پخش زنده
امروز: -
مجتمع آب درمانی کم نظیر در رامسر به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مجتمع آب درمانی کم نظیر کشور در هتل پارسیان رامسر به بهربرداری رسید.
این مجتمع با اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومان در فضای ۵ هزار متر شامل ۲۵۰۰ متر فضای آب گرم اعم از استخرهای عمومی و خصوصی، وانهای خصوصی، نمازخانه و فضای پذیرایی ساخته شده است
مدیرعامل هلدینگ سیاحتی و مراکز تفریحی پارسیان در آیین بازگشایی این مجتمع با بیان اینکه تکمیل پروژهها از برنامههای گردشگری در پی سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری به بنیاد مستضعفان است گفت: سال گذشته از مردم رامسر بابت تاخیر در ساخت آمفیتئاتر عذرخواهی کردم و باز هم بابت تاخیر ۵ ماه ساخت آبگرم عذرخواهی میکنم.
دکتر محمدحسین پورتقی افزود: هتل فقط یک زیرساخت است و زیرساخت به تنهایی کافی نیست لذا باید یک برنامه ریزی و بسته مشترک گردشگری از طریق رسانه و تبلیغات گردشگری و رویدادها و... برای رسیدن به گردشگری پایدار رسید.
وی گفت: بازسازی پروژهها به شکل قدیمی با توجه به شرایط میراثی و... کار بسیار دشواری است در حالی که میتوانستیم سازههای بهتری بسازیم، اما اولویت ما ساخت پروژههای به همان شکل قدیمی است.
پورتقی افزود: مردم رامسر دو مطالبه در خصوص هتل قدیم و توسکاسرا دارند که در دستورکار ما قرار گرفته است.
وجود ۶ هزار تخت در کشور
مدیرعامل شرکت هتلهای بین المللی پارسیان نیز با بیان اینکه ۲۰ هتل در ۱۲ شهر با ۶ هزار تخت در کشور داریم گفت: سالانه ۵ میلیون گردشگر داخلی و خارجی در بخش اقامتی و پذیرایی را در هتلهای پارسیان کشور میزبانی میکنیم
دکتر محمدعلی ابوطالبی افزود: بر اساس استراتژیها دو رویکرد اجرای پروژههای نیمه تمام و توجه به ارتقا کیفیت متناسب با شان مهمانان در دستور کار هیئت مدیره قرار دارد
وی گفت: از سال ۱۴۰۱ تاکنون هزار اتاق را در کشور بازسازی کردیم و در کنار آن پروژههای نیمه تمام را به اتمام رساندیم
ابوطالبی افزود: طی دو سال اخیر ۴۰۰ میلیارد تومان در هتل رامسر سرمایه گذاری داشتیم تا نقطه عطفی را در منطقه رقم بزنیم
مدیرعامل شرکت هتلهای بین المللی پارسیان در پایان با بیان اینکه گردشگری ما نسبت به جایگاهی که با دنیا باید داشته باشیم فاصله داریم از مسئولین رامسر خواست رویدادها را در رامسر گسترش دهند.
مشاور استاندار مازندران هم گفت: برخی گمان میکردند که سالن سینما هتل رامسر پس از آتشسوزی برای همیشه از صفحه تاریخ رامسر و کشور حذف خواهد شد. اما از همان روزهای اول، با همت مدیران هتل، بنیاد مستضعفان و میراث فرهنگی، و با حمایتهای سیاسی و اجرایی مسئولان وقت، این مجموعه در پیشانی شهر ماندگار شد.
محمد آزاد با بیان اینکه ایجاد مجتمعهای آبدرمانی در ساداتشهر و کشسنگبنه و هتل رامسر نقش بسزایی در توسعه گردشگری سلامت و جذب گردشگران دارد گفت: بزودی یک مرکز آب درمانی دیگر که با سرمایهگذاری یکی از سرمایهگذاران بومی درحال انجام است به شهرستان اضافه خواهد شد.
مسئول پیگیریهای ویژه استانداری در غرب استان با بیان اینکه نباید تنها به رامسر بسنده کنیم، بلکه باید برای کل مازندران، برنامهریزی داشته باشیم گفت: خیر و منفعت توسعه گردشگری منطقهای به همه خواهد رسید.
آزاد تأکید کرد: طرحهای گردشگری در غرب مازندران باید به صورت یک چرخه هماهنگ تعریف شود و شهرستانها باید یکدیگر را پوشش دهند و همکاری متقابل داشته باشند.
سرپرست فرمانداری شهرستان رامسر نیزبا بیان اینکه آبگرم یکی از مزایای شهرستان است گفت: به هر طرف رامسر نگاه کنیم مملو از ظرفیتهای بالقوه هست که باید بالفعل تبدیل شود.
مسلم قبادیان افزود: بسیاری از کشورهای همسایه را رفتهام، اما هیچکدام به اندازه رامسر مزایا و ظرفیت ندارد و اگر همین منافع فعلی را هم بتوانیم حفظ کنیم از بسیاری از کشورها جلوتر هستیم.
فرماندار رامسر با بیان اینکه ۲۶ نقطه آبگرم در رامسر شناسایی شده است که بخشی درحال بهره برداری است گفت: ۷۰ درصد گردشگرانی که به شمال کشور سفر میکنند، مقصدشان رامسر است لذا باید از ظرفیتهای رامسر بخوبی بهره برداری شود.
از ابتدای اسفند ۱۴۰۳ امکان ارائه خدمات وانهای خصوصی و استخرهای آبدرمانی مجتمع آب درمانی پارسیان رامسر برای تمامی علاقمندان فراهم است.
این مجتمع دارای استخرهای آبدرمانی عمومی خانمها، عمومی آقایان، استخر خصوصی ، کافه و فضای پذیرایی ویژه همشهریان و مردم منطقه و علاقمندان به سفر به نگین مازندران، رامسر زیبا، با بالاترین سطح کیفی خدمات درمانی و تفریحی است.