پخش زنده
امروز: -
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار بسیج تمام امکانات برای کمک به زلزلهزدگان خوزستان شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خوزستان، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از پیگیری وضعیت مناطق زلزلهزده خوزستان در پی زمینلرزه ۵.۴ ریشتری یکشنبه شب، دستور بسیج امکانات درمانی و خدماتی این وزارتخانه را به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برای کمک به حادثهدیدگان صادر کرد.
در منطقه حسینیه اندیمشک در سالهای اخیر چندین زمینلرزه روی داده است؛ شامگاه یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳، ۲ زلزله پیاپی به بزرگی ۴.۴ و ۵.۴ ریشتر این منطقه را لرزاند.
نخستین زلزله در ساعت ۲۲:۱۸ و در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد و هفت دقیقه بعد، زلزله دوم در عمق ۱۵ کیلومتری زمین ثبت شد.
زلزلههای حسینیه در شهرهای اطراف اندیمشک، دزفول، اهواز، حمیدیه، ایذه و مسجدسلیمان نیز احساس شد. با این حال، گزارشی از خسارت جانی یا مالی منتشر نشد، اما تیمهای امدادی برای ارزیابی منطقه در آمادهباش قرار گرفتند.