• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۹۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
سیاسی » دولت
رئیس جمهور مطرح کرد؛

رئیس‌جمهور: ۲۲ بهمن نماد و نمودی برای گم نشدن راه است

رئیس جمهور وظیفه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را تذکر ایام مهم و نماد و نمودی برای گم نکردن راه توصیف و تصریح کرد: گرامیداشت مراسم‌هایی مثل ۲۲ بهمن برای آن است که راه گم نشود و کسی نتواند راه را اشتباهی به مردم نشان دهد.

با گرامیداشت 22 بهمن، کسی نمی تواند راه اشتباه به مردم نشان بدهدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه «ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی» با تبریک ولادت امام جواد (ع) و نیز ولادت امیرالمومنین علی (ع) و همچنین فرارسیدن دهه مبارک فجر، اقدامات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد مرکزی دهه فجر را از مصادیق جهادتبیین برشمرد.

رئیس جمهور در این جلسه که با حضور رئیس و مسئولان ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، رئیس و اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و نیز حضور ویدئوکنفرانسی روسای استانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، تجلیل دقیق را نیازمند تحلیل دقیق دانست وافزود: در قضایای اخیر تحلیل دقیق و جامعی که رهبر معظم انقلاب از علل فتنه انگیز دشمن داشتند در خنثی سازی و مقابله با توطئه دشمن بسیار موثری بود.

رئیس جمهور با اشاره به مانع‌ تراشی‌ها و فشارهای مستمر و پیچیده دشمن از تلاش دولت مردمی برای پیشرفت کشور و رفع دغدغه های مردم گفت: دولت از سویی از موضع عزت در مذاکرات برای رفع تحریم‌ها حضور یافت و از سوی دیگر کشور را معطل میل و خواسته دشمن نگذاشت و تلاش کرد در عرصه‌های مختلف اقتصادی گشایش ایجاد کرده و با احیای روابط منطقه‌ای و همسایگی، مناسبات و تجارت خارجی را در راستای خنثی‌سازی تحریم‌ها گسترش دهد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در جایگاه روشنفکر جامعه، تحولات را دقیق رصد کرده و به موقع درباره خطرات هشدار صادر کرده است، امیدبخشی به جامعه را از دیگر جلوه‌های اقدامات و برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برشمرد و اظهار داشت: شکوه مراسم ملی و انقلابی در امید آفرینی برای مردم بویژه نسل جوان وناامید کردن دشمن موثر است.

رئیس جمهور تلاش‌های شورای هماهنگی انقلاب اسلامی در تبیین دستاوردهای نظام در ضمن برگزاری باشکوه و عظیم مراسم‌های ملی و انقلابی را از جلوه‌های انسجام ملی و باعث تقویت امنیت ملی دانست و خاطرنشان کرد: مردم بصیر و آگاه ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف و از جمله مراسم ۱۳ آبان امسال که متفاوت از همه ۱۳ آبان‌های گذشته بود، نشان دادند که هر جا احساس کنند انقلاب و نظام در معرض تهدید است، در دفاع از انقلاب و نظام پیشتاز هستند.

آیت الله رئیسی در پایان وظیفه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را تذکر ایام مهم و نماد و نمودی برای گم نکردن راه توصیف و تصریح کرد: گرامیداشت مراسمی مثل 22 بهمن برای آن است که راه گم نشود و کسی نتواند راه را اشتباهی به مردم نشان دهد.

 سید نظام‌الدین موسوی رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی و نیز حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین موسی‌ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز در ابتدای این جلسه گزارشی از برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم ۴۴ سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ارائه دادند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)