• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۷۴۰۰
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲
ورزشی » فوتبال و فوتسال

بوژوویچ: مشکل تغییرات پیاپی در استقلال است؛ به حمایت هواداران نیازمندیم

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: می‌دانم هواداران از نتایج تیم راضی نیستند، اما اکنون لحظه وزش طوفان آبی فرا رسیده است.

بوژوویچ: مشکل تغییرات پیاپی در استقلال است؛ به حمایت هواداران نیازمندیم
 
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، میودراگ بوژوویچ سرمربی تیم فوتبال استقلال در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: انتظار حضور این تعداد از نمایندگان رسانه‌ها در نشست امروز را نداشتم. با نیت برقراری ارتباط مستقیم با هواداران این نشست را برگزار کردیم، چراکه می‌دانیم هواداران استقلال از نتایج ناراضی هستند. اکنون نیاز به جمعیت واقعی هواداران داریم و معتقدیم لحظه وزش طوفان آبی فرا رسیده است. در این لحظه، بیشترین حمایت از هواداران را نیاز داریم.
 
وی افزود: باشگاه از همه چیز مهمتر است. استقلال از ریشه سنتی و قدرتمندی برخوردار است. با آرزوی سرمربیگری استقلال به ایران آمدم و هرگز نمی‌توانستم دعوت باشگاه را رد کنم.
 
بوژوویچ بیان کرد: راحت‌ترین کار این است، کسی را مقصر جلوه داد و همه چیز را به گردن او انداخت. مشکل همین تغییرات متوالی در استقلال است و اینکه بازیکنان مقداری اعتماد به نفس خود را از دست داده‌ند. این همه تغییر برای بازیکنان قابل هضم نیست، زیرا هر مربی یک سبک متفاوت دارد.
 
وی در خصوص اشتباهات داوری به ضرر استقلال، گفت: درباره داوری قضاوت نمی‌کنم و نمی‌توانم برای این رتبه‌ای که در جدول داریم، داوران را مقصر بدانیم، اما نمی‌توانیم مانعی برای نحوه قضاوت داوران باشیم.
 
بوژوویچ درباره ناهماهنگی مدیران باشگاه استقلال برای معرفی وی به‌عنوان سرمربی این تیم، گفت: در آستانه بازگشت به کشورم بودم که همان شب با من تماس گرفتند و گفتند این احتمال وجود دارد سرمربی استقلال تهران شوم و من پذیرفتم. در خصوص ناهماهنگی بین هیات مدیره و مدیر عامل باشگاه نمی‌توانم نظری بدهم، چون مطلع نبودم.
 
سرمربی استقلال درباره کم کاری برخی از بازیکنان تیمش، گفت: متوجه چنین مساله‌ای نشده‌ام و اگر به قطعیت برسم، بلافاصله آن بازیکن را از تیم کنار می‌گذارم. بازیکنانم را برای چیزی مقصر نمی‌دانم، چراکه رفت و آمد زیاد مربیان به استقلال، بیش از همه به بازیکنان ضرر زده است. اگر در هفت بازی اخیر نتیجه‌ای کسب نکرده‌ایم، مقصر من هستم.
 
وی خاطر نشان کرد: تعدادی از هواداران به کمپ مرحوم حجازی می‌آیند و اعتراض می‌کنند. وقتی در خانواده دچار مشکل شویم، کل خانواده به کمک هم می‌آیند. مشکل داریم و در این زمان به حمایت کل خانواده بزرگ استقلال، یعنی هواداران نیاز داریم.
 
بوژوویچ خصوص اینکه آیا می‌توان در بازی بعدی، استقلال متفاوتی را دید، بیان کرد: در دیدار‌های اخیر به غیر بازی برگشت با النصر، نزدیک به بُرد بودیم. دوست ندارم به محض تمام شدن بازی نظر دهم. وقتی بار دوم و سوم بازی را نگاه می‌کنم به خوبی می‌توانم تحلیل کنم. در برخی از بازی‌ها بدشانس بودیم، اما تلاش می‌کنیم تا برنده شویم. قطعا در بازی بعدی، بهتر خواهیم بود.
 
وی در خصوص اینکه آیا باشگاه به او در خصوص نتایج ضعیف اخطار داده است؟ گفت: اصلا اینگونه نیست، اما هر تصمیمی مدیران بگیرند، با جان و دل می‌پذیرم. به کارم اعتماد دارم و بعد از رفتن من، متوجه کیفیت کارم خواهید شد. هواداران استقلال صاحب و مالک اصلی تیم هستند و اگر من را نخواهند و خواهان جدایی‌ام شوند، از این تیم خواهم رفت. اگر مقصر من هستم، می‌روم و گریه کردن بلد نیستم!
 
سرمربی استقلال افزود: وظیفه من در استقلال، کار کردن است و تمام تلاشم را انجام می‌دهم تا به موفقیت برسم. مهمترین مشکلی که با آن روبه‌رو بودم، آسیب‌دیدگی بازیکنان است. متاسفانه در هر مسابقه تعدادی از نفرات خود را در اختیار نداریم. آرزوی من این است با استقلال بزرگ در پایان فصل قهرمان جام حذفی شویم. تیمی هستیم که آرزو‌های بزرگی دارد و تلاش می‌کند تا به اهداف بزرگ خود برسد.
 
بوژوویچ اظهار داشت: دیدار رفت با النصر عربستان را هیچ وقت فراموش نمی‌کنم، تقابل با نماینده قدرتمند عربستان در ورزشگاهی است که تماشاگران سکو‌های آزادی را پُر کرده و شبی به یاد ماندنی رقم زدند. در آن بازی ما نبودیم که فوتبال بازی کردیم، بلکه این هواداران استقلال ما را به سمت جلو هدایت می‌کردند.
 
وی در مورد حضور مجبی جباری در کادر فنی تیمش، عنوان کرد: جباری همواره با بازیکنان در تماس است و مطمئن هستم، روزی سرمربی استقلال خواهد شد. اگر به کارم اعتقاد نداشتم، مسئولیت تیم را برعهده نمی‌گرفتم. خواهش می‌کنم مبادا فکر کنید بازی با پیکان و نفت‌آبادان راحت است. جام‌حذفی، جام شگفتی‌هاست و خطرناک‌تر از لیگ است.
 
سرمربی استقلال در مورد عملکرد سیدحسین حسینی دروازه‌بان و کاپیتان تیمش، گفت: حسینی دروازه‌بان شماره یک ایران است و یکی از بهترین‌ها به شمار می‌رود. بازیکنانی داریم که با تجربه‌تر هستند و می‌توانند کمک کنند و با سایر نفرات صحبت کنند. هیچ یک از ما به شرایط بی‌تفاوت نیستیم و دوست ندارمم وقتی به رختکن می‌آیم، ببینم همه سکوت کرده‌اند.
 
بوژوویچ در خصوص فهرست مازاد تیم استقلال، گفت: اکنون زمان خوبی برای صحبت در این خصوص نیست، چون چند دیدار لیگ باقی مانده و رقابت‌های مهم جام‌حذفی را هم در پیش داریم.
 
وی درباره مصدومیت روزبه چشمی، گفت: بزرگ‌ترین مشکل ما آسیب دیدگی چشمی بود، او دست راست من است. چشمی و رامین رضاییان الگوی بازیکنان هستند.
 
سرمربی استقلال در پایان، اظهار کرد: هواداران تا آخر فصل صبوری کرده و از تیم خود حمایت کنند. ما هم به اندازه هواداران ناراضی و ناراحت هستیم. من بیش از همه خود را دوست دارم و این موفقیت را در وهله اول برای خودم می‌خواهم و موفقیت من، موفقیت باشگاه خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضبط داور‌های غیرمجاز از مغازه گیاهان دارویی در ارومیه
ثبت‌نام جشنواره امتنان از کارگران و واحدهای نمونه چهارمحال و بختیاری
باد و باران در راه لرستان
ابلاغ دستورالعمل اجرایی ماده (۱۱) قانون احکام دائمی به دستگاه‌های اجرایی
برگزاری جشن تکلیف در شهرستان زهک
دستگیری سارقان قطعات خودرو
کاهش سلطه ترامپ بر حزب جمهوری‌خواه
بانوان فرهنگی علاوه بر انتقال دانش، انسان پروری می‌کنند
تقدیر نماینده ولی فقیه در گلستان از مدیرکل و معاونان صداوسیمای گلستان
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
بررسی مصوبات شورای فرهنگی عمومی استان سمنان
عملیات موفق امداد هوایی در زنجان برای نجات بیمار سکته مغزی
اجرای طرح‌های عمرانی در ۵۵ روستای بخش تخت سلیمان تکاب با حفظ بافت تاریخی
آغاز المپیاد ورزشی در زاهدان
افتتاح سالن ورزشی ریحانه النبی گلشهر
نماینده اروپا: اسرائیل دوام نخواهد آورد
نشست بانوان مدیر استان مرکزی با استاندار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
برگزاری مراسم پایانی رویداد ایتاپ هوش مصنوعی در سلامت در اهواز
تشییع پیکر مادر شهیدان محمدی در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۱ نظر)