• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۵۷۰۳
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
سیاسی » انتخابات

مشارکت در انتخابات موجب افزایش امنیت وبازدارندگی می‌شود

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مشارکت در انتخابات باعث افزایش امنیت ملی و ایجاد بازدارندگی در مقابل دشمن می‌شود.

مشارکت در انتخابات موجب افزایش امنیت و بازدارندگی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدباقر قالیباف، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری امروز (شنبه) در آئین گرامیداشت روز ملی اصناف، گفت: هشتم تیر روز انتخابات است که روز انتخابات یعنی روز تصمیم و تغییر انتخابات یعنی روزی که به برکت انقلاب اسلامی و به برکت خون شهدا و امام شهدا، مردم بر سرنوشت خودشان حاکم هستند و برای آینده خودشان تصمیم می‌گیرند.
وی بیان کرد: هیچ مسیری دقیق‌تر و علمی‌تر و بی حاشیه‌تر از انتخابات برای بهبود وضع کشور نیست. این فرصت پیش روی ملت عزیز ایران است که آینده کشور و فرزندانمان و امنیت و اقتصاد و افتخار کشورمان را سیاست گذاری کنیم و تصمیم بگیریم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: سکان قوه مجریه جایی است که باید همه هماهنگی‌ها را انجام دهد و جایی است که باید همه قوانینی را که نوشته می‌شود، عینیت ببخشد و اجرایی کند، وگرنه قانون یک کاغذ بیشتر نیست.
قالیباف اظهار کرد: مشارکت اصل کار است. امروز ارزش مشارکت اهمیت زیادی روی امنیت ملی ما، قدرت ملی و منافع ملی ما است. مشارکت، امنیت ملی ما را بالا می‌برد و در مقابل دشمن بازدارندگی ایجاد می‌کند و طبیعتاً بعد از مشارکت، انتخاب درست خواهد بود و به نابسامانی‌ها سامان می‌دهد و نقاط قوت را حفظ می‌کند و توسعه می‌دهد.
وی در ادامه تصریح کرد: اهمیت اقتصاد بر هیچکس پوشیده نیست. همه حرف از اقتصاد و حل مشکلات اقتصادی می‌زنند. ما در عملیات وعده صادق، قدرتی را به ظالمان نشان دادیم که همه وقتی این را نگاه کردند حسرت خوردند و همه به ایرانی بودن خودشان افتخار کردند.
قالیباف گفت: توان ایران در حوزه نظامی با رویکرد بازدارندگی فعال ما است. هرگز قصد تجاوز به هیچ کشوری را نداریم و به دنبال صلح و امنیت هستیم، قدرت ما برای حفظ جهان اسلام است، اما آنجایی که به ما تجاوز کنند پاسخ می‌دهیم. این قدرت اگر پشتوانه توان اقتصادی نداشته نباشد، دیر یا زود بر خواهد نشست.
موضوع اقتصاد مهم‌ترین ابزار و وسیله برای حفظ استقلال کشور است
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: موضوع اقتصاد مهم‌ترین ابزار و وسیله برای حفظ استقلال یک کشور است. نباید سفره‌های مردم روز به روز کوچک‌تر شود. وی اظهار کرد: تصمیم سازی یک بحث است و تصمیم گیری یک بحث دیگری است. بنده هیچگاه بدون خرد جمعی تصمیمی نگرفته‌ام. بعد از تصمیم گیری هم اجازه ندادم کسی خلاف خرد جمعی عمل کند. امروز یکی از مشکلات ما در کشور این است که ما صاحبان تجربه و علم و ذی نفعان عرصه‌های مختلف را از تصمیمات کلانمان دور می‌کنیم.
وی افزود: ارز نباید چند نرخی باشد. نوسان قیمت یک بحث است، اما اینکه ما ۴ یا ۵ نرخ را به رسمیت بشناسیم یک بحث دیگری است.
قالیباف اظهار کرد: وقتی حرف از رشد اقتصادی می‌زنیم یعنی این اقتصاد را بزرگ کنیم و تولید اتفاق بیفتد و درآمد ایجاد شود. باید دست و پای دولت را از اقتصاد کوتاه کنیم.
تحریم حتماً اثر گذار بر اقتصاد ما است
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: ما همه چیز داریم، اما بعضی اوقات از دشمنانمان تمنا می‌کنیم. تحریم حتماً اثر گذار بر اقتصاد ما است. دشمن این راه را برای مبارزه و از پا در آوردن ما انتخاب کرده است. بنده با مذاکره در باره رفع تحریم موافق هستم به شرطی که مذاکره را روش مبارزه بدانیم. در ماده ۶ قانون اقدام راهبردی مجلس به دولت اجازه داده است که به شرط انتفاع اقتصادی، اقدام در برابر اقدام انجام شود.
تحریم کاغذ پاره نیست، بلکه یک معضل است
قالیباف تاکید کرد: تحریم کاغذ پاره نیست، بلکه یک معضل است که باید حل کنیم و ان شاءالله حل می‌کنیم. ما اشکالاتی داریم که باید برطرف کنیم. یا آگاهی لازم را کسانی که باید تصمیم بگیرند نسبت به این موضوع ندارند، یا مدیریت و قدرت مدیریت ندارند، یا هردو را ندارند.
کار نشد ندارد؛ می‌شود و می‌توانیم
وی اظهار کرد: کار نشد ندارد؛ می‌شود و می‌توانیم. ما شهر تهران را با ظرفیت‌های خود شهر اداره کردیم. بنده هیچ وقت در شهرداری تهران اجازه ندادم در بودجه هفتاد سی اجرا نشود. یعنی ۷۰ درصد بودجه باید در حوزه‌های زیرساختی و توسعه کشور برود و ۳۰ درصد بودجه صرف هزینه‌های جاری شود.
قالیباف گفت: باید اقتصاد را پیش بینی پذیر کنیم. اگر اقتصاد قابل پیش بینی شد، قیمت‌ها هم قابل پیش بینی می‌شود. اگر شما به تولید توجه کردید و فرصت به آن دادید و تولید را اقتصادی کردید، حتماً ثبات در قیمت‌ها محقق می‌شود.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پایان خطاب به حاضران در جلسه، تاکید کرد: بنده تسهیل گری خواهم کرد و موانع را برمی دارم. امروز اقتصاد به کمک تک تک شما و مردم عزیز نیاز دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)