• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۰۶۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

جزئیات جدید از برگزاری رزمایش شهدای امنیت سپاه

سخنگوی رزمایش شهدای امنیت سپاه جزئیات برگزاری این رزمایش در منطقه جنوب شرق کشور را تشریح کرد.

سخنگو
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در بخش‌هایی از منطقه جنوب شرق کشور در حال برگزاری است.

سردار شفاهی جانشین قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و سخنگوی رزمایش با اعلام این خبر، خاطرنشان کرد: این رزمایش بر اساس تدابیر فرمانده نیروی زمینی سپاه و مبتنی بر تمرینات مقابله با تهدیدات امنیتی و به دنبال شناسایی تحرکات تیم‌های تروریستی و مقابله با اقدامات شرارت آمیز نیابتی دشمن از سوی آنان، طراحی و اجرا شده است.

وی افزود: در پی حادثه تروریستی ۵ آبان که به شهادت عده ای از پاسداران امنیت و فرزندان ملت از فرماندهی انتظامی منجر گردید، با رصد و اشراف اطلاعاتی از جمله اداره کل اطلاعات استان، اطلاعات سپاه و اطلاعات فراجا، مراحل عملیاتی رزمایش با نام شهدای امنیت آغاز شد.

سردار شفاهی گفت: در جریان این رزمایش و تنها ۱۴ ساعت بعد از اقدام تروریست‌ها در منطقه گوهر کوه تفتان، محل اختفای آنان شناسایی و کشف گردید و بلافاصله توسط پهپاد‌های رزمی نیروی زمینی سپاه مورد هدف قرار گرفت که به هلاکت ۴ تروریست و دستگیری عده ای از آنها انجامید.

سخنگوی رزمایش شهدای امنیت سپاه پاسداران، افزایش سطح آمادگی یگان‌ها، تقویت هماهنگی میان رده‌ها، تمرین به کارگیری آموزه‌های تئوری در میدان عملیاتی را از دیگر اهداف این رزمایش بیان کرد و افزود: در این رزمایش که با بهره‌گیری از بخشی از ظرفیت و توانمندی یگان‌های صابرین، نیرو مخصوص، هوانیروز، پهپادی، جنگال، مهندسی و همچنین مشارکت نیرو‌های از فراجا و اداره کل اطلاعات و بسیج مردمی در حال برگزاری است، تعدادی از ادوات و تجهیزات نوین رزمی نیز مورد آزمون و آزمایش میدانی و عملیاتی قرار گرفته و بخشی از تاکتیک‌ها و تکنیک‌های رزمی و دفاعی بروز رسانی شده نیز در این رزمایش به کارگیری خواهد شد.

سردار شفاهی تاکید کرد: در این رزمایش و به دنبال حادثه تروریستی در گوهرکوه تفتان، محدودیت‌هایی از جمله ایجاد و افزایش ایستگاه‌های کنترل تردد و بازرسی در بخشی از جاده‌های اصلی و فرعی به مرحله اجرا درآمده است که این محدودیت در راستای پاسداری و صیانت از امنیت مردم و شناسایی و انهدام باقیمانده‌های تیم‌های تروریستی در بخشی از منطقه رزمایش ایجاد شده است که از مردم فهیم منطقه به خاطر همکاری در اجرای ناگزیر این محدودیت‌ها و صبر و متانت و مشارکت و همراهی یکایک آنان در مقابله با اشرار مزدور ونفوذی و انهدام تیم‌های تروریستی، صمیمانه سپاسگزاریم.

سخنگوی رزمایش شهدای امنیت سپاه، پیام شفاف و روشن این رزمایش به دوستان را اطمینان بخشی کامل از آمادگی و هوشیاری پاسداران و مدافعان امنیت و به دشمنان پیام اقتدار و صلابت و توانمندی نیرو‌های امنیتی و ضد تروریستی برای مقابله با هر اقدام شرارت آمیز عنوان کرد.

وی در پایان ضمن تاکید بر اقتدار و توانمندی فرزندان ملت در قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه برای مقابله با هرگونه تهدید و اقدام تروریستی به ملت قهرمان ایران اطمینان داد که فرزندان آنان در این قرارگاه تا دستیابی به همه اهداف و تحکیم و تثبیت امنیت، همه اقدامات لازم را با صلابت و اقتدار پیگیری و دنبال خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار پلیس به افراد متقاضی دریافت گواهینامه
اهدا ۳ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار در شهرستان تویسرکان
رویداد ایران جان «گلستان» را در قاب رسانه های ملی و بین المللی درخشان کرد
انتصاب شاهرخ نیازی به عنوان سرپرست آموزش و پرورش کیش
گردهمایی بانوان نخبه مهندسی کشور در شیراز
پیش نرفتن نوسازی بافت‌های فرسوده بدون اعتمادسازی برای سازندگان
استعفای رئیس فدراسیون ناشنوایان و کم شنوایان
بیش از ۲ هزار قلم کالا در اختیار نیازمندان ایلام
کلاهبرداری با وعده اینترنت رایگان در پیام رسان شاد
هشدار سازمان هواشناسی در استان کرمان
آسفالت‌ریزی معابر روستای مرادخانلو در چهار برج
دکترین نظامی اسرائیل: فریب رسانه‌ای، مقدم بر جنگ سخت
مهریز را روایت کنید
برپایی نمایشگاه کتاب در شهمیرزاد
ایران ساخت، نمایشگاه خودباوری
سلامت غذایی لازمه امنیت غذایی
نصب و رونمایی تندیس کوهنورد در بلوار کوهنورد کاشان
پای سود سهام عدالت یلدایی به شرکت‌ها گره خورد
برگزاری دوره آموزشی برای ضابطان تعزیرات حکومتی در قم
بررسی دوباره طرح ویژه تفصیلی ناحیه منفصل توس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)