• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۴۴۵۹
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در یک شرکت دانش بنیان

ردیاب تجهیزات بیمارستانی ساخته شد ، هوشمندسازی با اینترنت اشیا

محققان در یک شرکت دانش بنیان ردیاب مخصوص تجهیزات بیمارستانی را با اینترنت اشیا طراحی کردند.

محققان در یک شرکت دانش بنیان ردیاب مخصوص تجهیزات بیمارستانی را با اینترنت اشیا طراحی کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از نیما عطایی مدیر شرکت دانش بنیان : عمده فعالیت این شرکت دانش بنیان در زمینه طراحی و تولید سیستم‌های هوشمند مدیریتی، داشبورد‌های BI، سامانه‌های جمع‌آوری و تحلیل کلان داده‌ها (سامانه مدیریت استراتژیک، داشبورد مدیریت واکسیناسیون و عوارض واکسیناسیون کووید ۱۹، سامانه هوشمند کشاورزی و باغداری، مجموعه سامانه‌های تشخیص و درمان طب سنتی مبتنی بر کلان داده‌ها و …) و سامانه‌های اینترنت اشیا صنعتی در حوزه ایمنی و بهره‌وری معادن است.
وی گفت: در صدد بر آمدیم تا با ارائه بستر شبکه بی سیم اینترنت اشیا صنعتی و استقرار سامانه موقعیت یاب درون ساختمانی مبتنی بر فناوری (RTLS-۰ Rial Time Location System) اقدام به ردیابی تجهیزات پورتابل بیمارستانی، پزشکان، پرستاران و بیماران در محوطه بیمارستان‌ها کنیم.

ردیاب تجهیزات بیمارستانی ساخته شد ، هوشمندسازی با اینترنت اشیامدیر شرکت دانش بنیان تاکید کرد : با توجه به اینکه آگاهی پرسنل از تجهیزات بیمارستان در لحظه نیاز به حضور فیزیکی دارد طراحی چنین سیستمی می‌تواند از حضور فیزیکی افراد در بخش‌های مختلف بیمارستان جلوگیری کند. همچنین استفاده از این سیستم برای مراجعه کنندگان به بیمارستان نیز‌ می‌تواند کاربردی باشد.
وی ادامه داد: یکی از بخش‌های این سیستم ساعت هوشمندی است که توسط افراد مراجعه کننده به بیمارستان و پرسنل استفاده می‌شود؛ این ساعت با هوش مصنوعی می‌تواند آخرین وضعیت مکان‌ها و تجهیزات یک بیمارستان را نشان دهد.

عطایی با بیان اینکه این سیستم هوشمند می‌تواند مسیر را نیز به استفاده کننده نشان دهد، گفت: همچنین می‌تواند برخی افراد را ردیابی کند.
عطایی افزود: ما در این سیستم با کمک فناوری هوش تجاری و یادگیری ماشینی مدیریت استفاده از تجهیزات، برنامه زمانی، تعمیر و نگهداری و بهینه‌ترین مسیر و زمان تردد برای پرسنل را محاسبه و در اختیار مدیریت بیمارستانی قرار می‌دهیم.

مدیر شرکت افزود: هنگام طراحی پروژه، ضمن مطالعه مشکلات ساختمان‌های نظام سلامت و با تکیه بر زیر ساخت شبکه طراحی شده برای بیمارستان نقاط حادثه خیز بیمارستان‌ها شناسایی و راهکار‌های مبتنی بر اینترنت اشیا برای این مشکلات ارائه شده است.

وی با بیان اینکه در این سیستم ایمنی بیمار در بیمارستان مد نظر بوده است، بیان کرد: با مطالعه نرخ سوانح بیمارستانی کشور اقدام به طراحی سامانه کرده‌ایم.

عطایی گفت: سامانه مدیریت ایمنی سرویس‌های بهداشتی، مدیریت تأسیسات و سیستم‌های احضار از مهمترین بخش‌های جانبی این سیستم به شمار می‌رود.
مدیر این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه خوشبختانه اکثر زیر ساخت‌های بیمارستانی در کشور تولید شرکت‌های داخلی هستند، گفت:، اما در حوزه هوشمند سازی و فناوری اینترنت اشیا و کاربرد‌های آن در محیط‌های درمانی ورود نکرده بودیم که در این شرکت چنین سیستمی را طراحی کردیم.
وی افزود: تا کنون نزدیک به ۲۶۰ میلیون تومان بصورت مستقیم و از محل سرمایه گذاری بنیان گذاران برای تکمیل آزمایشگاه، طراحی، نمونه سازی، تست‌های آزمایشگاهی، کالیبراسیون و نمونه سازی بر روی این طرح هزینه کرده که این هزینه‌ها جدای از هزینه‌های مستقیم و غیر مستقیم کسب دانش فنی، تجهیز آزمایشگاه و … قبل از شروع این پروژه بوده است.
عطایی به مزیت‌های رقابتی این سیستم اشاره کرد و گفت: استفاده از این سیستم باعث کاهش اتلاف وقت و هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات موجود در بیمارستان‌ها می‌شود و از سوی دیگر هزینه مدیریت تجهیزات و منابع انسانی با RTLS را نیز کمتر خواهد کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)