پخش زنده
امروز: -
معاون رئیس جمهور بانوان را محور تربیت خانواده، تربیت نسل، هویت بخشیدن و بازپروری نسل نو دانست و گفت: در این مسیر اگر مادر قرانی باشد پناه قرانی فرزندان و جامعه میشود و دولت در این زمینه از بانوان حمایت میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده؛ در چهارمین نشست هیئت اندیشهورز بانوان قرآنی کشور که با محوریت جهاد تبیین، جمعیت و خانواده و بهمناسبت ایام ماه مبارک رمضان، در سازمان دارالقرآن برگزار شد با اشاره به اینکه یکی از مسائلی که امروزه در جامعه ما مطرح است بحث نگاه قرآنی به جمعیت است، افزود: این موضوع با نوع زندگی و به تعبیر قرآن بهترین زندگی که انسان میتواند انتخاب کند مرتبط است.
دکتر خزعلی افزود: کسی که به فرزند و تولد او میاندیشد در واقع به دیگری اندیشیده است و برای فرد دیگری در زندگی خود جایگاه قرار داده است، در حقیقت این فرد برای حیات، کمال و تربیت دیگری در زندگی خود جا باز میکند و نگرش مادی و منفعت جویی فردی مانع این موضوع است و یکی از عواملی که از جمعیت جلوگیری میکند برخلاف اینکه بیشتر بر روی عامل اقتصادی تاکید میشود مسئله فرهنگی و فردگرایی است که متاسفانه امروزه در جامعه رواج پیدا کرده است.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور تصریح کرد: در فردگرایی افراد حاضرند حیوان را در کنار خودشان قرار دهند، اما فرزند نیاورند؛ چراکه این قابلیت را در خودشان و اینکه زندگیشان را با دیگری تنظیم کنند نمیبینند پس کاهش جمعیت و اکثر مشکلات خانوادگی در این حوزه به دلیل فردگرایی و عدم نگرش جمعی و ایثارگرانه است.
وی افزود: قرآن میفرماید؛ «وَ إِذا تَوَلَّی سَعی فِی الْأَرْضِ لِیُفْسِدَ فِیها وَ یُهْلِکَ الْحَرْثَ وَ النَّسْلَ» و اگر بر شما مسلط شوند همه منابع اقتصادی و انسانی را به نابودی کشانده و جامعه را فاسد و نسل را تباه میسازند.
خزعلی ادامه داد: بخشی از این تباه نسل به مسئله فیزیکی و مادی و همچنین ازدیاد و کثرت نسل و بخش دیگر آن به کیفیت زندگی مربوط میشود و آنها نسل انسان، جوان، نوجوان و فرزندان را بیهویت کرده و از درون تهی میکنند. امروز دشمن در هر دو قسمت برنامهریزی کرده و متاسفانه در این زمینه هم بسیار موفق بوده است. متاسفانه ما نیز در هر دو قسمت کم گذاشتهایم و دانسته و ندانسته به دشمن کمک رساندهایم.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور، با بیان اینکه یکی از مباحثی که مورد توجه دشمن بوده جمعیت است و مکررا در قرآن کریم هم به این مسئله اشاره شده است، گفت: جمعیت و ازدیاد نسل موضوعی است که اختصاص به گذشته ندارد، بلکه تا امروز هم ادامه پیدا کرده است. ما امروز همه چیز را بر اساس حساب و کتاب ذهنی خودمان محاسبه میکنیم، اما آنچه که خداوند گفته است فراتر از حساب و کتابهای ذهنی ما است؛ آنجا که در خصوص تامین رزق و در آیه ۱۵۱ انعام میفرماید: «لا تَقْتُلُوا أَوْلادَکُمْ مِنْ إِمْلاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُکُمْ وَ إِیَّاهُمْ؛ فرزندانتان را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی میدهیم.»؛ متاسفانه این ایمان به غیب در زندگی کم شده است.
خزعلی با بیان اینکه زندگی مادی و مادیگرا سبک زندگی را تغییر داده است و اجازه نمیدهد که عنایت خداوند، روزی، رحمت و نعمت او را در آمدن فرزندان به زندگی ببینیم، گفت: همین رویکرد باعث شده است که دشمن در صدد تولی گری برآید و منابع اقتصادی و انسانی را هدف بگیرد.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور اظهار کرد: امیدواریم خداوند متعال این توفیق را به ما بدهد که در فشارها، ظلمتها و مصیبتهایی که در جهان مادی با تبلیغات رسانهای که برخی حق را باطل و باطل را حق جلوه میدهند و بر جوانها، هویت و افکار نسل ما تاثیر میگذارند به قرآن برگردیم و تلاش کنیم در مسیر قرآن حرکت کنیم و معنا و مفهوم و حقیقت وجودی قرآن و آثار آن را با تدبر در قرآن و آوردن قرآن به صحنه زندگی و حیات خودمان شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: نگاه دولت برگرفته از رویکرد دینی و قرآنی است و از حرکتهای خوبی که بانوان در این زمینه دارند حمایت میکند. بانوان و مادران ما بهعنوان سازندگان نسل آینده هستند و به فرموده امام خمینی (ره) زنها انسانساز هستند همانگونه که قرآن انسانساز است. به این معنا در واقع مادران و بانوان محوریت تربیت خانواده، تربیت نسل، هویت بخشیدن به نسل و بازپروری نسلی هستند که ممکن است در بسیاری از طوفانهای زندگی، هیجانات و مشکلات جامعه بیپناه باشند و آنها این پناه را ایجاد میکنند.
چهارمین نشست هیئت اندیشهورز بانوان قرآنی کشور با محوریت جهاد تبیین، جمعیت و خانواده بهمناسبت ایام ماه مبارک رمضان، با حضور حجتالاسلام روحالله حریزاوی، قائممقام سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام مهدی اخوان صباغ، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم، لاله افتخاری، رئیس هیئت اندیشهورز بانوان قرآنی و اعضای این هیئت با موضوع جهاد تبیین، جمعیت و خانواده برگزار شد.