی که برایشان قرار بازداشت موقت صادر می‌شود، از زندانیان جدا نگهداری می‌شوند، اما این رویه باید در همه زندان‌ها اجرا شود.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به تنوع زندانیان بر اساس نوع جرم و روحیاتی که دارند، «تفکیک زندانیان» را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید زندانیان دسته‌بندی و تفکیک‌شده نگهداری شوند تا در ایام حبس نه امکان آموزش خلاف به همدیگر را داشته باشند و نه آن‌که برخی از آن‌ها به صورت باندی به دیگران ظلم کنند.

۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها ۷ دستور ویژه رییس قوه قضاییه برای بهبود وضع زندان‌ها


حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای برای حل مشکل کمبود قاضی ناظر در زندان‌ها نیز پیشنهاد داد برای بررسی مسائل زندان از ظرفیت حقوقدانان و دانشجویان رشته حقوق و قضا استفاده شود و برای نمونه، چهار حقوقدان همراه با یک قاضی بر یک زندان نظارت کنند.
رئیس قوه قضاییه به مشمولان قصاص در ندامتگاه‌های استان تهران هم اشاره کرد و از مسئولان سازمان زندان‌ها خواست با کمک دادستانی تیمی را برای جلب رضایت اولیای دم تعیین کنند و تأکید کرد هر چند نفر از منتظران قصاص مشمول عفو و بخشودگی قرار گیرند، ارزشمند خواهد بود.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ضمن تشکر از حاج محمدی، از رئیس سازمان زندان‌ها خواست برای بهبود وضع زندان‌ها و حل مشکلاتی که در این مراکز وجود دارد، وضع زندان‌ها را به‌طور مرتب گزارش کند و به گزارش‌های فصلی و موردی اکتفا نکند.
در بازدید رییس قوه قضاییه از زندان رجایی شهر ۲۰۰ درخواست از ناحیه زندانیان به حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای رسید که به دستور قاضی القضات مقرر شد ضمن استخراج سریع پرونده‌های این زندانیان بلافاصله تیمی قضایی به صورت فوری و در ایام تعطیلات همه موارد را بررسی کنند.
تاکنون در بررسی‌های اولیه صورت گرفته در مورد برخی از این درخواست‌ها، احتمال تصمیم گیری جدید در مورد بعضی پرونده وجود دارد.
با تکمیل بررسی قضایی نتایج بررسی درخواست‌های زندانیان به رئیس قوه قضائیه ارائه خواهد شد تا بر اساس نظر قاضی القضات در مورد آن‌ها اقدام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
باسلام تورو خدا بیاین زندان بندرعباس تو این وضعیت کرونا بنر از همه شهرها خطرناکتر شده بعد ریئس زندان این بنده خداها که حدود ۷۰۰نفر که رای باز هستن تو یک سوله نگه داشته شب برن صبح برن خونه این کار وحشتناکه تو رو خدا بیاین رسیدگی کنید میریم دادگاه میگن بخشنامه اومده این یعنی خودکشی دسته جمعی الان ۱۰روز اینجوری شده از شما خواهش میکنم رسیدگی کنید چند نفر مریض شدند تورو خدا ی دستوری بدین این وضع تمام بشه
نظر شما
آخرین اخبار
قیمت‌های نجومی بلیت فینال جام جهانی
حملات موشکی به پایگاه‌ تروریست های آمریکا در اردن
شمار جان باختگان زلزله ونزوئلا به ۵ هزار نفر نزدیک شد
بیش از ۳۰ شهید و زخمی در غزه در شبانه روز گذشته
کارزار نروژ برای تعلیق رژیم صهیونیستی از فیفا
قطعی سراسری دوباره برق در کوبا
هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم
بازدید استاندار خوزستان از بیمارستان‌های شهید دکتر مجید بقایی یک و ۲ اهواز پس از حمله موشکی
بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی
بیمارستان شهید بقایی ۲ اهواز موقتا از چرخه خدمت خارج شد
اولویت ما باید مدیریت مصرف باشد و نه افزایش تولید
وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵
تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا
بررسی گزینه‌های نظامی علیه کوبا در پنتاگون
حملات شدید به پایگاه ارتش تروریست آمریکا در بحرین
تعطیلی کلاس‌ها و امتحانات حضوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز ، آزمون‌های کشوری برگزار می‌شوند
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری
پیام انقلاب اسلامی خواسته همه مردم دنیاست
تنگه هرمز نماد اقتدار ایران اسلامی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خاک عراق پایگاه ناامن سازی کشور‌های همسایه نمی‌شود
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست
تجاوز آمریکا به پادگانی در ایرانشهر؛ تدابیر ایران کمترین شهدا را بر جا گذاشت
شهادت ۷ نفر از کارکنان پایور و وظیفه ارتش در بمپور سیستان و بلوچستان
فردا؛ آغاز آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ تاکنون ۴۸۰ هزار نفر کارت گرفتند
حمله ارتش تروریستی آمریکا به چند نقطه در سیستان و بلوچستان
عزم ایرانیان برای مجازات عاملان مصمم‌تر شد
برنامه قطعی برق در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد ۲۴ تیر ۱۴۰۵
شارژ کالابرگ تیر کد‌های ملی ۷، ۸ و ۹ از فردا
حمله به سامانه‌های پاتریوت و هیمارس در کویت
حمله به آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ در اردن
پایگاه‌های آمریکا در منطقه آماج هدف حملات پهپادی ارتش
سقوط پل هوایی در سراوان رشت بر اثر باز شدن اتاق یک تریلی کمپرسی
برگزاری هشتمین سالانه نقاشی و مجسمه‌های کوچک در البرز
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم به صورت غیرحضوری است  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
فعال شدن اهرم‌های قدرت مقاومت بخاطر خطای محاسباتی امریکا    (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی  (۱ نظر)