پخش زنده
امروز: -
دبیر ستاد راهبری جمعیت و خانواده حوزههای علمیه، سالخوردگی جمعیت را موجب ایجاد بحران در کشور دانست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رسول ساکی در برنامه صبح به وقت فرهنگ رادیو فرهنگ درباره فوائد افزایش جمعیت برای کشور، گفت: یکی از موضوعاتی که می تواند یک کشور را دچار بحران کند، سالخوردگی جمعیت است، کشور ما هم اکنون در شرایط خوبی به دلیل داشتن جوانان است و نیروی کار جوان و قدرتمند باعث می شود، امنیت یک کشورو تولید علم در اوج باشد.
دبیر ستاد راهبری جمعیت و خانواده حوزههای علمیه افزود: موضوع های مختلفی به زیادی جمعیت برمی گردد اما مهمتراز همه، خانواده است، زمانی جمعیت یک کشور سالخورده می شود که خانواده ها به سمت کم فرزندی و تک فرزندی بروند اما خانواده ها باید متوجه باشند که تک فرزندی آسیب های زیادی برای جامعه همچنین برای والدین و خود فرزند دارد زیرا بین ۲۰ تا ۲۷ آسیب می تواند متوجه تک فرزندها شود.
رسول ساکی تاکید کرد: در بعد خانواده حداقل آسیبی که به خانواده وارد می شود اینست که خانواده ها با بحران تنهایی یا سندرم آشیانه خالی مواجه خواهند شد زیرا زمانی که فرزند برای تحصیل یا ازدواج از خانواده جدا می شود ، خانواده تهی خواهد شد که عنوانش را بحران سندرم آشیانه خالی گذاشتند و از بحران هایی که برای خود فرزند وجود می آید، بحث بلوغ زودرس و اینکه کودک نتواند کودکی را تجربه کندو از دوره خردسالی وارد دوره بزرگسالی شود که این منشاء آسیب های زیادی خواهد شد.
دبیرستاد راهبری جمعیت و خانواده حوزههای علمیه درباره آسیب های تک فرزندی برای جامعه، گفت: کشور سالخورده دچار کاهش جمعیت و در نتیجه آن کمبود نیروی انسانی و نیروی کار و موارد مشابه می شود.
رسول ساکی خاطرنشان کرد: بهترین هدیه که می توانیم به فرزندانمان بدهیم تکنولوژی روز و امکانات رفاهی بیش از حد نیست، بلکه برادر و خواهری است که می تواند همزبان و همراه و همبازی او باشد.