• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۱۸۰۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۳
فر سازی نوآورانه

ساخت فر دستی خانگی برای کیک و پیتزا

فر خانگی بسازید و بدون نیاز به مایکروفر در خانه کیک بپزید. انواع کیک‌ها و غذا‌هایی که به فر نیاز دارند را می‌توانید در این فر دست ساز تهیه کنید.

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما ، کیک و شیرینی یکی از خوراکی های بسیار پرطرفدار است، بسیاری از افراد دوست دارند برای یکبار هم که شده تهیه کیک و شیرینی و... را در خانه تجربه کنند اما در بسیاری از دستورالعمل های تهیه کیک و شیرینی و... به فر نیاز است.

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که بخواهید شیرینی یا کیکی را درست کنید اما به دلیل نداشتن فر از درست کردن آن پشیمان شوید؟ نگران نباشید در اینجا به شما آموزش خواهیم داد که چگونه با وسایل در دسترس فر خانگی تهیه و انواع مختلف غذا از کیک و شیرینی گرفته تا پیتزا را درون آن آماده کنید.

فر سازی نوآورانه: ساخت فر دستی خانگی برای کیک و پیتزا

وسایل لازم برای درست کردن فر دست ساز

شما می توانید به آسانی و روی اجاق یک فر جمع و جور و کار راه انداز داشته باشید. برای درست کردن فر دست ساز شما به وسایل زیر نیاز خواهید داشت:

  • قابلمه
  • کاتر یا سه پایه
  • شعله پخش کن
  • دم کنی

فر سازی نوآورانه:  آموزش ساخت فر دستی و خانگی برای کیک و پیتزا

مراحل درست کردن فر دست ساز

۱- ابتدا یک شعله پخش کن روی گاز قرار می‌دهیم.
۲- یک قابلمه قدیمی را انتخاب می‌کنیم که اندازه آن بزرگتر از قالب کیک ما باشد.
۳- درون قابلمه به عنوان پایه قالب برای ایجاد فاصله بین قالب و کف قابلمه، سه پایه  فلزی یا یک قالب کوچکتر از قالب اصلی یا حتی یک الک فلزی یا کاتر می‌گذاریم.
۴- قابلمه را روی شعله پخش کن می‌گذاریم و شعله گاز را روشن و تنظیم می‌کنیم.
۵- یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می‌دهیم.
۶- در این مرحله اجازه می‌دهیم قابلمه به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه به خوبی گرم شود.
۷- بعد از گذشت یک ربع تا نیم ساعت، دم کنی را از روی درب قابلمه برداشته و قالب حاوی کیک یا سینی حاوی شیرینی‌ها را درون قابلمه روی سه پایه قرار می‌دهیم.
۸- دم کنی را روی درب قابلمه گذاشته و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها یا کیک بپزند.

فر سازی نوآورانه:  آموزش ساخت فر دستی و خانگی برای کیک و پیتزا

نکات مهم

  • برای تهیه فر دست ساز حتما از قابلمه قدیمی استفاده کنید زیرا ممکن است لکه هایی روی بدنه قابلمه ایجاد شود.
  • قبل از قرار دادن قالب درون فر دست ساز از گرم بودن این فر اطمینان حاصل کنید.
  • برای اینکه کیک تان به خوبی پف کند و خراب نشود، به هیچ وجه قبل از 30 دقیقه دم کنی را از روی قابلمه بر ندارید.
  • زمان پخت کیک و شیرینی متفاوت است و باید به دستورالعمل کیک یا شیرینی و به زمان پخت آنها توجه کنید.
  • برای کیک با قالب متوسط حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است.
  • قابلمه، شعله پخش کن و پایه حتما باید کاملاً تمیز باشند که موقع داغ شدن، دود نکند.
  • شعله گاز نباید خیلی کم و یا خیلی زیاد باشد.
  • زمان پخت در فر دست ساز خانگی نسبت به فر کمی بیشتر است و این زمان به جنس قالب،جنس قابلمه و به میزان حرارت بستگی دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
مدارس و دانشگاه‌های کردستان شنبه ۱۵ آذر تعطیل است
توقیف ۲۸ دستگاه موتورسیکلت در لنگرود به دلیل تخلف
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
فینال بیست‌وپنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر کشتی فرنگی جام یادگار امام (ره)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تداوم بارش باران در خوزستان
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)