• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۰۹۰
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۲
بین الملل » آمریکا

روسیه: ایران حق دفاع از خود و غنی‌سازی اورانیوم را دارد

واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده روسیه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت تاکید کرد: ایران حق پاسخ متقابل و دفاع از خود و نیز حق غنی‌سازی را طبق معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان پی تی) دارد.

روسیه: ایران حق دفاع از خود و غنی‌سازی اورانیوم را دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده روسیه در سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در آخرین نشست دوره‌ای و عادی شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام با قدردانی از گزارش سازمان ملل درخصوص اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ که در مهرماه منقضی می‌شود، که معاون دبیرکل سازمان ملل آن را در این نشست قرائت کرد، افزود: حمله اسرائیل علیه تأسیسات هسته‌ای ایران را که نقض منشور سازمان ملل متحد و معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای است، بشدت محکوم می‌کنیم.

سفیر روسیه با کنایه درباره حضور اسرائیل در این نشست گفت: حضور اسرائیل که عوض معاهده ان پی تی نیست، در این نشست برای ما خیلی عجیب است. چرا اسرائیل باید در نشست شورای امنیت حضور داشته باشد؟ کل جهان خواهان پیوستن اسرائیل به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای است.

نماینده روسیه در سازمان ملل همچنین گفت: ایران نتوانسته از مزایای رفع تحریم‌ها استفاده کند. خروج آمریکا و عدم رفع تحریم‌ها باعث شده برجام بدون استفاده باشد.

سفیر روسیه با انتقاد از ریاکاری اروپایی‌ها گفت: ایران کشوری است که بیشترین بازرسی‌ها از آن انجام می‌شود و هیچ شواهدی مبنی بر اینکه ایران قصد ساختن سلاح هسته‌ای دارد توسط آژانس مشاهده نشده است.

وی تصریح کرد: ریاکاری همکاران اروپایی ما باعث شد تا شورای حکام علیه ایران قطعنامه صادر کند و بعد از آن اسرائیل و سپس آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کردند.

نماینده روسیه در سازمان ملل گفت: صدر اعظم آلمان تایید کرد که اسرائیل به نیابت از آنها کار‌های کثیف را انجام می‌دهد. تهران پای میز مذاکره بود و دو روز قبل از مذاکرات با آمریکا به او حمله شد.

نبنزیا تاکید کرد: امریکا نمی‌تواند از مکانسیم ماشه استفاده کند، چون از توافق خارج شده است.

سفیر روسیه در سازمان ملل با بیان اینکه برخی گزارش‌های مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی قضاوت‌های شخصی بوده است، گفت: مدیرکل آژانس باید ذیل منشور وظایف خود را انجام دهند و گزارشات جزئی را درباره حمله به تاسیسات ایران ارائه کند.

او تاکید کرد: موضوع هسته‌ای ایران فقط با دیپلماسی و راهکار صلح‌آمیز حل خواهد شد. این هدف روسیه، چین و پاکستان است که یک قطعنامه جدید پیشنهاد دادند تا یک آتش‌بس پایدار ایجاد شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر پاک شهید کرمی کارمند زندان اوین
یاواره شهدای روستای کرمجگان قم
ایستادگی و مقاومت راه منطقی مقابله با دولت سرکش امریکا
محکومیت درخواست رژیم صهیونی مبنی بر الحاق کرانه باختری
رگولاتوری: نصب دکل‌های مخابراتی جعلی صحت ندارد
تمرکز ملی پوشان فوتبال بانوان بر روی تمرینات تاکتیکی
نصب دکل‌های مخابراتی جعلی صحت ندارد
سرمایه گذاری بیش از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی در حوزه گردشگری سراب
برقراری پرواز‌های فرودگاه بین المللی کیش از ۱۳ تیر
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای بزرگداشت تاسوعا و عاشورا در دامغان
وداع با شهید القدس در حرم حضرت معصومه (س)
عزاداری هیات ۱۴ معصوم ناشنوایان یزد
تجهیز نیمی از مزارع به روش‌های نوین آبیاری
حمایت از دانش آموزان مستعد خانواده‌های فاقد سرپرست درقم
هشدار نارنجی وقوع گرد و خاک عراقی در خوزستان
تشکیل پرونده برای ۷ واحد صنفی متخلف در بردسکن
سوسنگرد در یوم‌العباس
برگزاری مراسم عزاداری جامعه ورزشی فوتبال تبریز
حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
توقیف زیردریایی بدون سرنشین مخصوص حمل مواد مخدر در کلمبیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو