• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۵۲۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۲
قزوین » سیاسی

آمادگی همه جانبه سپاه برای هرگونه همراهی با دولت وفاق

 فرمانده سپاه صاحب الامر استان در گفتگوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: این روز‌های قزوین روز‌های خوبیست و بدون گرایش خاص مسائل استان دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سردار رفیعی آتانی در گفتگوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: در تمامی حوزه‌های آب، ناترازی انرژی، سلامت و درمان و استفاده از ظرفیت منابع انسانی تمام مدیران و مسئولان استان قزوین با یکدیگر وفاق دارند تا بتوانیم مشکلات را از پیش رو برداریم.

وی گفت: مسئولان استان به استقبال شعار سال رفتند و استاندار محترم دبیرخانه سرمایه گذاری در استان را راه اندازی کردند و برنامه ریزی های خوبی برای مسائل استان صورت گرفته است.

به گفته فرمانده سپاه صاحب الامر استان؛ سپاه با تمام ظرفیت های خود در کنار دولت است و برای خدمت به مردم علمداری می کنیم.

وی با بیان اینکه رهبری فرمودند: "موفقیت این دولت، موفقیت ایران است"، گفت: ما در سپاه این را یک دستور می‌دانیم .

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

فرمانده سپاه استان قزوین در ادامه گفت: باید اعتماد مردم را جلب کرد و در هر زمینه ایی از ظرفیت های مردمی بهره مند شد.

سردار رفیعی آتانی تصریح کرد: ما معتقدیم هر کجا کاری صورت می‌گیرد باید سه ضلع دولت، سپاه و بسیج و مردم در کنار هم باشند و مردم را در پروژه‌ها سهیم کنیم.

وی بیان کرد: امروز در نقاط مرزی امنیت ما مردمی و پایدار است ، وقتی مردم وارد میدان می شوند استحکام عمیقی شکل می گیرد و ما با بکارگیری نیروهای همان مناطق مرزی و بسیج هم توان و هم آمادگی دفاعی خود را افزایش داده ایم.

وی با اشاره به تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: سپاه بر اساس نیاز مردم و انقلاب با ابتکار امام خمینی (ره) شکل گرفت و سپاه را به عنوان یک نهاد ضروری برای دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی پایه‌ گذاری کرد و در مراحل مختلف، ارتقاء و تکامل یافته است.

فرمانده سپاه استان با بیان اینکه سپاه بر اساس نیاز واقعی کشور شکل گرفت و رشد کرد، گفت: وقتی در ابتدای انقلاب، ناامنی در تهران و کردستان شکل گرفت و سپاه برای دفاع از انقلاب به میدان آمد. 

سردار آتانی به نقش سپاه در جنگ تحمیلی و دفاع از کشور اشاره کرد و گفت: سپاه به عنوان یک نهاد نظامی و فرهنگی، به کمک ارتش جمهوری اسلامی آمد و با توجه به نیازهای کشور، مقابله با تهدیدات خارجی را در اولویت قرار داد.

وی بیان کرد: سپاه در جنگ تحمیلی از حیثیت ملت و کیان کشور دفاع کرد و در زمینه حفاظت هوایی و توانمندی‌های آن پیشرفت های خوبی داشته و امروز به یکی از پیشرفته‌ترین یگان‌های حفاظت هوایی دنیا تبدیل شده است.

فرمانده سپاه استان گفت: پس از پایان جنگ، سپاه با شناخت از دشمن توان خود را افزایش داد تا اندازه ای که دشمنان چشم دیدن ما را نداشتند و با ساخت موشک های دور برد به دشمن ثابت کرد که از هرنقطه ای تهدید کنید از همان نقطه می زنیم.

سردار آتانی گفت: سپاه با فعالیت‌های سازندگی، ظرفیت‌های مهندسی خود را به خدمت گرفته و پروژه‌های عظیم سازندگی را اجرا کرده و در امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی نیز پیشتاز است و به عنوان یک نهاد داوطلبانه در کنار سایر دستگاه‌های مسئول عمل می‌کند.

وی افزود: سپاه در بحث محرومیت زدایی ، آبرسانی و حوزه بهداشت در کنار دولت است و به مدد بسیج سازندگی در آب شرب و کشاورزی، جاده سازی و بهداشت مناطق محروم اقدامات خوبی صورت گرفته است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار پلیس به افراد متقاضی دریافت گواهینامه
اهدا ۳ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار در شهرستان تویسرکان
رویداد ایران جان «گلستان» را در قاب رسانه های ملی و بین المللی درخشان کرد
انتصاب شاهرخ نیازی به عنوان سرپرست آموزش و پرورش کیش
گردهمایی بانوان نخبه مهندسی کشور در شیراز
پیش نرفتن نوسازی بافت‌های فرسوده بدون اعتمادسازی برای سازندگان
استعفای رئیس فدراسیون ناشنوایان و کم شنوایان
بیش از ۲ هزار قلم کالا در اختیار نیازمندان ایلام
کلاهبرداری با وعده اینترنت رایگان در پیام رسان شاد
هشدار سازمان هواشناسی در استان کرمان
آسفالت‌ریزی معابر روستای مرادخانلو در چهار برج
دکترین نظامی اسرائیل: فریب رسانه‌ای، مقدم بر جنگ سخت
مهریز را روایت کنید
برپایی نمایشگاه کتاب در شهمیرزاد
ایران ساخت، نمایشگاه خودباوری
سلامت غذایی لازمه امنیت غذایی
نصب و رونمایی تندیس کوهنورد در بلوار کوهنورد کاشان
پای سود سهام عدالت یلدایی به شرکت‌ها گره خورد
برگزاری دوره آموزشی برای ضابطان تعزیرات حکومتی در قم
بررسی دوباره طرح ویژه تفصیلی ناحیه منفصل توس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)