• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۰۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸
سیاسی » دولت

انجام مرحله دیگری از عادلانه‌سازی نظام پرداخت

سخنگوی دولت گفت: مرحله دیگری از وعده رئیس جمهور شهید در جهت عادلانه‌سازی نظام پرداخت، انجام شد.

** انجام مرحله دیگری از عادلانه‌سازی نظام پرداخت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی بهادری‌ جهرمی، امروز چهارشنبه در حیاط دولت، مصوبات امروز هیئت وزیران را اعلام کرد و اظهار داشت: نشست امروز با حضور سرپرست ریاست جمهوری و اعضای دولت، مصوبات متعددی داشت. 

سخنگوی دولت در بیان جزئیات این مصوبات، تصریح کرد: مرحله دیگری از وعده رئیس جمهور شهید در جهت عادلانه‌سازی نظام پرداخت کارکنان دولت انجام شد، در امتداد سلسله اقداماتی که در سه سال گذشته به این منظور صورت گرفته بود؛ مثلا بیشتر شدن افزایش‌های حداقل‌بگیران، سامان‌دهی پرداخت‌های خارج از حکم، منضبط کردن پرداخت شرکت‌های دولتی و شرکت‌های شبه‌ دولتی، اتصال بین بهره‌وری و پرداخت‌ها و مواردی از این دست؛ در این نشست، دولت با ارسال لایحه سامان‌دهی و یکپارچه‌سازی نظام پرداخت کارکنان دولت، موافقت کرد. 
 
بهادری جهرمی گفت: برخی از این امور، نیازمند اصلاحات قانونی بود، برخی از امور در چارچوب آیین‌نامه‌ها و مصوبات هیئت وزیران بود، حتی برخی از اصلاحات قانونی در چارچوب قوانین بوجه یا برنامه سایر احکام تصویب شده بود. با توجه به نهایی شدن قانون برنامه و اینکه برخی از این موارد باقی مانده بود، این احکام در قالب لایحه‌ای تدوین شد تا امتیازاتی که ناظر به کارکنان دولت در قانون پیش‌بینی شده است، با توجه به اینکه زمان بسیار طولانی از تصویب قانون استخدامی و قوانین مدیریت می‌گذرد، واقعی‌سازی شود و هم نظارت مؤثری بر پرداخت‌های خارج از چارچوب صورت گیرد. 
 
سخنگوی دولت، تصریح کرد: مصوبه دیگر این بود که با توجه به اینکه هیئت وزیران، هر سال باید منابع لازم برای پرداخت حق عضویت سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی‌ را که جمهوری اسلامی ایران عضو آن‌ها است، پیش‌بینی کند، هر سال مصوبه‌ای به پیشنهاد مشترک معاونت حقوقی ریاست جمهوری، وزارت امور خارجه و سازمان برنامه و بودجه، ارائه می‌شود؛ مواردی که نیازمند پرداخت حق عضویت است، امروز تصویب شد. 
 
بهادری جهرمی در بیان جزئیات سومین مصوبه امروز، گفت: آیین‌نامه‌ای به پیشنهاد سازمان حفاظت محیط زیست برای ارتقای مشارکت در حفظ محیط زیست و رونق کسب و کار محیط زیستی به تصویب هیئت وزیران رسید. 
 
سخنگوی دولت اظهار داشت: در این آیین‌نامه، ارتقای کمّی و کیفی در حوزه زیست‌گاه‌های طبیعی و حیات وحش، پیش‌بینی شده و در موارد متعددی، کمک به توسعه و تقویت مدیریت این حوزه‌ها و پویایی اقتصاد محیط زیستی را در پی خواهد داشت و جهت‌گیری آن به سمت مردمی‌ شدن بیشتر در حوزه حفاظت محیط زیست و از بین بردن خلأ‌هایی است که امکان مشارکت را از بین می‌برد.
 
بهادری جهرمی، همچنین تصریح کرد: رئیس جمهور منتخب در وعده‌های خود گفتند برنامه‌ای که در دولت شهید رئیسی تدوین و تصویب شده است، ادامه خواهد داشت و برخی یاران شهید رئیسی در ستاد ما هستند.
 
سخنگوی دولت گفت: امیدواریم که از این نقاط قوت استفاده کنند و خدمت‌رسانی به مردم، همچنان ادامه یابد.
 
بهادری جهرمی، درباره نامه مسعود پزشکیان به محمد مخبر، اظهار داشت: رئیس جمهور منتخب درباره انتصابات، درخواستی از سرپرست ریاست جمهوری داشتند؛ البته هنوز رئیس جمهور، مستقر نشده و الآن، سرپرست ریاست جمهوری، آقای مخبر است و مفاد این درخواست هم یک ماه پیش یعنی خرداد از طرف ایشان اعلام شد که انتصابات غیر ضروری انجام نشود؛ بدیهی است اگر استعفایی صورت گیرد، نمی‌توان روال امور را متوقف کرد.
 
سخنگوی دولت تصریح کرد: رهبر انقلاب، این دولت را دولت کار و امید نامیدند و روال شهید رئیسی، این بود که خدمت به مردم متوقف نشود.
 
بهادری جهرمی، همچنین گفت: در نشست امروز هیئت دولت، آقای مخبر تأکید کرد که تا روز تحلیف، وزراتخانه‌ها با سرعتی مانند سرعت روز اول به فعالیت خود ادامه دهند و هر برنامه‌ای که دارند با سرعت پیش ببرند تا مدیون مردم و خون شهید رئیسی نشویم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان
رویداد تولید محتوای دیجیتال پردیس و قرچک
ماجرای یک پیام!
پاییز رنگارنگ درکوچه باغ‌های شهریار
دستگیری و بازداشت ۲ قرق بان و ۲ نگهبان متخلف 
افتتاح ۸۴ پایگاه سواد آموزی در مدارس استان
نیما عالمیان و شیما صفایی حذف شدند
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
در مسیر درست تاریخ
پایان هفته پنجم لیگ برتر هندبال با پیروزی بالانشین‌ها
نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با استاندار در روز مجلس شورای اسلامی
اصلاح سهمیه سوخت و سوالات فراوان مردم
پژوهش چراغ مسیر توسعه پایدار است
بازگشت افتخار آفرینان تیم ملی بدنسازی به میهن
راه اندازی سامانه هوشمند نبض شهر در اصفهان
محکومیت اقدامات آمریکا و اعلام آمادگی برای همکاری‌های معنوی
بستری ۱۵۹ بیمار حاد تنفسی در گیلان
امر به معروف؛ اصل بی‌تفاوت نبودن در جامعه است
رونمایی از پوستر رویداد «کاسپین رباتیک» در رشت
صعود کوهنوردان بسیجی به قله برف انبار قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)