پخش زنده
امروز: -
۹۰ میلیارد ریال در سال جاری برای اجرای طرحهای بازآفرینی شهری این شهرستان اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رییس اداره راه و شهرسازی گناباد گفت: ۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات بازآفرینی شهری گناباد برای بهسازی معابر پیرامونی مسجد جامع تاریخی قصبه درخواست که با ۳۰ میلیارد ریال آن موافقت شد.
سعید خواجه با اشاره به اینکه سال گذشته نیز بیش از ۲۵ میلیارد ریال در این زمینه تخصیص یافته بود افزود: ۲ هزار و ۲۵۰ متر مربع بهسازی کف و جدارهسازی مسجد جامع گناباد امسال در حال اجرا است.
رییس اداره راه و شهرسازی گناباد گفت: ۳۵۰ تن قیر رایگان برای اجرای طرحهای باز آفرینی شهر گناباد در سال گذشته جذب شد.
خواجه افزود: ۵۰ میلیارد ریال امسال از محل اعتبارات بازآفرینی شهری گناباد برای بهسازی معابر پیرامونی مسجد جامع شهر بیدخت از توابع شهرستان گناباد اختصاص یافت.
وی گفت:۴۵ تن قیر رایگان برای اجرای طرحهای بازآفرینی شهری شهر بیدخت و ۷۰ تن قیر برای شهر روشناوند از توابع شهرستان گناباد در سال گذشته اختصاص یافت.
رییس اداره راه و شهرسازی گناباد افزود: ۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات بازآفرینی شهری برای بهسازی خیابان «شریعتی» شهر کاخک گناباد اختصاص یافت و پارسال هم ۱۰ میلیارد ریال بدین منظور تخصیص پیدا کرد.
خواجه گفت: با توجه به اینکه برنامه اقدام مشترک برای شهر روشناوند گناباد تصویب نشده، اعتبارات بازآفرینی شهری برای بهسازی معابر و منظر شهری به این شهر اختصاص نیافته ولی سال قبل ۷۰ تن قیر رایگان برای اجرای طرحهای بهسازی منظر این شهر تامین شد.
۱۷ درصد مشمول طرح بازآفرینی شهری
رییس اداره راه و شهرسازی گناباد گفت: تخصیص اعتبار در حوزه بازآفرینی تنها در چهارچوب برنامه اقدام مشترک مقدور است و هر شهرداری که بتواند در این خصوص برنامه ارائه بدهد می توان بدون محدودیت نسبت به جذب اعتبار اقدام کند.
خواجه افزود: از مجموع ۲ هزار و ۶۳۰ هکتار از وسعت شهرهای «گناباد، کاخک، بیدخت و روشناوند» در ۴۶۷ هکتار، امسال معادل ۱۷ درصد آن در قالب طرح بازآفرینی شهری و احیای بافت های فرسوده شهری در حال اجرا است.
وی گفت: از این میزان ۳۵۰ هکتار از وسعت هزار و ۸۰۰ هکتاری شهر گناباد و ۲۰ هکتار از وسعت ۲۶۰ هکتاری شهر کاخک را بافت های ناکارآمد شهری تشکیل می دهد و طرح بازآفرینی شهری در آنها اجرا می شود.
رییس اداره راه و شهرسازی گناباد افزود: ۶۵ هکتار از وسعت ۲۵۰ هکتاری شهر روشناوند و ۳۲ هکتار از مساحت ۳۲۰ هکتاری شهر بیدخت نیز مشمول طرح بازآفرینی شهری قرار گرفته است.
خواجه گفت: طرح بازآفرینی شهری در سه بخش «بافتهای ناکارآمد، تاریخی و سکونتگاههای غیر رسمی»اجرا می شود و شامل فعالیت هایی نظیر کف سازی معابر، احداث دیوار ساحلی، توسعه و احداث پارکها و فضای سبز شهری و تغییر سیما و منظر شهری است.
او افزود: در این راستا با مشوقهایی نظیر تخفیف ۵۰ درصدی صدور پروانه های ساختمانی، پرداخت تسهیلات بانکی با بهره کم و اعطای تراکم تشویقی برای جلب مشارکت مردم تلاش می شود.
رییس اداره راه و شهرسازی گناباد گفت: توسعه و عمران مطلوب و عدالت اجتماعی خدمات شهری در مناطق شهری نیازمند طرح بازآفرینی شهری است و برخورداری همه مناطق شهری از امکانات فرهنگی، آموزشی و تفریحی از طریق ایجاد مشوق ها برای مالکان بناهای مشمول این طرح موجب تمرکز زدایی در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی و تجاری می شود.