• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۲۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

افزایش مخاطبان برنامه‌های نوروزی و رمضانی رسانه ملی

شبکه‌های سیما برنامه‌های گوناگونی برای ماه مبارک رمضان و نوروز تدارک دیده بودند.

به گزارش خبر گزاری صدا و سیما، آقای دکتر سید علی موسوی میر کلایی مدیر کل سنجش مخاطب سازمان صدا و سیما با حضور در استودیو شبکه خبر گفت: ما هفت نظر سنجی انجام دادیم که نتایج خوبی را از زحمات همکاران در معاونت‌های صدا، سیما و سیاسی سازمان داشتیم.

وی ادامه داد: این نظر سنجی‌ها به این شکل است که در هفته اول نوروز برنامه‌های ویژه تحویل سال را و سریال‌ها را و در هفته دوم برنامه‌های ویژه تحویل سال و برنامه‌هایی که در ایام نوروز پخش شد رصد کنیم.

موسوی افزود: در این دو سالی که تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان هست، سنجش برنامه‌ها قدری سخت‌تر است، چون باید هم ویژه برنامه‌های ماه مبارک رمضان را پوشش داد و هم برنامه‌های نوروزی را ضمن این که امسال ما شب‌های قدر را هم داشتیم و برنامه‌های روز قدس را هم داشتیم، میزان استفاده از برنامه‌های صدا و سیما به طور کل امسال حدود ۷۳ درصد بود که درصد بسیار بالایی که از این میزان حدود ۴۹ میلیون نفر افرادی بودند که از برنامه‌های صدا و سیما استفاده کردند که این یک رکورد زنی در این حوزه است.

مدیر کل سنجش مخاطب سازمان صدا و سیما ادامه داد: سریال‌های پایتخت، جانان، قول مردونه و سریال‌های شبکه‌های تماشا و افق رتبه‌های برتر سریال‌ها را داشتند، و در بین برنامه‌های ویژه ایام نوروز هم مردان آهنین بیشترین مخاطب را داشت، ایرانگرد، پانتولیگ و برنامه شبکه مستند ودر شبکه نسیم هم برنامه ۱۰۰۱ برنامه‌های برتر نوروزی بودندکه مردم از ان‌ها استقبال کردند. ­

وی افزود: ما امسال یک رشد حدود ۵ درصدی نسبت به سال قبل و سال‌های گذشته در خصوص میزان مخاطبان برنامه‌های ماه مبارک تلویزیونی داشتیم که حدود ۳۸ میلیون نفر از این برنامه‌ها استفاده کردند، سنجش ما سنجش تلفنی و تبلتی در کل کشور است و گروه­ سنی ما هم افراد ۱۲ سال به بالا هستند لذا این آمار ما مربوط به اینها است ­.

موسوی افزود: در برنامه‌های افطار هم باز به نسبت سال گذشته رشد خوبی­ داشتیم، شبکه سه، شبکه استانی، شبکه چهار و یک شبکه‌های برتر ما در ویژه برنامه‌های افطار بودند که برنامه‌های محفل، زندگی پس از زندگی و برنامه یاد خدا و ویژه برنامه‌های افطار شبکه‌های استانی برنامه‌های برتر بودند، در خصوص برنامه‌های ویژه سحرشبکه‌های استانی، شبکه­ ۳ شبکه ۲ و شبکه­­ یک شبکه‌های برتر ما بودند، برنامه‌های ماه خدا، ویژه برنامه سحر شبکه‌های استانی و ماه من و سحر نشین برنامه‌های برتری بودند که از شبکه‌های مختلف سیما پخش شد.

مدیر کل سنجش مخاطب سازمان صدا و سیما ادامه داد: ما غیر از ویژه برنامه‌های افطار و سحر برنامه‌های ویژه ماه مبارک که در ایام دیگر و یا ساعت‌های دیگری پخش می‌شد نظر سنجی کردیم­ که برنامه سمت خدا، درس‌هایی از قرآن، جام رمضان و نجوای نجف برنامه‌های برتر ما بودند، هر ساله بخش‌هایی از برنامه‌هایی که رسانه ملی در تلویزیون ویژه ایام ماه مبارک دارد مثل ترتیل خوانی، سخنرانی‌های مذهبی و مناجات خوانی را هم رصد می‌کنیم که امسال این برنامه‌ها هم رشد خوبی داشتند، که شبکه سه در ترتیل خوانی، شبکه یک، قران و معارف و شبکه دو شبکه‌های برتر بودند، در سخنرانی‌های مذهبی شبکه سه، شبکه یک، ۲، شبکه استانی و قرآن و معارف شبکه‌های برتر ما بودند و در خصوص مناجات خوانی هم شبکه سه، شبکه یک، شبکه استانی و شبکه دو برترین شبکه‌های ما بودند.

وی افزود: در ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز پویش‌هایی داشتیم، در ماه مبارک پویش «زندگی با آیه ها» را داشتیم که حدود ۱۵ میلیون نفر از این پویش بهره بردند و مشارکت داشتند، در رادیو هم در ایام ماه مبارک رمضان ما حدود ۱۵ میلیون در هفته اول و دوم میزان مخاطب متفاوت بود، شبکه استانی، شبکه جوان، شبکه قرآن، شبکه پیام شبکه‌های برتر رادیویی بودند و در ایام نوروز هم ما شبکه‌های رادیویی را رصد کردیم شبکه استانی، آوا، جوان و پیام شبکه‌های برتر ما در ایام نوروز بودند.

موسوی درباره برنامه‌های تحویل سال هم گفت: برنامه سال نو شبکه سه برنامه برتر ما بود، برنامه ویژه تحویل سال شبکه‌های استانی که جایگاه دوم را داشت، شبکه قران و معارف، شبکه دو و شبکه نسیم که­­ شبکه‌های برتر ما در خصوص ویژه برنامه‌های تحویل سال بودند.

وی افزود: حدود ۴۰ میلیون نفر آغاز سال را با­ فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص موضوع سال پای تلویزیون بودند، که این رصد آماری است که به طور زنده سنجش کردیم.

وی گفت: در هفته اول نوروز ما سریال مرهم، ذهن زیبا و مرز را داشتیم و در هفته دوم سریال پایتخت، جانان و قول مردونه و سریال‌هایی که از شبکه‌های تماشا و افق پخش شد سریال‌های برتر هفته اول و دوم بودند.

موسوی درباره شب‌های قدر هم گفت: میزان مخاطب ما در شب‌های قدر حدود ۳۵ میلیون نفربود، شبکه سه، استانی و شبکه‌های یک و دو­ شبکه‌های برتر ما در­ خصوص ویژه برنامه‌های شب قدر بودند، در خصوص روز قدس هم از شبکه‌های رادیویی شبکه استانی، شبکه آوا، ایران و پیام شبکه‌های برتر ما بودند، درباره شبکه‌های تلویزیون در روز قدس حدود ۳۱ میلیون استفاده کردند که­ شبکه‌های برتر شبکه یک، خبر، سه، دو و استانی بودند.

مدیر کل سنجش مخاطب سازمان صدا و سیما درباره محتوای برنامه‌های روز قدس هم گفت: در خصوص ایجاد همدلی و مشارکت نقش سازمان صدا و سیما حدود ۸۳ درصد بود، افزایش اطلاعات مخاطبان حدود ۷۷ درصد، نمایش حضور مردم در راهپیمایی روز قدس حدود ۷۷ درصد، ­­حمایت از جبهه مقاومت ۷۵ درصد و آگاهی نسبت به تحولات منطقه ۷۳ درصد نظر مخاطبان بود.

موسوی در پایان درباره پویش‌ها هم افزود: دو پویش به جز پویش زندگی با آیه‌ها رسانه ملی امسال کار کرد یکی پویش «نه به تصادف» و دیگری «شش دانگ برانیم» که در پویش نه به تصادف حدود ۲۵ میلیون نفر مشارکت داشتند و در پویش شش دانگ برانیم حدود ۱۴ میلیون نفر مشارکت داشتند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
افزایش مخاطبان برنامه‌های رمضان صدا و سیما
بیش از ۳۸ میلیون نفر، برنامه‌های ویژه سحر و افطار ماه رمضان امسال رسانه ملی را دیده‌اند.این رقم در مقایسه با پارسال ۵ درصد رشد نشان می‌دهد.
نظرسنجی از افراد بالای ۱۲ سال انجام شده است
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)