پخش زنده
امروز: -
معلم هندی که برای تحصیل به ایران آمده، طرح مدرسه در مسجد شهر اصفهان را در دهلینو پایهگذاری کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معلم و دانشجو هندی که به شهر اصفهان سفرکرده است درباره مسیر تحصیلی و زندگی خود و همچنین طرح تعلیمی - تربیتی که خود در کشورش پایهگذاری کرده است گفت: کشور ایران از لحاظ موقعیت تاریخی دارای ظرفیتهای گوناگونی از علم جویی، پژوهش و تحقیق است، به دلیل قومیتهای مختلف، مذهب و آیین و رسوم خاصی که دارد تعلیموتربیت را برای مخاطبی که از بالا به آن نگاه میکند جذاب کرده است.
علی نقوی که از اهالی حیدرآباد هندوستان و در یک خانواده شیعه رشد کرده و به همین خاطر موضوع فضای تربیتی جوانان شیعه در جهان اسلام از نوجوانی برایش مهم بوده است، افزود: ایران یک کشور بزرگ و متمدن است و توسعه زیرساختهای علمی به دست عالمان بزرگ ایرانی در این کشور برای من روشن شده بود، همین موضوع باعث شد تا برای ارتقای سطح علمی به ایران سفر کنم و به بالاترین مدارج علمی برسم تا بتوانم تفکر تشییع را در بین مردم کشورم افزایش دهم.
این معلم هندی که حالا بهعنوان یک معلم و مربی در هندوستان به ارائه مباحث دینی و پرورشی میپردازد، ادامه داد: ذهنیت نوجوانان و جوانان هندی شیعه از موضوعهای تربیتی و پرورشی تاحدودی خالی است و آنان با بسیاری از دستاوردهای مذهب خود ناآشنا هستند، البته بخشی به دلیل تفاوتهای چشمگیر عقیدهای در کشور هند است.
وی گفت: نکته مهمی که لازم است به آن توجه داشت این است که مربیان و معلمان ایرانی در مقایسه با دیگر کشورهای جهان اسلام بسیار مطلوب توانستند با بهرهگیری از تاریخ و فرهنگ اصیل خود دستاوردهای موجود را به جوانان ایرانی بشناسانند بطوریکه که بیشتر این کار با طرحهای مختلف فرهنگی به اجرا میرسد.
نقوی گفت: از بین شهرهای مختلف ایران، اصفهان از لحاظ تاریخ، تمدن شیعه و فرهنگی که در آن وجود دارد شهر غنیتری برای پیداکردن روشهای مختلف تعلیمی و تربیتی است به همین واسطه من شهر محل تحصیلم را در مقطع کارشناسی اصفهان انتخاب کردم و محیطهای آموزشی و پرورشی آن را زیر نظر داشتم.
وی ادامه داد: طرح مدرسه در مسجد به لحاظ مساجد تاریخی و زیبایی که شهر اصفهان دارد میتواند یک روش تربیتی بسیار عالی و جذبکننده برای جوانانی باشد که میخواهند علاوه بر آموزش مباحث علمی بافرهنگ و آیین تشیع آشنا شوند و آن را برای دیگران تبلیغ کنند.
این معلم هندی تاکید کرد: اصفهان از منظر تاریخی - دینی شباهتهای زیادی به شهرهای دینی هندوستان مانند حیدرآباد، فیضآباد، امروها و حتی خود دهلینو دارد به همین خاطر شاید بهترین روشی که بتوان نوجوانان را به سمت علم و تربیت آورد طرح مدرسه در مسجد اصفهان باشد.
نقوی افزود: در حال حاضر ۲ مسجد را در شهر حیدرآباد برای اجرای این طرح در نظر گرفتیم و نتیجه خوبی داشته و این کار میتواند بستر خوبی برای معرفی بهتر کشور ایران و ظرفیتهای فرهنگی و دینی آن به نوجوانان و جوانان هندوستانی باشد.