• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۲۰۳۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷
خوزستان » اجتماعی

دستور رئیس جمهور برای پیگیری موضوع افزایش مهاجرت پزشکان

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: باتوجه به افزایش تامل برانگیز مهاجرت پزشکان، رئیس جمهور دستور پیگیری موضوع را صادر کرد.

دستور رئیس جمهور برای پیگیری موضوع افزایش مهاجرت پزشکان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر محمد رئیس‌زاده گفت: افزایش مهاجرت پزشکان جای تامل دارد و گزارش این مساله را به رئیس جمهور و نهاد‌های دیگر داده‌ایم که ایشان دستور داد این موضوع پیگیری و راهکار‌های عملی و اجرایی برای آن تدوین شود.

وی با اشاره به چالش‌های پزشکان، افزود: عمده چالش پزشکان، نبود درک عمیق و واقعی رسانه‌ها و مسئولان از مشکلات جامعه پزشکی به ویژه پزشکان جوان است، زیرا مشکلات به درستی آنالیز نمی‌شوند.

دکتر رئیس زاده ادامه داد: مشکل دیگر، بحث‌های رسانه‌ای است که مصداق اخیر آن در یک برنامه تلویزیون بود که حرف‌های نادرستی زده شد، بنابراین یکی از چالش‌های ما هجمه‌های رسانه‌ای است که هر کسی به خودش اجازه می‌دهد در مورد جامع پزشکی نظر بدهد و تحلیل و حتی توهین کند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به تصویب افزایش ۴۶ درصدی تعرفه خدمات پزشکی، اضافه کرد: کمترین میزان تعرفه مربوط به حق‌الزحمه جامعه پزشکی است و عمده بار تعرفه مربوط به تورم، هتلینگ و هزینه‌های سرباری است. این مساله در سایر اصناف نیز وجود دارد و متناسب با تورم افزایش می‌یابد، اما در جامعه پزشکی به دلیل اینکه تصور می‌شود این افزایش تنها مربوط به دستمزد جامعه پزشکی است، روی آن حساسیت وجود دارد.

افزایش ۴۶ درصدی تعرفه کمترین خواسته جامعه پزشکی

وی می‌گوید: آنچه در شورای عالی بیمه مصوب شده، کف خواسته جامعه پزشکی است و انتظار می‌رود سازمان برنامه و بودجه و هیات وزیران نیز افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های خدمات پزشکی را مصوب کنند و علاوه بر این، ۱۵ درصدی که به صورت غیرقانونی از تعرفه امسال کم شد نیز جبران شود.

دکتر رئیس زاده با بیان اینکه افزایش تعرفه بدون شک هم به نفع مردم و هم به نفع جامعه پزشکی است، گفت: بیشترین فشار تعرفه غیرواقعی به جامعه پزشکی و گرده مردم وارد می‌شود، برخی‌ها تصور نکنند که وقتی از افزایش تعرفه دفاع می‌کنیم منظورمان این است که مردم پرداختی بیشتری بدهند.

وی افزود: اگر تعرفه واقعی شود و تعرفه واقعی پرداخت شود، به معنی این است که باید سازمان‌های بیمه‌گر مسئولیت بیشتری قبول کنند و پرداخت از جیب مردم کاهش یابد که زمینه این کار، واقعی کردن تعرفه‌ها است.  

دکتر رئیس زاده ادامه داد: سازمان‌های بیمه‌گر عضو شورای عالی بیمه هستند، این افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌ها مصوب شده است و وقتی چنین چیزی تصویب می‌شود یعنی می‌توانند مسئولیت‌های بیشتری را قبول کنند.

مهاجرت حتی یک عضو جامعه پزشکی، برای ما خسران است

وی اضافه کرد: یکی از بحث‌های مهم در مهاجرت پزشکان و به ویژه جوانان جامعه پزشکی، بحث‌های معیشتی است. بدون شک اگر تعرفه‌ها واقعی شود و برخورد‌ها و رعایت شأن جامعه پزشکی مطلوب‌تر شود، نقش مهمی در کاهش مهاجرت‌ها ایفا خواهد کرد.

دکتر محمد رئیس زاده در خصوص مهاجرت پزشکان می‌گوید: آماری که ما داریم مربوط به درخواست حسن شهرت پزشکی است. مهاجرت یک عضو جامعه پزشکی برای ما خسران است، زیرا این افراد نیرو‌های کیفی هستند و از سوی دیگر در کشور به آنها نیاز دارند و با هزینه همین مردم آموزش‌ها را دیده‌اند.  

وی افزود: ما مصر هستیم فردی که تمایل دارد در کشور خود، خدمت کند به دلایل مربوط به محیط کاری و شغلی مهاجرت نکند. البته برخی به هر دلیل یا شرایطی، تمایل به مهاجرت دارند که بحث ما این افراد نیست.

دکتر رئیس زاده ادامه داد: نگرانی ما در مورد کسانی است که اهل مهاجرت نیستند و می‌خواهند در کشور خودشان خدمت کنند.

مهاجرت شغلی؛ مهم‌تر از مهاجرت جغرافیایی

وی اضافه کرد: مهم‌تر از مساله مهاجرت به خارج از کشور، مهاجرت شغلی است که عدد آن بسیار بالاتر است. اینکه عضوی از جامع پزشکی از رشته تخصصی خود به رشته دیگری که کمتر مورد نیاز است مهاجرت می‌کند یا از رشته پزشکی به رشته غیرپزشکی مهاجرت می‌کند نیز مانند مهاجرت جغرافیایی است، زیرا فرد در جایی که بتواند به مردم خدمت کند، نیست.

افزایش مهاجرت پزشکان تامل برنگیز است

دکتر رئیس زاده عمده‌ترین دلایل مهاجرت‌های پزشکان را وضعیت کرامت، شأن و جایگاه جامعه پزشکی و بعد از آن بحث‌های مربوط به معیشت و تعرفه‌های شغلی عنوان کرد و گفت: افزایش مهاجرت پزشکان جای تامل دارد و گزارش این مساله را به رئیس جمهور و نهاد‌های دیگر داده‌ایم و نگران هستند و رئیس جمهور دستور داد این موضوع پیگیری و راهکار‌های عملی و اجرایی برای آن تدوین شود.

وی در خصوص تمایل پزشکان برای فعالیت در حوزه زیبایی افزود: دلیل نخست این موضوع این است که در ۱۰ سال اخیر افرادی از جامعه پزشکی که زیر بار مسئولیت کار‌های سنگین درمانی سلامت‌ساز قرار می‌گرفتند، به اشکال مختلف مورد هجمه قرار گرفتند بنابراین احساس می‌کنند قدر کار‌هایی که می‌کنند دانسته نشده است.

درخواست بیمارگونه برای کار‌های زیبایی در ایران  

دکتر رئیس زاده ادامه داد: از یک طرف حوزه زیبایی را داریم که عملا یله و رها است و مردم با طیب خاطر هزینه‌های آن را پرداخت می‌کنند و حتی اگر ۴ تا ۵ ساعت معطل شوند هم گله‌ای نمی‌کنند. هزینه خدمات زیبایی ارتباطی به بیمه هم ندارد و نقدی پرداخت می‌شود و معمولا مردم تشکر هم می‌کنند. در این شرایط بالطبع مهاجرت شغلی رخ می‌دهد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی اضافه کرد: از سوی دیگر درخواست و تقاضا برای اقدامات زیبایی در کشور ما بیمارگونه است و نسبت به نورم دنیا عدد بالاتری دارد که این مساله نیاز به کار فرهنگی و رسانه‌ای دارد. مردم باید بدانند خدمات زیبایی می‌تواند به قیمت جان آنها تمام شود و یا سلامتی آنها را تا مادام‌العمر تحت تاثیر قرار دهد.

لزوم کنترل تقاضا برای کارهای زیبایی

وی با تاکید بر لزوم کنترل تقاضای اقدامات زیبایی بیان کرد: اقدام و درخواست کار‌های زیبایی باید منطقی و واقعی باشد و مردم هم باید در مراجعه به کسانی که کار زیبایی را برای آنها انجام می‌دهند، دقت کنند تا به افراد دارای صلاحیت و مجوز مراجعه کنند.

حفظ کرامت دستیاران در شرایط کنونی، غیرممکن شده است

وی افزود: در حوزه دستیاری فوق تخصصی اوضاع دشوارتر هم خواهد شد و ممکن است در آینده در برخی رشته‌ها نیازمند شویم بنابراین ضروری است که حق‌الزحمه دستیاران در سال آینده حداقل دو برابر شود. برای سال‌های آینده نیز باید قوانینی وضع شود تا دستیاران، مشمول قانون کار شوند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی همچنین با اشاره به سفر خود به استان خوزستان گفت: در وهله نخست هدف از این سفر عرض خدا قوت به جامعه پزشکی خوزستان و در وهله دوم شنیدن نظرات دوستان، آشنایی با چالش‌های این جامعه و دیدار با مسئولان استانی بود. در این سفر با رئیس کل دادگستری خوزستان، دادستان مرکز خوزستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دیدار و گفتگو داشتیم.  

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح حوضچه‌های ۱۳۵ میلیون لیتری در سروستان
بازار بروجرد زیر ذره بین بازرسی
۴ دستگاه ماینر قاچاق در بجنورد متوقف شد
صادرات ۲۹ هزار تنی میوه از مازندران به هند و سایر کشورها
افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت کاروان‌های عمره مازندران در سال جاری
ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان اصفهان چشمگیر است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پایان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
بارش باران در برخی از مناطق کشور
تجلیل از فرماندهان برتر پایگاه های بسیج در شاهین شهر 
احضار ۳ استقلالی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال
نمایه شدن فصلنامه آنالیزی دانشگاه آزاد مراغه در پایگاه استنادی ISC
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی درپی درگذشت همسر معاون رئیس‌جمهور
رسول خطیبی از هدایت مس رفسنجان برکنار شد
مجازی شدن کلاس‌های حضوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آذر
نایب قهرمانی تیم ملی کاراته ایران در رقابت های جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دهم آذرماه ۱۴۰۴)
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)