• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۶۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

در نظم جدید بهتر می‌توانیم ارزش‌های ایران را به دنیا ارائه کنیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه مردم دنیا به نظمی جدید برای جهان نیاز دارند، گفت: در نظم جدید بهتر می‌توانیم ارزش‌های جمهوری اسلامی ایران را به دنیا ارائه کنیم.

در نظم جدید بهتر می‌توانیم ارزش‌های ایران را به دنیا ارائه کنیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دبیر شورایعالی امنیت ملی، مطالبه‌گری نظام عادلانه در عرصه بین‌الملل را یکی از رهاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: جهان نیازمند استقرار نظم جدید مبتنی بر امکان پیشرفت برای همه کشورها و همه انسان‌ها است.

علی‌اکبر احمدیان که با هدف شرکت در سیزدهمین اجلاس بین‌المللی مقام‌های بلندپایه امنیتی به مسکو سفر کرده بود، در پایان این سفر دو روزه در جمع خبرنگاران افزود: ما به این اجلاس آمدیم تا ارزش های بنیادین ملت ایران که برخاسته از یک تمدن بزرگ و آموزه های عظیم اسلامی است را به جهان امروز ارائه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز ناکارآمدی سازوکارهای بین‌المللی به وضوح آشکار شده و اینکه این سازوکارها سالیان سال توسط نظام سلطه به گروگان گرفته شده‌اند.

نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی تصریح کرد: نظام سلطه، اجازه نمی‌دهد که این سازوکارها، اثرگذار باشند؛‌ نمونه بارز آن که همه وجدان‌ها را در جهان به درد آورده است، بی‌عملی و ناتوانی آنها در حل مسأله غزه در طول ۱۹ ماه است.

وی افزود: وقایع غزه، یک حادثه تاریخی است. می‌توان گفت که در تاریخ کمتر این اتفاق افتاده است که یک ملت اینگونه به طور کامل قتل عام شوند. زن و کودک، پیر و جوان در مدت ۱۹ ماه بدون اینکه سلاحی در دست داشته باشند، هدف بمباران شوند، گرسنگی داده شوند و نسل‌کشی به تمام معنا انجام شود.

احمدیان اظهار داشت: در طول تاریخ، کمتر چنین اتفاقی افتاده است. اگر این سازوکارها کارایی داشتند، اینجا جای عمل آنها بود.

وی ادامه داد: این وضعیت نشان می‌دهد که همین‌طور که همه دنیا می‌خواهند و حتی مسئولان سیاسی هم مجبور شده‌اند به آن اعتراف کنند، ما به نظام جدید امنیتی و سیاسی در عرصه بین‌المللی نیاز داریم.

دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: چنین موقعیتی، بهترین زمانی است که جمهوری اسلامی ایران می‌تواند ارزش‌های بنیادین خود را ارائه دهد.

وی افزود: این تعبیر قرآن کریم «لاتَظلمون و لاتُظلمون» می‌تواند یک اصل جهانی باشد، «نه ظلم می‌کنید و نه ظلم را می‌پذیرید.» اگر همین یک اصل بر نظم جدید و نظام بین‌الملل حاکم شود، بسیاری از مسائل جهان حل خواهد شد و عدالت گسترش خواهد یافت.

دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: نظام جدید بین‌المللی باید مبتنی بر پرهیز از ظلم‌پذیری، ظلم‌کردن ومبتنی بر عدالت و مشارکت جمعی و برخورداری همه کشورها و همه انسان‌ها از امکان مساوی پیشرفت باشد. این موارد، ارزش‌هایی است که انقلاب اسلامی به ارمغان آورد و صدای آن در جهان پیچید، امروز می‌تواند در این سازوکار جدید تعبیه شود.

وی خاطرنشان کرد: البته شکل‌گیری نظام جدید بین‌المللی، یک رخداد فوری و سریع نیست، بلکه این گونه‌ اجلاس‌ها و فرصت‌هایی همانند بریکس و سازمان همکاری شانگهای می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری چنین نظمی باشند.

احمدیان گفت: این نظم جدید پس از دوره‌ای طولانی عملیاتی خواهد شد اما چنین نشست‌هایی فرصتی برای ارائه دیدگاه‌ها درباره این موضوع است.

دبیر شورایعالی امنیت ملی با اشاره به اینکه از فرصت حضور در مسکو برای ملاقات دوجانبه با مقامات بلندپایه بهره گرفته است، گفت: در این ملاقات‌ها، فعالیت‌های مشترک را با کشورهای دوست مرور و تعهدات طرفین را پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: این دیدارهای دوجانبه با کشورهای روسیه، چین، برزیل و عراق برگزار شد و با برخی دیگر از کشورها نیز در حاشیه اجلاس گفت‌وگوهایی صورت گرفت؛ علاوه بر این، رایزنی چندجانبه‌ای نیز در چارچوب گروه بریکس انجام شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز باران دانش‌آموزان هنرستان شهید رجایی زارچ در کویر چرخاب
رژیم‌صهیونی شدیداً خسارات دفاع‌مقدس ۱۲روزه را سانسور می‌کند
وداع باشکوه مردم ملکشاهی با دو شهید گمنام
شمیم عطر یاس‌های فاطمی در صفی آباد
حمایت قاطع دولت از طرحهای تولیدی و اشتغالزا
شیوه نامه اجرایی سند تسهیم درآمد محتوا
شناسایی دو هزار و ۴۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در لرستان
واحدهای تولیدی متخلف در چنگال قانون
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
دریای کاسپین منبع ارزشمند ایران
تعیین مهلت ۲ ماهه برای رفع آلودگی‌های صنایع در میبد
پذیرش بیش از ۱۵۰ ایده و طرح در رویداد تخصصی توانمند سازی صنایع خلاق
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل
خانه المپیاد دانش آموزی در شهرستان‌های فارس راه اندازی می‌شود
«سپیدتر از یاس» افتتاح شد
مروری بر برنامه های سیما در خبرهای رسانه
تشدید نظارت بر رفع نقاط حادثه‌خیز در شادگان
توسعه صنعت سبز در آبادان
خاتون بم در نخستین گام 1-3 مغلوب بنگال شرقی شد
لذت مدرسه‌سازی در هیچ کار دیگری یافت نمی‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)