تربیت تکنسین دربستر اقتصاد پلتفرمی
رییس دانشگاه فنی و حرفهای گفت: هدف عمده ما تربیت تکنسین دربستر اقتصاد پلتفرمی است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا وسیما به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفهای عصر امروز مراسم هفته پژوهش فناوری دانشگاه فنی و حرفهای با حضور دکتر علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، رشید جعفرپور رییس مرکزبسیج اساتید و دکتر بهنام طالبی مدیرکل دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات وفناوری به همراه تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران منتخب برگزار شد.
دکتر ابرهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در این مراسم، با اشاره بر اینکه با ایجاد معاونت فناوری و نوآوری حرکت نو و جدیدی در آموزش عالی کشور آغاز خواهد شد، افزود: با ایجاد این معاونت، بحث نوآوری و فناوری پایه ریزی و ارتقا پیدا میکند و تبدیل علم به فناوری و ثروت تسهیل خواهد شد.
صالحی عمران افزود:در برنامه راهبردی دانشگاه نگاه ما در پژوهشها همین است، مطالعه و پژوهش پیشرانها و تحولات بخشهای اقتصادی و اجتماعی برای ما بسیار مفید است، جهت گیری و تحولات بخشهای اقتصادی و کشاورزی و خدمات برای ما بسیار مهم است.
وی با تاکید بر اینکه هدف عمده ما تربیت تکنسین دربستر اقتصاد پلتفرمی است، گفت: اقتصاد جهانی به این سمت حرکت میکند و در اقتصاد پلتفرمی زمینه جدید برای آموزشهای مهارتی ایجاد شده و بسیاری از حرفهها و مشاغل در حال بروز رسانی است. فضای مجازی در اقتصاد پلتفرمی نگاه و فضای نویی را برای دانشگاه فنی و حرفهای ایجاد کرده است که همه اینها شایستگیهایی را طلب میکند و بایستی در برنامه ریزیهای درسی دیده و به آن پرداخته شود.
صالحی عمران گفت:نام این دانشگاه از دو کلمه technical و vocational شکل گرفته است که به ما جهت گیریها را نشان میدهد یکی فناوریها و دیگری حرفهها که این یعنی مطالعه و پژوهش بازار کار، مطالعه حال و آینده و تحول و تغییر اقتصاد روز، لذا اصلیترین برنامههای راهبردی این مرکز علمی و مهارتی توجه به بحث فناوری و نوآوری است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گفت: اساس دانشگاه توجه به فناوری و نوآوری برای تحقق بخشیدن به اهداف دانشگاه است چراکه تعیین کننده کیفیت آموزشهای مهارتی ما همین مبحث مهم و کلیدی است و خروجیهای این دانشگاه حتما باید فن آفرین و نوآور باشند.
وی افزود:زمانی این اتفاق میافتد و زمانی دانشگاه میتواند وارد نوآوری و فناوری شود که بتواند تشکیل شبکههای نوآوری دهد و در بحث آموزشهای مهارتی بدنبال آن بودم و این مهم هم با گردآوری شرکا انجام خواهد شد، شرکای ما بخشی کار فرمایان، صنایع و خدمات و آموزش و پرورش هستند و با جمع آوری همه اینها میتوانیم شبکه نوآوری را شکل دهیم که منجر به اتفاق کم نظیری در آموزش عالی کشور خواهد شد.