• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۷۲۲۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۷
خوزستان » اجتماعی
دزفول؛

بهره مندی ۱۴ هزار بیمار سرطانی از خدمات بیمارستان خیریه امام مجتبی (ع)

رئیس بیمارستان خیریه سرطانی امام حسن مجتبی(ع) دزفول از ارائه خدمات به ۱۴ هزار بیمار مبتلا به سرطان در این بیمارستان خیریه خبر داد.

بهره مندی ۱۴ هزار بیمار سرطانی از خدمات بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی (ع) دزفول
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدرضا اسماعیل چگنی با اشاره به اینکه تعداد بیماران سرطانی از سال ۱۳۹۰ که این مرکز درمانی تاسیس شد، روز به روز در حال افزایش یافتن است، گفت: در این سال تعداد بیماران زیر پوشش این بیمارستان ۱۱۰ نفر بود، اما اکنون سالانه یکهزار و ۳۰۰ نفر به بیماران زیر پوشش این بیمارستان اضافه می‌شود. وی با اشاره به اینکه سرطان سینه در ایران و دزفول بیشترین تعداد بیماران سرطانی را به خود اختصاص داده است و از هر ۱۰۰ بیمار، ۷۰ بیمار زن هستند و از ۷۰ بیمار زن ۳۰ نفر سرطان سینه دارند، افزود: یک سوم بیماران سرطانی مرد هستند و دو سوم بیماران را زنان تشکیل می‌دهند که مسائل اقتصادی و اجتماعی زیادی در جامعه ایجاد می‌کنند.  علاوه بر اقدامات درمانی، تلاش شده است تا خدمات جانبی از جمله اسکان، غذا و جهیزی هم به بیماران و خانواده‌های آنان ارائه شود تا رنج بیماری کاهش یابد. اسماعیل چگنی با عنوان اینکه سیستم مجهز درمانی در این بیمارستان کار را برای بیماران تسهیل کرده است، ادامه داد: اکنون خدمات «پت اسکن» نیز به بیماران ارائه می‌شود، این درحالیست که هیچ هزینه‌ای برای ارائه خدمات «پت اسکن» و «ست آنژیو» از بیماران گرفته نمی‌شود و فقط هزینه بیمارانی که زیر پوشش بیمه تکمیلی هستند، از بیمه دریافت می‌شود. 
 
به گفته رئیس بیمارستان خیریه سرطانی امام حسن مجتبی (ع) دزفول؛ روزانه به حدود ۴۰۰ بیمار در این بیمارستان خدمات درمانی ارائه می‌شود که ارائه خدمات به حدود ۱۱۰ نفر در رادیوتراپی و خدمات شیمی‌درمانی سرپایی به حدود ۵۰ نفر از جمله این خدمات به شمار می‌رود و حتی یک ریال هزینه از بیماران دریافت نمی‌شود. وی به ساخت ساختمان جدید این بیمارستان خیریه در ۹ هزار متر زیربنا و ۱۱۰ تخت بستری و امکانات و تجهیزات پیشرفته اشاره و اضافه کرد: خدمات متنوعی، چون دندانپزشکی، جراحی، داروخانه و آزمایشگاه در این بیمارستان ارائه می‌شود و نیازی نیست بیماران برای درمان به سایر شهر‌ها مراجعه کنند. آزمایشگاه این بیمارستان با ۷۰۰ متر زیربنا تمام خدمات آزمایشگاهی را خواهد داشت و بعد از اورژانس راه‌اندازی می‌شود.
 
اسماعیل چگنی با اعلان اینکه تنها مشکل بیماران سرطانی تهیه دارو از سطح شهر بود که با تلاش انجام شده داروخانه سرطانی را در این بیمارستان مستقر کردیم، گفت: ارائه دارو به بیماران زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی نیز به صورت رایگان انجام می‌شود، بطوریکه ماهانه ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه دارویی به بیماران نیازمند پرداخت می‌شود. وی به کمک‌های مردمی به این بیمارستان اشاره کرد و افزود: کمک‌های مردمی به این بیمارستان از ماهانه ۱۰ هزار ریال تا اهدای زمین، باغ و کمک نقدی را شامل می‌شود که ضمن قدردانی از کمک‌های مردمی، اذعان داریم کخ نیازمند کمک بیشتر مردم برای ارائه خدمات عام‌المنفعه بیشتر هستیم.
 
به گفته اسماعیل چگنی؛ تاکنون نیکوکاران ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به این بیمارستان خیریه سرطانی کمک کرده‌اند و دولت نیز ۴۰ میلیارد ریال به این بیمارستان اهدا کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
آغاز اجرای نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی در زنجان تا یک ماه آینده
پیگیری فوری مشکل خوراک پالایشگاه نفت آفتاب در دستور کار مجلس
ایران؛ محور علم ترکیبیات
بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ از خودروسازی ارگ جدید بم
دیدار معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه با استاندار آذربایجان شرقی
بي توجهی به اقتصاد، راه نفوذ دشمن
کاهش ۵۴ درصدی میزان ورودی آب به سد‌های خوزستان
ایجاد ۲۵۰ کیلووات ظرفیت تولید برق خورشیدی ویژه مددجویان در تایباد
برگزاری نشست تبیینی مشاوران املاک برای اجاره منازل توسط افراد نفوذی در ساوه
مهار آتش‌سوزی گسترده در روستای «اردکلو» شهرستان ملایر
۲ مصدوم‌ و یک فوتی بر اثر واژگونی خودرو در کرج
تکمیل لوله‌گذاری انتقال آبِ خلیج فارس به کرمان
کشف بذر گندم قاچاق و فاقد مجوز به ارزش ۵ میلیارد ریال در خوی
توسعه کشت گلخانه‌ای اولویت اصلی آذربایجان شرقی
ضرورت تمرکز شرکت‌های توزیع و برق منطقه‌ای بر وصول مطالبات
تقویت فرهنگ کتابخوانی و بصیرت تاریخی در جامعه لازمه رشد آگاهی عمومی است
آغاز ساخت مجموعه بوم گردی بومیان کیش
برگزاری جشنواره بین‌المللی معروف با محوریت هنر، رسانه و مسئولیت اجتماعی
کشور‌ها الگوی کشت خود را بازطراحی کنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)