ضرورت تأمین امکانات رفاهی در روستاهای لرستان
با حضور استاندار و نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی مشکلات منطقه سرکانه گریت شهرستان خرمآباد بررسی شد.
به گزارش
خبر گزاری صداو سیمای استان لرستان ؛ استاندار لرستان با اشاره به اینکه هزینه در روستا سرمایهگذاری است،گفت: تأمبن امکانات و فراهم شدن امکانات رفاهی در مناطق دور افتاده و روستاها برای تولید غذای بیشتر ، استفاده و بهرهوری از طبیعت از اهداف
اصلی نظام اسلامی است.
ابوطالب شفقت در شورای اداری در منطقه سرکانه بخش پاپی شهرستان خرم آباد افزود:کشاورزی و گردشگری دو مزیت مهم منطقه سرکانه است و با گشت و گذاری در طبیعت منطقه میتوان متوجه جاذبههای گردشگری از جمله پوشش گیاهی مناسب و آبشار و چشمهها شد.
استاندار لرستان گفت:تعریض و بهسازی راه دسترسی و تأمین آب آشامیدنی منطقه، ساماندهی اطراف آبشار از جمله ساخت پارکینگ و سرویس بهداشتی در راستای جذب گردشگر ضروری است.
شفقت با تأکید بر تأمین زیرساختهای لازم از جمله آب، برق، گاز و راه دسترسی در روستاها افزود:روستاها مرکز تولید و تأمین کننده امنیت غذایی هستند و زمانی که کشوری امنیت غذایی داشته باشد آرامش و آسایش دارد .
استاندار لرستان اقتصاد عشایری را از دیگر ظرفیتهای منطقه عنوان کرد و گفت: اگر سه سال سرمایه گذاری درست در منطقه داشته باشیم بیش از ۵۰ خانوار به روستاها برمیگردند.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی هم گفت:آبشار هفت چشمه گریت از جاذبههای گردشگری لرستان است که توجه به زیرساختهای آن از قبیل ارتقای کیفیت راه دسترسی، آب، کشاورزی، بهداشتی و آنتندهی نقش مهمی در رونق گردشگری منطقه دارد.
هادی هاشمینیا افزود:با پیگیریهای انجام شده در حوزه ی راه و شهرسازی و نیز سازمان راهداری، هفته گذشته مجوز تخصیص اعتبار انجام عملیات بهسازی جاده دسترسی آبشار هفت چشمه گریت در شهرستان خرمآباد صادر شد.
وی با اشاره به اینکه نگاه دولت به روستاها نگاه مثبت بوده و روستاها باید کانون توجه قرار گیرند، گفت: رسیدگی به مسائل و مشکلات روستاها در حوزه اینترنت، آب آشامیدنی سالم و راه دسترسی سبب رونق تولید ، توسعه پایدار و مهاجرت معکوس در روستاها خواهد شد.