• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۷۱۴۸
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲
خوزستان » اقتصادی

برگزاری نمایشگاه طلا در اهواز باحضور کشور‌های خارجی

رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر اهواز گفت: نمایشگاه طلا در اهواز باحضور کشور‌های خارجی برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه طلا در اهواز باحضور کشور‌های خارجی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، داریوش نیک رفتار در نشست خبری نخستین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر، نقره، میناکاری گوهر سنگ و صنایع وابسته اهواز اظهار کرد: صنعت و بازار طلای اهواز دومین بازار فروش طلای کشور پس از تهران است.

وی افزود: نمایشگاه طلا و جواهر اهواز ۵۰ غرفه دارد و در دو سالن خرمشهر و امام رضا (ع) برگزار می‌شود و ۲ هزار و ۸۰۰ متر مساحت نمایشگاه است.

رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر اهواز توضیح داد: این نمایشگاه برای نخستین بار است که در خوزستان برگزار می‌شود و هدف از برگزاری آن تبدیل شدن اهواز به قطب صنعت و تولید طلا و مصنوعات گران بهای وابسته در کشور است.

نیک رفتار گفت: چند نشان تجاری معروف ساخت و تولید طلا در کشور در نخستین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر، نقره، میناکاری گوهر سنگ و صنایع وابسته اهواز حضور دارند و مهمانانی از کشور عمان و استاندار بصره عراق به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به حضور ۲۳ واحد طلافروشی عضو اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر اهواز در نمایشگاه طلا و جواهر این شهر گفت: ممنوعیت خرید و فروش طلای دست دوم و آب شده به این خاطر بود که معامله و خرید و فروش این نوع طلا‌ها ضرر و زیان و خسارت زیادی به اقتصاد کشور و مردم زده و باعث ورشکستگی و تعطیلی کارگاه‌های کوچک و مجاز ساخت و تولید طلا و خانه نشینی صاحبان آنها و بیکاری کارگران این کارگاه‌ها شده بود.

رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر اهواز اضافه کرد: طلای آب شده یک کار تخصصی است و مردم، چون تخصصی شناسایی طلای آب شده را ندارند و باعث ضرر مردم می‌شد ما خرید و فروش آن را ممنوع کردیم.

نیک رفتار به فروش سکه‌های طلای غیر بانکی و امکان تقلب و کلاهبرداری در این نوع موارد و ضرر و زیان مردم اشاره کرد و گفت: ما برای جلوگیری از وقوع این اتفاق به موضوع ورود کردیم و واحد‌های طلافروشی مجاز را موظف و مکلف به استفاده از کارت‌های خاص امنیتی با ضریب امنیتی بالا و برچسب و هولوگرام امنیتی کردیم و طرح خاصی را تعریف کردیم که طرح این کارت در نمایشگاه طلا و جواهر رونمایی می‌شود.

وی از حضور میز طلای کمسیون طلا در اهواز خبر داد و افزود: مکاتباتی با وزارت صمت شده که از همه اتحادیه‌های طلافروشی کشور در نمایشگاه حضور داشته باشند.

وی بیان کرد: طبق قانون وزارت صمت صادرات طلا ممنوع است، اما اگر در قبال صادرات طلا شمش وارد کنند مشکلی ندارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر اهواز افزود: برای طلای دست دوم نمی‌توان فاکتور صادر کرد و تخلف است. افراد سودجو طلای دست دوم و آب شده را در کارگاه‌های زیر زمینی غیرقانونی تولید می‌کنند.

نیک رفتار درباره اجرت طلافروشی گفت: اجرت طلافروشی ثابت است و چارچوب مشخصی دارد.

وی اظهار کرد: در خرید و فروش اینترنتی طلا امکان کلاهبرداری وجود دارد و مخالف آن هستم، اما امکان جلوگیری از فروش طلا در اینترنت نیست. کسب و کار‌های اینترنتی اتحادیه دارند و باید از اتحادیه کسب و کار‌های مجازی مجوز بگیرند.

رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر اهواز یادآور شد: در یک نمونه به کمک و همراهی پلیس اماکن اهواز ۳۱ واحد طلافروشی غیر مجاز و بدون پروانه کسب در منطقه کیان پلمب شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)