• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۱۱۸۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۳
کیش » اجتماعی

نبود مجازات‌های بازدارنده عامل تکرار رفتار مجرمانه سارقان

رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی کیش، گفت: برخی از سارقان و متخلفان به دلیل اعمال نشدن مجازات بازدارنده از سوی دستگاه قضایی به اعمال مجرمانه خود ادامه می‌دهند.

اعمال مجرمانه سارقان به دلیل نبود مجازات‌های بازدارندهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، سرهنگ سیدمسعود میرحسینی، با اشاره به افزایش صد درصدی سرقت در جزیره کیش نسبت به مدت مشابه سال قبل در کیش، گفت: بیشترین آمار سرقت و در حدود ۷۵ درصد در مشاعات ساختمان‌ها رخ داده است.

وی تصریح کرد: بیشترین سرقت‌ها از آغاز امسال تاکنون را موتورشارژی، کندانسور کولر‌ها، پمپ کولر و دوچرخه گزارش شده است.

سرهنگ سید مسعود میرحسینی گفت: درحوزه کشفیات اموال مسروقه نسبت به مدت مشابه سال قبل در حدود ۸۰ درصد رشده روبرو بوده است و دستگیری سارقان نیز ۳۰۰ برابر افزایش داشته است.

وی خاطرنشان کرد: اولین دلیل افزایش سرقت‌ها در کیش به ناآگاهی مردم در جزیره در خصوص خود مراقبتی است.

سرهنگ میرحسینی با اشاره به اینکه امنیت جزیره کیش نسبت به دیگر شهر‌های کشور مثال زدنی است، افزود: اکثر سرقت‌ها در جزیره کیش در حوزه سرقت‌های خرد است.

وی افزود: سرقت سیم و کابل از شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است و در این زمینه بایستی مدیران دستگاه‌ها و ادارات اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار قرار دهند.

رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی کیش، با اشاره به فعالیت قرارگاه مبارزه با سرقت در کشور، گفت: مسئولیت پیشگیری از سرقت در قرارگاه مبارزه با سرقت استان‌ها برعهده استانداران و در جزیره کیش به مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش واگذار شده است.

سرهنگ میرحسینی افزود: مصوبات خوبی در نظر گرفته شده است، اما هیچ کدام یک از این مصوبات اجرایی نشده است.

وی افزود: درخواست پلیس کیش از مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش ورود در حوزه آموزش، خود مراقبتی و آگاهی بخشی به ساکنان و گردشگران در راستای پیشگیری از سرقت در جزیره کیش است.

سرهنگ میرحسینی با اشاره به افزایش دستگیری‌های سارقان در کیش، گفت: برخی محدودیت‌ها و معذوریات مراجع قضایی در خصوص صدور احکام قضایی و نگهداری سارقان، پلیس کیش را آزار می‌دهد.

وی افزود: برخی از سارقان و متخلفان به دلیل اعمال نشدن مجازات بازدارنده از سوی دستگاه قضایی همچنان به اعمال مجرمانه خود ادامه می‌دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی کیش، گفت: پیشنهادات پلیس در خصوص مجازات‌های جایگزین به دستگاه قضایی ارائه شده است تا اینگونه آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد.

سرهنگ میرحسینی افزود: بسیاری از ساکنان و گردشگران جزیره کیش ابتدایی‌ترین موارد خود مراقبتی از اموال خود را رعایت نمی‌کنند و زمینه بروز سرقت را برای متخلفان و سارقان فراهم می‌کنند.

وی با اشاره به آماده سازی کیش برای میزبانی از هواداران جام جهانی، افزود: در حوزه پایش تصویری بسیار ضعیف هستیم و براساس مصوبه شورای امنیت کشور شهر‌های کشور بایستی به دوربین‌های پایش تصویری مجهز شوند.

سرهنگ میرحسینی، با اشاره به وجود چند دوربین بدون کیفیت در حوزه پایش تصویری در کیش، افزود: ابتدایی‌ترین پایش تصویری ترافیکی و امنیتی را در جزیره کیش در اختیار نداریم.

وی خاطرنشان کرد: فرودگاه و بندرگاه کیش هنوز به دوربین‌های چهره خوان مجهز نشده اند و پلیس کیش همچنان این مساله را در شورای تامین منطقه آزاد کیش پیگیری می‌کند.

سرهنگ میرحسینی گفت: کمتر از ۳۰ درصد ساکنان جزیره از دوربین‌های مداربسته استفاده می‌کنند و بیشتر در مشاعات مناطق مسکونی اقلام اضافه خود را نگهداری می‌کنند.

رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی کیش، گفت: معتادان متجاهر نیز برخی از سرقت‌های خرد را انجام می‌دهند و لازم است این افراد در جزیره کیش جمع آوری و به مراکز باز پروري استان منتقل شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
راستشو گفت عین واقعیته پلیس میگیره دزدارو دادگاه معتادا و دزدارو ول میکنه زندان زدایی نبود شاکی و..... راحتن خلافکارا خدا به داد ناجا بیچاره بریه با اینهمهمشکلات
دربعضی شهرها؛مجازات شلّاق رادرملاعام اعمال کنیدکه بازدارنده است.
این بابا قبلاً تو تهران مسافر کش بوده خط پیچ شمیران سید خندان کار این نیست
راجب خبر دیگه بود اشتباه ارسال شد تصحیح میشه
نظر شما
آخرین اخبار
احتمال بازگشت وبا به انگلیس پس از ۱۲۵ سال
آغاز ۲۸ مین دوره مسابقات قهرمانی هاپکیدو کشور جام فجر انتخابی تیم ملی در رشت
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
کلنگ‌زنی ۴۲ میلیارد تومان پروژه با حضور معاون عمرانی استاندار
اعزام کاروان دانشجویان دانشگاه ملی مهارت به اردوی زیارتی راهیان نور
سفر معاون وزیر ارتباطات به برخوار و بررسی مشکلات ارتباطی شهرستان
تساوی سپیدرود و شکست بندرآستارا در تقابل با حریفان در لیگ دسته دوم فوتبال
ابراز خوشحالی مردم استان از بارش باران
برگزاری سیزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله خوشوقت در تهران
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان و استاندار گلستان از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن
از ظهر شنبه: صدور هشدار دریایی سطح نارنجی
توزیع جهیزیه و تانکر آب در سرخه
برگزاری نشست نظارتی انتخابات شوراهای شهر و‌ روستا
حضور باشکوه مردم در جشن انقلاب؛ پاسخی محکم به جریان‌های بدخواه ایران
تقدیر مردم و خانواده‌های شهدا از حضور حماسی ملت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید ایران و ترکیه بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی
الحاق یک دستگاه آمبولانس‌ به بیمارستان رازی ماهنشان
گرامیداشت یاد و نام شهدای فجرآفرین در گنبدکاووس
تداوم تندباد و بارش پراکنده در اصفهان
۲۲ بهمن تجلی گاه خروش و غیرت مردم کهگیلویه و بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)