پخش زنده
امروز: -
در نشستی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، چالشها و راهکارهای توسعه گردشگری سلامت در استانهای جنوبی و جنوب شرقی کشور بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، نشست گردشگری سلامت دانشگاههای علوم پزشکی قطب جنوب و جنوب شرقی کشور با حضور معاونین درمان دانشگاههای علوم پزشکی شیراز، یاسوج، بوشهر، هرمزگان، کرمان، زاهدان، گراش، لار، فسا، جهرم و جمعی از کارشناسان و فعالان عرصه گردشگری سلامت و شرکتهای تسهیلگر این استانها برگزار شد.
معاون مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس؛ گفت: امروزه با توجه به نقش گردشگری سلامت در توسعه اشتغال، اقتصاد و ارزآوری در کشورهای مختلف جهان به عنوان یک صنعت پویا و رو به رشد مورد توجه قرار گرفته است.
مشکینی افزود: توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه طب، تجهیزات پیشرفته و کادر پزشکی حاذق موجب شده تا گردشگری سلامت در ایران مورد توجه بسیاری از کشورهای همجوار به ویژه کشورهای اسلامی قرار گیرد و وزارت بهداشت نیز در راستای تسهیل و رونق این صنعت فعالیتهای زیادی را با هماهنگی دیگر دستگاههای مرتبط برنامه ریزی کرده است.
وی با تاکید بر ضرورت تثبیت جایگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان قطب گردشگری جنوب کشور، افزود: شیراز از دیر باز به واسطه جاذبههای متعدد تاریخی و فرهنگی، تسهیلات اقامتی و فرودگاهی و ارتباطات بین المللی و همچنین ارائه خدمات پیشرفته درمانی و جراحی یکی از بالاترین آمار پذیرش بیماران بین المللی در کشور را به خود اختصاص داده است.
معاون مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت افزود: در زمان حاضر در ۳۱ استان کشور ۲۵۸ بیمارستان و مرکز دارای مجوز IPD به منظور پذیرش بین المللی هستند و تبادل تجربیات موفق این مراکز زمینه ارتقا سطح کیفی و کمی خدمات ارائه شده به گردشگران سلامت را فراهم خواهد کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته به منظور توسعه گردشگری سلامت در استان فارس، گفت: از ابتدای امسال تعداد بیمارستانها و مراکز درمانی دارای مجوز گردشگری سلامت با افزایش ۱۲۵ درصدی همراه بوده است.
دکتر حسینی با اشاره به ارائه بیش از ۸ هزار خدمت درمانی و جراحی به گردشگران سلامت از ابتدای امسال گفت: این خدمات بیشتر در زمینههای چشم پزشکی، جراحی عمومی، اورتوپدی، جراحی پلاستیک و زنان و زایمان به بیمارانی از کشورهای عمان، عراق، افغانستان، پاکستان، بحرین، کویت و کشورهای آسیای میانه ارائه شده است.
وی ساماندهی و صدور کارت مجوز فعالیت برای ۴۱۳ نفر از تسهیلگران گردشگری سلامت در استان فارس را از دیگر اقدامات انجام شده برای توسعه این صنعت برشمرد.