• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۶
ورزشی » توپ و تور

والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ برتری آلمان مقابل ایران

تیم ملی والیبال ایران در هفتمین مسابقه خود در لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵ نتیجه را به آلمان تیم هشتم جهان واگذار کرد.

والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ برتری آلمان مقابل ایران
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، هفته دوم رقابت‌های والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵ از روز چهارشنبه چهارم تیر در سه گروه به میزبانی شهر‌های برگاس ژاپن، شیکاگو در آمریکا و بلگراد پایتخت صربستان آغاز شده است.
 
تیم ملی والیبال ایران امروز (شنبه هفتم تیر) در سومین دیدار خود در این هفته در بلگراد به مصاف آلمان رفت و سه بر یک نتیجه را واگذار کرد تا چهارمین شکست خود را در این رقابت‌ها تجربه کند.
 
ملی‌پوشان کشورمان در ست نخست این دیدار ۲۵ بر ۲۲ مغلوب حریف شدند، اما در ست دوم ۲۵ بر ۲۳ فاتح میدان شدند تا در ست شماری دو تیم یک بر یک برابر شوند.
 
در ست سوم بازیکنان ایران با عملکردی موفق از حریف تا امتیاز ۲۴ بر ۲۱ پیش بودند، اما در اواخر این ست چند اشتباه ملی‌پوشان، تساوی دو تیم در امتیاز ۲۴ را به همراه داشت و در نهایت آلمان ۲۶ بر ۲۴ به پیروزی رسید تا دو بر یک در ست شماری پیش بیافتد.
 
رقابت دو تیم در ست چهارم نیز بسیار نزدیک و پایاپای پیش رفت، اما آلمان ۲۵ بر ۲۲ به پیروزی رسید تا در نهایت سه بر یک فاتح این میدان شود و به سومین برد خود دست یابد و ۱۲ امتیازی شود.
 
روبرتو پیاتزا در ابتدای این دیدار از ترکیب عرشیا به‌نژاد، بردیا سعادت، احسان دانش‌دوست، امیرحسین اسفندیار، محمد ولی زاده، یوسف کاظمی و محمدرضا حضرت پور (لیبرو) استفاده کرد.
 
همچنین متین احمدی، پویا آریاخواه، علی حق‌پرست و پوریا حسین خانزاده دیگر بازیکنان ایران در این مسابقه بودند که با نظر سرمربی تیم ملی والیبال ایران به میدان رفتند.
 
احسان دانش‌دوست در اواخر ست نخست دیدار ایران و آلمان مصدوم و از زمین مسابقه خارج شد تا علی حق‌پرست جایگزین این بازیکن شود. روز گذشته و در مسابقه ایران مقابل آرژانتین نیز مرتضی شریفی از ناحیه مچ پا مصدوم شد و ادامه هفته دوم لیگ ملت‌ها را از دست داد تا مصدومیت‌ها گریبانگیر تیم ملی والیبال ایران شود.
 
در آنسوی میدان نیز میخال وینیارسکی سرمربی تیم ملی والیبال آلمان از ترکیب یان زیمرمن، فلیپ جان، لوکاس ماسه، سیمون توروی، توبیاس برند، اریک روهرس و لئونارد گراون در ابتدای این مسابقه استفاده کرد.
 
زیلینگ وانگ از چین و استانیسلاوا سیمیچ از صربستان به ترتیب به عنوان داوران اول و دوم، قضاوت این دیدار را برعهده داشتند که به مدت ۱۲۴ دقیقه طول کشید.
 
ژرمن‌ها سابقه پنج بار حضور در المپیک را دارند که بهترین دستاورد آنها کسب مدال نقره المپیک مونیخ در سال ۱۹۷۲ است که به میزبانی آلمانی‌ها برگزار شد.
 
آلمانی‌ها سابقه دوازده بار حضور در رقابت‌های والیبال قهرمانی جهان را نیز در کارنامه دارند که یک بار در سال ۱۹۷۰ موفق به قهرمانی در این رقابت‌ها شدند.
 
تیم ملی والیبال آلمان سابقه حضور در هر شش دوره قبلی لیگ ملت‌های والیبال را دارد. بهترین عنوانی که آلمانی‌ها در این رقابت‌ها بدست آوردند رتبه نهمی در سال ۲۰۱۸ است.
 
این دیدار دوازدهمین جدال رسمی دو تیم ایران و آلمان در طول تاریخ بود که هشتمین برد آلمان را به همراه داشت.
 
تیم ملی والیبال ایران از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه روز یکشنبه هشتم تیر در چهارمین و آخرین دیدار خود در هفته دوم لیگ ملت‌ها به مصاف هلند می‌رود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صیاد پرندگان زینتی در دام محیط بانان شهرستان پلدختر
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
پیام مکتوب عراقچی به همتای عربستانی با محوریت روابط دوجانبه
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
آلودگی هوا، ادارات بهمئی را تعطیل کرد
گاردین: حمله آمریکا به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد
غوغای مداح کوچولو در حسینیه معلی
دولت ترامپ خواستار برکناری فرانچسکا آلبانیز شد
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اقتدار ملی در چایپاره
تحریم‌های یکجانبه ناقض منشور ملل متحد
ادعای ترامپ: اسرائیل با شرایط آتش‌بس در غزه موافق است
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (یازدهم تیرماه ۱۴۰۴)
نشست شورای عالی قضایی
عزاداری سوگواران حسینی در شب ششم محرم در خوزستان
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
رویکرد‌های دوگانه نظام‌های غربی در قبال حقوق بشر
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ تیر ۱۴۰۴
ترویج فرهنگ اسلامی و عاشورایی در روضه‌ های خانگی
تمهیدات دولت برای بازگشت واحدهای زیان‌دیده به چرخه تولید
تولیدکنندگان ما حتی در جنگ ۱۲ روزه هم پای کار بودند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)