• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۶۵۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۹
سیاسی » عمومی

بیداری و انگیزه، دو عامل پیروزی مردم ایران است

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: پس از شکست توطئه‌های متعدد دشمنان در دوران بعد از انقلاب، آنان اکنون به سراغ دو عامل مهم پیروزی مردم ایران رفته‌اند و آن دو عامل بیداری و انگیزه مردم ایران است.

بیداری و انگیزه، دو عامل پیروزی مردم ایران است

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما؛ محسن رضایی در دومین نشست جبهه مردمی ایران قوی با موضوع راهکار‌های مقابله با تهدیدات نرم دشمن، تبیین توطئه‌های دشمن که در قالب جنگی شناختی علیه مردم ایران در جریان است را ضروری دانست.

وی با بیان اینکه دشمنان کنونی ایران همواره در طول تاریخ و حتی در زمانی که حکومت‌ها در ایران آلات دست آنان بودند، تهدیدی برای این سرزمین محسوب می‌شدند؛ گفت: ایران سرزمین شمشیر و گنج است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تشریح کرد: ایران دارای ثروت‌های عظیم خدادادی است و از این جهت سرزمین گنج است و همچنین ایران دارای موقعیت ژئوپلیتیکی بسیار مهمی است، بطوریکه تسلط بر ایران تسلط بر ۵۰۰ میلیون نفر جمعیت منطقه است و از این جهت سرزمین شمشیر نیز است.

رضایی با اشاره به موقعیت بی‌نظیر ایران در موضوع ترانزیت و تجارت تصریح کرد: در دوران صفویه درآمد عمده کشور از ترانزیت بود و این سرزمین چهارراه تجاری جهان است.

وی با بیان اینکه پس از انقلاب دو شاخص مهم دین و مردم در کنار مزیت‌های گنج و شمشیر قرار گرفته است؛ افزود: از این جهت قابلیت بزرگی برای کشور برای رسیدن به قله‌های موفقیت وجود دارد و پس از انقلاب مردم ایران با تجارب تلخ سرکوب نهضت‌هایشان در دوره ۱۰۰ سال پیش از انقلاب توسط قدرت‌های سلطه‌گر، با تمام وجود در برابر دشمنان و توطئه‌های آنها ایستاده‌اند.

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با اشاره به توطئه جدید نظام استکبار علیه مردم ایران یادآور شد: پس از شکست توطئه‌های متعدد دشمنان در دوران بعد از انقلاب، آنان اکنون به سراغ دو عامل مهم پیروزی مردم ایران رفته‌اند و آن دو عامل "بیداری" و "انگیزه" مردم ایران است. دشمنان به هدف مخدوش کردن بیداری و تضعیف انگیزه‌های قوی ملت ایران، افکار عمومی را دستکاری و آماج حملات تبلیغاتی قرار می‌هند.

رضایی در ادامه گفت: دشمنان جنگ بزرگ شناختی علیه ما آغاز کرده‌اند و امروز زمان هوشیاری، توکل و اتحاد است و پیشرفت‌های امروز کشور در سایه ارزش‌های برادری، ایمان، توکل، نوآوری و هوش حاصل شده است.

وی با تشریح توطئه بزرگی که آمریکا و اسرائیل برای ایران و جهان اسلام طراحی کرده بودند، تصریح کرد: این توطئه بزرگ از غزه آغاز شد و قرار بود ظرف چند ماه پس از سقوط پی در پی گروه‌های مقاومت، به سراغ ایران بیایند و با کشتار وحشیانه در غزه و لبنان و توطئه با کمک دیگران در سوریه به دنبال این هدف بودند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تشریح کرد: امروز آمریکا به دنبال نجات دلار است و در این راستا به استبدادی سخیف روی آورده است و جلو چشم جهانیان کشور‌هایی که حتی دوست آنان محسوب می‌شوند را تهدید و باجگیری می‌کند و رییس جمهور یک کشور را جلو چشم تمام رسانه‌ها بی آبرو و تحقیر می‌کنند لذا از دل یک نظام لیبرال، استبدادی واضح پدید آمده است و در حوزه اقتصاد هم از دل یک اقتصاد آزاد یک اقتصاد تحمیلی مبنی بر تعرفه بوجود آمده است.

رضایی خطاب به روشنفکران و پژوهشگران گفت: امروز متفکران کشور باید این تناقضات را تبیین کنند و نقاب از چهره نظام لیبرال که همواره شعار آزادی می‌دادند، بردارند.

وی در پایان با بیان اینکه کشور در حوزه اقتصاد نیاز به تلاش بیشتر دارد؛ اظهار داشت: با کمک نخبگان و اندیشمندان باید کارآمدی اقتصادی در کشور برقرار شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست و هشتم آبان ۱۴۰۴)
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استان‌های ساحلی پنج کشور
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
تداوم تخلفات در نبود نظارت
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)