پخش زنده
امروز: -
اولین کارگاه دانشآموزی پخت ماهی و آبزیان در شهرستان اهر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی به همت مدیریت شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی و جهاد کشاورزی شهرستان اهر، اولین کارگاه آموزشی پخت ماهی و آبزیان در مدرسه شبانه روزی زهرا مردانی آذر اهر برگزار شد.
نجفی، مدیر جهاد کشاورزی اهر گفت: با توجه اینکه شهرستان اهر با ۲۲ استخر پرورش ماهی و تولید ۵۵۰ تن ماهی در سال، رتبه پنجم استان را به خود اختصاص داده، اما به دلیل ناآگاهی مردم از ارزش غذایی این محصول، میزان مصرف ماهی در این شهرستان خیلی کم است و این کارگاه آموزشی در راستای فرهنگ سازی برای مصرف ماهی برگزار شد.
اولین کارگاه دانشآموزی پخت ماهی و آبزیان بصورت تخصصی برای نخستین بار در کشور در شهرستان اهر برگزار شد.
در این کارگاه یک روزه ۱۵۰ دانشآموز مقطع متوسطه زیرنظر سرآشپز حرفهای انواع ماهی را آمادهسازی و طبخ نمودند.
لازم بذکر است، دانشآموزان شرکتکننده در این کارگاه زیر نظر سرآشپز، انواع ماهی کبابی، میگو، فیله کبابی و کنتاکی را آماده سازی و طبخ نمودند.