• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
فارس » اقتصادی
استاندار فارس:

لزوم تعیین‌تکلیف بودجه جذب‌نشده دستگاه‌ها تا دو ماه آینده

استاندار فارس با اشاره به جذب نشدن بیش از ۴ هزار میلیارد تومان از بودجه ۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی استان در سال ۱۴۰۳، خواستار تعیین تکلیف این بودجه تا دو ماه آینده شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، حسینعلی امیری، استاندار فارس در بازدید از بخش‌های مختلف سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با تأکید بر لزوم شفاف‌سازی وضعیت بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: از مجموع بودجه ۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی استان، بیش از ۴ هزار میلیارد تومان هنوز جذب نشده و دستگاه‌های اجرایی موظفند تا دو ماه آینده نسبت به تعیین‌تکلیف این اعتبارات اقدام کنند.

وی با تأکید بر نقش محوری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در هدایت توسعه استان افزود: این سازمان باید بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی نظارت دقیق داشته باشد و از بروز انحراف در اجرای برنامه‌ها و بودجه جلوگیری کند.

استاندار فارس با اشاره به اهمیت توسعه متوازن بر پایه سند آمایش سرزمین و تأمین زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری گفت: سرمایه‌گذار باید با اطمینان وارد میدان شود و مطمئن باشد که آب، برق و گاز مورد نیاز توسط دستگاه‌های متولی فراهم می‌شود، نه اینکه در نیمه راه، طرح ها متوقف بمانند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

امیری با بیان اینکه توسعه استان باید علاوه بر کمیّت، کیفیت را نیز مدنظر قرار دهد، افزود: پایش مصالح ساختمانی، استحکام ساخت‌وساز و آموزش نیروی انسانی، از محور‌های اصلی توسعه پایدار است.

وی با اشاره به تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی و شهادت و مجروح شدن شماری از مردم استان، تأکید کرد: رسیدگی به خانواده شهدا، ایثارگران و آسیب‌دیدگان این حادثه باید در اولویت کامل تمام دستگاه‌ها باشد و هیچ مراجعه‌کننده‌ای نباید پشت در‌های بروکراسی معطل بماند.

استاندار فارس همچنین اجرای دقیق برنامه هفتم توسعه با رویکرد بومی‌سازی و برش استانی و همچنین پیگیری سند توسعه گردشگری استان را از ضروریات مسیر رشد و توسعه عنوان کرد.

در ادامه این نشست، پاپری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس، با اشاره به مشکلات صنعت استان گفت: در حوزه صنعت با ناترازی برق، کمبود آب، طولانی بودن بازده سرمایه‌گذاری و نبود امنیت سرمایه مواجه هستیم و باید به سمت توسعه خدمات حرکت کنیم.

وی افزود: با وجود افزایش ۱۰۱ درصدی اعتبارات در سال ۱۴۰۴، حدود ۴ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان از بودجه ۱۴۰۳ در حساب دستگاه‌ها رسوب کرده و خرج نشده که این وضعیت می‌تواند موجب کاهش ارزش اعتبارات و بروز تخلفات در پایان سال شود.

پاپری خواستار اقدام سریع دستگاه‌ها برای هزینه‌کرد صحیح و قانونی بودجه‌های تخصیصی شد.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توسعه شیلات در دشتی؛ از پرورش میگو تا اشتغال‌زایی در روستا‌ها
اجرای دو ریداد هنری در خیمه هنر
ثبت آلودگی در ۱۶ شهر خوزستان
نام جاودانه سرباز شهید اهل سنت تجاوز رژیم صهیونیستی
هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد
تبدیل جلسات قرآنی به هسته‌های مبارزه ترکیبی
واگذاری ۴ درصد سهام خلیج‌فارس به پارسان
فرماندار جدید گراش معرفی شد
جلسات قرآنی به هسته‌های مبارزه ترکیبی تبدیل می‌شوند
توزیع ۲۰۰ میلیون لیتر بنزین در خوزستان
روایت عاشقی حسین بر پیشانی نوجوانان زنجانی
دیلم؛ پیشگام در خرید گندم و حمایت از کشاورزان با طرح «روستابازار»
توضیحات استاندار خوزستان درخصوص قطع آب در کوی مشعلی شهرستان کارون
آسفالت ریزی ۱۹ روستای اسدآباد
کاروان پیاده انصار الحسین (ع) به شهر اژیه رسید ‬‬
برگزاری جلسه قرعه‌کشی ۴۷۰ واحدی طرح ملی مسکن در شهر تیران
راه اندازی سامانه تبادل و نگهداری تصاویر پزشکی در شهرستان اردل
پرهیز از خرید هیجانی و تأمین اقلام اساسی، زمینه‌ساز آرامش حاکم بر بازار
گرامیداشت یاد شهدای اقتدار در گلزار شهدای بندرعباس
تداوم بازرسی اداره کل صمت از نانوایی‌ها در تعطیلات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
نشست شورای عالی قضایی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
تصویب هزار میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان تجاوز رژیم صهیونی