• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۸۳۷۷
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۰
خوزستان » اقتصادی

تاکید استاندار بر کمک به توسعه صیادی در خوزستان

استاندار خوزستان گفت: هیچ دستگاه و یا مدیری اجازه جلوگیری از فعالیت و صیادی صیادان استان در دریا و یا رودخانه‌ها را ندارد.

تاکید استاندار بر کمک به توسعه صیادی در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خوزستان در سرسرای استانداری بیان کرد: سایر کشور‌های هم مرز و یا حاشیه خلیج فارس به راحتی در آب‌های استان مشغول صید ماهی هستند، اما صیادان استان به دلیل برخی گروه‌های قانونی از سوی برخی دستگاه‌ها امکان صیادی را ندارند.

وی گفت: علت وجود شناور‌های غیرمجاز در استان به دلیل سختگیری‌هایی است که برای صدور مجوز صید از سوی دستگاه‌های مربوطه انجام می‌شود.

طی سال جاری به دلیل لغو صدور مجوز صید از سوی اداره کل محیط زیست، صیادان استان امکان صیادی در دریا را ندارند.

حسینی محراب با تاکید بر صدور مجوز صیادی در دریا برای صیادان خوزستانی افزود: اداره کل شیلات باید نسبت به تمدید مجوز صیادان استان اقدام کند.

استاندار خوزستان ادامه داد: صیادان استان سال‌ها با شناور‌های خود در دریا صید ماهی انجام داده‌اند و با دریا آشنا هستند و شیلات نباید برای صدور مجوز صید در دریا بر آنها مانعی ایجاد کند.

وی با بیان اینکه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای رفع مشکل تولیدکنندگان است گفت: تولیدکنندگان انتظار دارند بانک‌ها در پرداخت سرمایه در گردش و یا امهال بدهی‌های آنها همکاری کنند.

حسینی محراب با بیان اینکه بانک‌ها نگهبان سپرده‌های مردم هستند اظهار کرد: به همین دلیل بانک‌ها باید به گونه‌ای اقدام کنند که تولیدکننده و سپرده‌گذار امکان استفاده از ظرفیت بانک‌ها را داشته باشند.

استاندار خوزستان افزود: یکی از مشکلات اساسی که تولیدکنندگان با آن درگیر هستند بدهی به شرکت‌های خدمات‌رسانی همچون گاز و یا آب است.

وی افزود: صاحبان صنایع به دلیل پرداخت سود و یا جریمه بانک‌ها به دلیل به تعویق افتادن اقساط از پرداخت بدهی خود به شرکت‌های خدمات‌رسان غافل می‌شوند.

در ادامه این نشست مدیر کل شیلات خوزستان بیان کرد: سازمان شیلات از سال ۸۴ تا کنون مجوز صید صادر نکرده است و صیادان مجوز را از اداره کل حفاظت محیط زیست دریافت می‌کردند.

مرتضی سوری افزود: این اقدام از سوی محیط زیست به منظور همکاری با صیادان و شیلات و برای جلوگیری از بیکاری این قشر از جامعه انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه ۷۰۰ قایق و شناور در استان به صورت قانونی کار صید را انجام می‌دهند اظهار کرد: طی سال جاری صدور مجوز از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست برای صید در دریا نیز لغو شده است.

سوری افزود: طی ۲ هفته اخیر سامانه‌ای از سوی سازمان شیلات برای صدور مجوز صیادی ایجاد شده که بخش قابل توجهی از شناور‌های صیادان استان موفق به کسب شرایط تعیین شده در این سامانه برای اختصاص مجوز صید در دریا نشده اند.

وی با بیان اینکه شناور‌های صیادان استان برای صیادی در رودخانه‌ها و خور‌ها مناسب هستند افزود: نامه نگاری‌هایی با مرکز برای تسهیل این امر انجام شده، اما تا کنون پاسخی دریافت نشده است.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان در ادامه این نشست تصریح کرد: همین مجوز در استان‌های بوشهر و هرمزگان از محل درگاه ملی مجوز‌ها صادر شده است و اداره کل اقتصاد و دارایی استان نیز در صورت تصویب ستاد تسهیل، برای صیادان استان از این درگاه مجوز صیادی دریافت خواهد کرد.

امید احمدی با تاکید بر استفاده همه دستگاه‌ها برای صدور مجوز از درگاه ملی مجوز‌ها بیان کرد: در صورتی که مدیر و یا مسئولی در صدور مجوز و استفاده نکردن از این درگاه کوتاهی کند به دستگاه قضا به عنوان ترک فعل معرفی خواهد شد.

درگاه ملی مجوز‌ها از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی برای سهولت و شفاف سازی صدور مجوز کسب و کار راه‌اندازی شده و همه دستگاه و اصناف برای دریافت مجوز موظف به استفاده از این سامانه هستند.

یکی از دستور کار‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خوزستان صدور مجوز صیادی برای صیادان شهرستان آبادان بود که با دستور استاندار خوزستان اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان برای صدور این مجوز را از محل درگاه ملی مجوز‌ها برعهده گرفت.

همچنین در این نشست مشکل تعطیلی ۲ ماهه شرکت پتروشیمی مسجدسلیمان به دلیل خرابی یکی از تجهیزات این شرکت و قطعی گاز به دلیل بدهی مورد بررسی قرار گرفت که در این نشست مصوب شد از نیمه اسفند ماه امسال گاز مورد نیاز شرکت با پرداخت بدهی جاری و ۱۵ هزار میلیارد ریال از بدهی شرکت گاز وصل شود.

در این نشست همچنین مشکلات ۲ شرکت آرمان مبنا صنعت و آبایان پلیمر نیز مورد بررسی قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف 89 کيلو ترياک از اتوبوس عبوري از فهرج
ملت ایران پای نظام اسلامی ایستاده
برگزاری اجلاسیه سالانه مجمع بسیج
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول دانشگاه شهرکرد با یک هفته تاخیر
برگزیدگان دومین جشنواره ملی فیلم ایثار معرفی شدند
اجرای طرح ملی جامع ۱۵ ماده‌ای حمایت معیشتی و امنیت غذایی
معرفی و راه‌اندازی سامانه جدید سازمان منطقه آزاد انزلی
آغاز ثبت‌نام بیست‌وچهارمین دوره اعزام دانشجویان به نجف و کربلا
تقویت سیل‌بندهای بالادست روستای رستم‌آباد چاه‌ملک
برگزاری رقابت‌های شطرنج جام پدر در ماسال
دعوت بوکسور بوکانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
ورود پلیس به بیمارستان امام خمینی، فقط برای مقابله با هنجارشکنان بود
شعب اخذ رای انتخابات شوراها در مشهد افزایش خواهد یافت
نماینده ایران ربایش رئیس جمهور ونزوئلا را به شدت محکوم کرد
تاکیدمردم زرند و کوهبنان در مجلس بر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی
وقوع ۸۰ درصد از حوادث تروریستی پاکستان در ایالت خیبرپختونخوا
کلاهبرداري3ميلياردي با ترفند فروش تراکتور به شهروند کهنوجي
پیروزی نمایندگان آذربایجان شرقی در لیگ یک والیبال کشور
طرح تنظیم امنیت غذایی و ضرورت نظارت بیشتر بر بازار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)