دادستانهای آمریکایی خواهان درج برچسب هشدار در شبکههای اجتماعی هستند
یورونیوز نوشت: گروهی از دادستانهای کل آمریکا خواستار این شدهاند که برچسبهایی در شبکههای اجتماعی درج شود و به کاربران نوجوان درباره آثار اعتیادآور این شبکهها هشدار دهد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از یورونیوز، ۴۲ دادستان کل آمریکا میگویند که از افزودن برچسبهای هشداردهنده به رسانههای اجتماعی، مشابه آنچه در جعبه سیگار یافت میشود، حمایت میکنند.
انجمن ملی دادستانهای کل آمریکا (NAAG) در نامهای سرگشاده به قانونگذاران این کشور اعلام کرد که این هشدارها میتواند به حل بحران رو به رشد سلامت روان که تا حدی با استفاده زیاد از شبکههای اجتماعی ایجاد میشود، کمک کند.
در این نامه آمده است: همه ما درباره ایمنی کودکان در حوزه قضایی خود نگرانی مشترک داریم و رسانههای اجتماعی مبتنی بر الگوریتم این امنیت را تهدید میکنند.
این نامه از فراخوان اخیر ژنرال «ویوک مورتی» سخنگوی اصلی دولت آمریکا در امور بهداشت عمومی برای افزودن چنین برچسب هشداری به سیستم عاملهای رسانههای اجتماعی پشتیبانی میکند.
او در مقالهای در «نیویورکتایمز» با هشدار به والدین و نوجوانان استدلال کرد که امنیت رسانههای اجتماعی قابل تایید نیست.
یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ بر روی ۶ هزار و ۵۰۰ نوجوان آمریکایی نشان داد کسانی که بیش از سه ساعت در روز را در رسانههای اجتماعی سپری میکنند، نسبت به همسالان خود بسیار بیشتر در معرض خطر ابتلا به مشکلات سلامت روان هستند.
نظرسنجی موسسه «گالوپ» در سال ۲۰۲۳ نشان داده که نوجوانان آمریکایی به طور متوسط ۴.۸ ساعت در روز را در رسانههای اجتماعی سپری میکنند.
در آمریکا، وکلای کل به دولتهای ایالتی در زمینههای مختلف قانون مشاوره میدهند و ایالت را در دادگاه به عنوان افسران ارشد حقوقی خود نمایندگی میکنند.
بر اساس بیانیه مطبوعاتی، در سال ۲۰۲۳ انجمن ملی دادستانهای کل آمریکا (NAAG) و دادستان کل نیویورک یک شکایت فدرال علیه «متا» به دلیل آسیب رساندن به سلامت روان جوانان و نوجوانان تنظیم کردند.
این شکایت ادعا میکند که «متا» ویژگیهای مُضری را در اینستاگرام، فیسبوک و دیگر شبکههای اجتماعی طراحی کرده و به کار گرفته که کودکان و نوجوانان را معتاد میکنند.
در این نامه سرگشاده آمده است که هشدار در رسانههای اجتماعی به تنهایی کافی نیست، اما میتواند به عنوان یک مکمل برای اقدامات دیگر در راستای نظارت بیشتر عمل کند.
مجلس سنای آمریکا تابستان امسال قانون ایمنی برخط کودکان را تصویب کرد که شرکتهای فناوری را ملزم میکند از کودکان در برابر آسیبهای فضای مجازی محافظت کنند.