پخش زنده
امروز: -
مصرف همزمان وعده افطار و شام پس از ساعتها روزهداری باعث ایجاد سوءهاضمه میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دو تا سه گروه غذایی در وعده شام و سحر باید وجود داشته باشد به عبارتی علاوه بر منبع نان، غلات و برنج در وعده شام باید منبع پروتئین از جمله مرغ و ماهی و حبوبات هم وجود داشته باشد همچنین سالاد و سبزی هم باید در کنار وعده شام مصرف شود.
نسرین یادگاری افزود: وعده افطار و شام نباید همزمان استفاده شود، زیرا معدهای که ۱۳ ساعت گرسنگی دارد یک دفعه حجم زیادی غذا وارد آن شود دچار سوءهاضمه میشود.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی هم گفت: در این ماه باید از مصرف قندهای ساده پرهیز کرد از جمله زولبیا و بامبه، انواع کیک و شیرینی، نوشابه، آبمیوه و دلستر که به سرعت قند خون را بالا میبرند و به همان سرعت سبب افت قند خون میشوند.
فرزانه مسرور افزود: اگر قندهای ساده در وعده سحر مصرف شود این مشکل بیشتر بروز پیدا میکند به همین سبب مصرف قندهای ساده و غذاهای سرخکرده و فستفودی باید محدود شود.
او گفت: وعده سحری وعده کلیدی و مهمی است که نباید حذف شود، زیرا سردردها، بیحالیها، افت قند خون و سایر موارد به سبب حذف این وعده است.