• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۹۳۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۰
اجتماعی » تعاون و اشتغال

عبدالملکی مطرح کرد؛ تشکیل کمیته ویژه رفاه و امنیت شغلی زنان کارگر

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کمیته‌ای ویژه برای بررسی وضعیت رفاه و امنیت شغلی زنان کارگر تشکیل می‌شود.

عبدالملکی مطرح کرد؛ تشکیل کمیته ویژه رفاه و امنیت شغلی زنان کارگربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت‌الله عبدالملکی در آئین تجلیل از زنان فعال کارگر افزود: این کمیته‌ها با حضور نخبگان، تشکل‌های کارگری و متخصصان برای بررسی موضوعات ویژه زنان کارگر در موضوعات مربوط به مساله فرهنگی، رفاهی و تاسیس مهد‌های کودک در محل کار تشکیل می‌شود تا اگر نیاز به قانون، لایحه یا مصوبه هیات وزیران باشد، پیگیری کنیم.

وی گفت: مباحثی در موضوع حقوق و پرداخت حقوق زنان کارگر وجود دارد که ساده حل می‌شود به طوری که در هفته‌های اول متوجه شدم حقوق دوران بارداری بعد از زمان مرخصی پرداخت می‌شود که درخواست کردیم فرآیند اصلاح و حقوق دوران بارداری به صورت ماهانه پرداخت شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: به جز حقوق اول دوران بارداری که به دلیل فرآیند‌های ثبت نام ۲ ماه طول می‌کشد از سایر ماه‌ها به صورت ماهانه حقوق پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بعضی از آئین نامه‌ها و مواد قانونی نیازمند اصلاح و آئین‌نامه‌های جدید در حوزه کارگری زنان است، افزود: دستورالعمل مربوط به مشاغل زیان‌آور زنان ۳۰ سال پیش تصویب و اجرایی شده است که باید موادی از آن اصلاح شود.

عبدالملکی بیان کرد: با حضور تشکل‌ها تا ۲ ماه آینده همه جوانب کار دیده و عملیاتی می‌شود.

وی بر تشکیل کمیته کاری در خصوص امنیت شغلی و بهره‌وری تولید تأکید کرد و گفت: نخبگان جریان کاری و متخصصان حقوقی در این زمینه چاره اندیشه کنند تا منجر به امنیت شغلی و ارتقای بهره‌وری تولید شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: موارد مختلف در محور ایمنی، سلامت بهداشت و محیط کار وجود دارد که باید به آن‌ها ویژه رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: رعایت حقوق زنان کارگر نیز به صورت ویژه‌تر بررسی می‌شود تا اگر نقصی وجود دارد، برطرف شود.

عبدالملکی با اشاره به اینکه مسأله امنیت شغلی کارگران مورد تأکید رئیس جمهور است گفت: آیت‌الله رئیسی در جشنواره تقدیر از کارگران دستور دادند که موضوع قرارداد‌های سفید و یا کوتاه‌مدت کارگران پایان یابد.

وی افزود: بازرسان باید امسال یک برنامه جدی جدید برای بازرسی از فضای کار داشته باشند. امسال به صورت ویژه مباحث حوزه کارگری بررسی می‌شود.

رئیس شورای عالی کار به دیدار رئیس جمهور با کارگران اشاره کرد و گفت: آیت‌الله رئیسی درخصوص حقوق‌های عقب افتاده تآکید کردند، انتظار قاطع این است که حقوق کارگران به موقع پرداخت شود.

وی تصریح کرد: در وزارت مردم به عنوان اجتماعی‌ترین وزارت کشور چهار محور از عرصه‌های زندگی مردم را پیگیری می‌کنیم که شامل کار (کمیت و کیفیت اشتغال کار)، آتیه (نظام بازنشستگی و تأمین اجتماعی)، رفاه (با تأکید بر رفع فقر در سطح مطلق و نسبی و خدمات رسانی به گروه‌های خاص) و مدیریت صندوق‌های بازنشستگی است.

دبیر شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی از وجود ۱۵ میلیون نفر بیمه شده در تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: این افراد با خانواده هایشان بیش از ۴۵ میلیون نفر را تشکیل می‌دهند که با کارگران غیر رسمی و بیمه نشده، نیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند از این رو توجه به مقوله کارگری یعنی نگاه عمیق به بیش از نیمی از جمعیت کشور.

وی افزود: بنده به عنوان خادم و وکیل جامعه کارگری هستم تا موضوعات کارگری را در کنار سایر اقشار در دولت و مجلس پیگیری کنیم. کارگران اکثریت مردم هستند و این جامعه به توجه ویژه‌ای نیاز دارند ضمن اینکه گاهی به تصمیم‌های حوزه کارگری ایراد گرفته می‌شود که شاید بار تورمی داشته باشد، در حالی که این صحبت غلط است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اگر توانسته باشیم رفاه بیش از نیمی از کشورمان را ۵۰ درصد افزایش دهیم اگر القای ۴ تا ۵ درصد تورم نیز صورت بگیرد، در مقابل رفاه بیش از ۵۰ درصدی این هزینه قابل قبول است. ما مهم‌ترین جامعه مخاطب را جامعه کارگری می‌دانیم.

وی با بیان اینکه اتفاق‌های خوبی برای حوزه کار و تولید کشور رقم خورده است، گفت: در هفته کارگر برنامه‌های خوبی برای این قشر عزیز داریم و در آینده نزدیک خبر‌های خوبی خواهیم داشت.

عبدالملکی خاطر‌نشان کرد: در ادبیات انقلاب اسلامی کارگر و زن مقدس است وقتی این دو با هم تلفیق می‌شوند ارزش مضاعف ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت اسلام و انقلاب اسلامی در تکریم جامعه کارگری گفت: نیروی کار عامل تولید است؛ در انقلاب اسلامی نیز امام راحل به جامعه کارگری تأکید داشته‌اند و کارگران را مسئول آبادانی زمین می‌دانند، رهبری نیز می‌فرمایند کارگران ستون فقرات جامعه هستند.

وزیر کار افزود: جایگاه کار و کارگری در دین اسلام قابل مقایسه با سایر مکاتب نیست. در نظام لیبرالیسم از کارگر بهره‌کشی و به نفع سرمایه‌داری استفاده می‌کنند. حقوق کارگر مفهوم پیدا نمی‌کند و به عنوان سایر ابزار از آن استفاده می‌شود.

وی تأکید کرد: در اسلام و انقلاب اسلامی نگاه عالی و ممتاز به موضوع کارگر و زن وجود دارد تعابیر درستی که رهبری و امام راحل به آن اشاره کرده‌اند در ادبیات دینی ما مطرح است، زنان دو مسئولیت برعهده دارند که در حوزه خانواده و جامعه است و کسی نمی‌تواند این ۲ را نفی کند و یکی را به دیگری ترجیح دهد.

عبدالملکی خاطرنشان کرد: برخی مدعی بودند که زن باید صرفاً در خانه باشد هر چند جایگاه زن در خانواده ممتاز است، اما نمونه‌های عینی مانند حضرت زهرا (س) و زینب کبری (س) داریم که در صحنه‌های سیاسی و اجتماعی حضور پیدا می‌کردند و به عنوان الگو تمدن اسلامی را رقم زدند.

وی با اشاره به نقش زنان کارگر در بهره‌وری تولید گفت: کارفرمایان معدود و محدودی هستند که حقوق زنان کارگر را رعایت نمی‌کنند این درحالی است که کارفرمایان موظف به رعایت حقوق این قشر هستند.

در این مراسم از زنان فعال کارگری در سراسر کشور با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تقدیر و از درگاه تخصصی زنان و خانواده تحت سامانه جامع پاسخگویی رونمایی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
درود بر شرفت وزیر جوان و پرتلاش مردمی.خدا قوت.ایدکم الله.
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام زمان ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا
دعا برای نزول رحمت الهی
سرمایه‌گذاران گردشگری از عوارض تغییر کاربری معاف هستند
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان
سیاستمداران آمریکا در مقابل نظم جدید دنیا دچار استیصال شده‌اند
امروز؛ جدال خیبر و ذوب آهن در اصفهان
پیشرفت بزرگ پالایشگاه یازدهم پارس جنوبی در بومی‌سازی تجهیزات ابزار دقیق
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از جمعه شب تا صبح یکشنبه
بازگشایی دریچه‌های تحتانی سد کرخه برای رها سازی آب به پایین دست
در مسیر استقلال خواهی
پیام رئیس‌جمهور به هفدهمین رویداد ملی «ترنم وحی» در کاشمر
قم؛ الگویی عملی تبلور کرامت در تمامی شئون دستگاه عدالت
رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج مازندران درقائم شهر
پیش بینی تداوم مه صبحگاهی و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان
برگزاری رویداد رفیق شهیدم در اقلید
تولد و مرگ در جاده جهرم – لار
حضور تیم هندپلو چهارمحال و بختیاری در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
راه اندازی پویش «من نگهبان آب هستم» از سوی خانه سینما
تعمیرات اساسی واحد سه نیروگاه شهید مفتح
نفع جوامع محلی از عایدی ۱۵ درصدی معادن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)