• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۵۶۰
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱
بین الملل » غرب آسیا

ترکی الفیصل: حمله آمریکا به ایران نتیجه فریب نتانیاهو بود

ترکی الفیصل رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان در یادداشتی با اشاره به اینکه مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) است، تاکید کرد: حمله آمریکا به ایران، نتیجه فریب بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر (رژیم) اسرائیل بود.

ترکی الفیصل: حمله آمریکا به ایران نتیجه فریب نتانیاهو بود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، الفیصل در یادداشتی در روزنامه اماراتی «نشنال» نوشت: اگر عدل و انصاف بر دنیا حاکم بود، باید شاهد بارش بمب‌افکن‌های B ۲ آمریکایی بر روی دیمونا و دیگر سایت‌های اسرائیلی می‌بودیم؛ چراکه اسرائیل دارای بمب‌های هسته‌ای است که با معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای مغایرت دارد.

وی افزود: علاوه بر این، (رژیم) اسرائیل به این معاهده نپیوسته و خارج از نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد و هیچ‌کس تأسیسات هسته‌ای اسرائیل را بازرسی نکرده است.

ترکی الفیصل ادامه داد: کسانی که حمله یکجانبه اسرائیل به ایران را با استناد به اظهارات رهبران ایرانی که خواستار محو اسرائیل هستند توجیه می‌کنند، اظهارات بنیامین نتانیاهو را که از زمان نخست‌وزیری‌اش در سال ۱۹۹۶ خواستار نابودی دولت ایران بوده است را نادیده می‌گیرند.

رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان گفت: حمایت ریاکارانه غرب از حمله اسرائیل به ایران قابل پیش‌بینی بود؛ زیرا حمایت آنها از حمله اسرائیل به فلسطین نیز همچنان ادامه دارد، هرچند برخی کشور‌ها به تازگی کمتر از گذشته حمایت کرده‌اند.

وی افزود: تحریم روسیه توسط غرب به خاطر حمله به اوکراین در تضاد شدید با آنچه به اسرائیل اجازه داده می‌شود، قرار دارد. نظم مبتنی بر قوانین بین‌المللی که مدت‌هاست توسط غرب تبلیغ و اعلام شده، در حال فروپاشی است. ما در دنیای عرب از این موضوع مصون نیستیم. موضع اصولی ما در این درگیری‌ها، نمونه‌ای درخشان از آن چیزی است که کشورها، رهبران و ملت‌ها باید انجام دهند.

ترکی الفیصل گفت: آنچه در مورد رهبران غربی آزاردهنده است، اینکه آنها همچنان به بیان شعار‌های توخالی درباره باور‌های خود ادامه می‌دهند. خوشبختانه به ویژه در مورد مبارزه مردم فلسطین برای استقلال از اشغال اسرائیل، تعداد زیادی از زنان و مردان عادی در غرب مواضع نادرست رهبران خود را رد کرده‌اند.

رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان افزود: مردم با هر دین، رنگ و سنی همچنان حمایت خود را از استقلال فلسطین نشان می‌دهند؛ از این رو، تغییرات روبه‌رشد در مواضع رهبران آنها قابل مشاهده است. این یک پیشرفت خوشایند است.

وی گفت: وقتی که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده در شامگاه شنبه به ارتش آمریکا چراغ سبز داد تا سه سایت هسته‌ای در ایران را بمباران کند، مشخص شد که او به فریب‌های نتانیاهو و بزرگ‌نمایی موفقیت‌های او در حمله غیرقانونی به ایران باور داشته است.

ترکی الفیصل ادامه داد: هنگامی که بیش از دو دهه پیش ایالات متحده، به رهبری رئیس‌جمهور وقت، به عراق و افغانستان حمله کرد، ترامپ با آن حملات مخالفت کرد. به یاد داشته باشید که حملات آمریکا به آن دو کشور، عواقب ناخواسته‌ای به دنبال داشت و قطعاً حمله به ایران نیز عواقب ناخواسته‌ای به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: هنوز هم ممکن است به دیپلماسی بازگردیم. برخلاف دیگر رهبران غربی، رئیس جمهور آمریکا نباید از استاندارد‌های دوگانه پیروی کند. ترامپ باید به دوستانش در عربستان سعودی و شورای همکاری خلیج فارس گوش کند که مانند او و برخلاف نتانیاهو به دنبال صلح هستند و جنگ‌طلب نیستند.

رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان گفت: با این حال من نمی‌توانم در برابر استاندارد‌های دوگانه، نسل‌کشی نتانیاهو، درگیری‌های برادرکشی رهبران فلسطینی، ترسویی اروپا، وعده ترامپ برای آوردن صلح به خاورمیانه در حالی که علیه ایران جنگ می‌کند و تبریک او به ایران برای امضای آتش‌بس یا ستایش‌های افراطی او از نتانیاهو کاری انجام دهم آنچه که من انجام خواهم داد، این است که از تصمیم پدر مرحومم (شاه فیصل) پیروی کنم.

ترکی الفیصل افزود: پدرم زمانی که رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده، هری ترومن، به وعده‌های فرانکلین دی. روزولت که قبل از او رئیس جمهور آمریکا بود، خیانت و به تولد اسرائیل کمک کرد، تا پایان دوره ترومن از سفر به ایالات متحده خودداری کرد و من نیز تا زمانی که ترامپ در کاخ سفید باشد، از سفر به آمریکا خودداری خواهم کرد.

ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست.

در پی این اقدام، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی (NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهر‌های ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
تجاوز نظامی علیه ایران نتیجه بی‌عملی جامعه جهانی
نبرد کنونی ایران، نقطه عطفی برای پایان سلطه آمریکا
خودکشی قاتل، پایان ماجرای اختلاف خانوادگی در ایلام
ادای احترام خاخام های یهودی به شهدای مقاومت، در سفارت ایران در لندن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۲ تیر ۱۴۰۴
درخواست پایان برنامه هسته ایران بی معنی است
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
رد ادعا‌ها علیه ایران درباره تعرض به اماکن یهودی
نیرو‌های مسلح ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند
پیشرفت احداث کارخانه ایرانی فیبر نوری در ونزوئلا
قدردانی استاندار آذربایجان شرقی از دستگاه‌های خدمات‌رسان
تاکید مجدد ونزوئلا بر همبستگی با فلسطین
دلدادگی عزاداران حسینی در مسجد حضرت زینب (س) کیش
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد
طنین یاحسین (ع) در هیئت آل یاسین صداوسیمای کیش
پیش بینی افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
نشست شورای عالی قضایی
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
ادای احترام به شهید رسانه‌ای نیما رجب‌پور
بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
بازدید عکاسان و تصویربرداران ۳۰ رسانه داخلی و خارجی از زندان اوین
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)